Header

Fredag den 7 april 2017. En mörk dag i Sveriges historia. Vaknade upp till ett sms från pappa där det står att något hemskt hände i Stockholm medan jag sov. Bedrövligt att människor beter sig så otroligt konstigt, vem får in i sig att utföra en handling som det? Jag är tacksam över att mina föräldrar och vänner är okej och över alla poliser som hjälpte till samt svenska folket som står enat. Tillsammans starka.

Kärlek.

Likes

Comments

Hej hörrni! Idag är det lördag IGEN. Jag vaknade för en timme sedan och har hunnit duscha. Om typ 40 min-1 timme kommer min värdmammas syster och ska fixa mitt hår inför prom som är ikväll. Igår hade vi vår day-date och vi klättrade vilket var kul (lite läskigt rädd för höjder) men jobbigt också haha. Har roligaste gruppen vilket är awesome och är så taggad inför ikväll.

Likes

Comments

Hej hej. Mormonerna åker på mission (de flesta iaf killarna). Förra veckan i torsdags fick min kompis Josh sitt mission call och han bjöd dit mig när han öppnade det. Det var en otrolig upplevelse då alla var så glada och kul att han ska till Taiwan.:)
Kram Paulina

Likes

Comments