View tracker

Godkväll eller ja typ godnatt för mig men godmorgon för er strax! Hoppas att ni har sovit gott. Jag sitter i sängen och har pluggat ett tag. Idag efter skolan hängde jag med Marah och tog bilder för photo assignment men är inte helt nöjd.. Jaja.

En kul sak som har hänt är att VI VANN IGÅR. Simmade 200 free relay B, 100 back, 100 breast och 400 free relay A. Jag persade i 100 back, 1.23 är nya och JAG VANN grenen!! 1.25 på 100 breast och JAG VANN :) Motståndet var inte som helgens tävlingar, men är så nöjd ändå haha kan leva på detta hela veckan. Det kändes bra när coach sa att jag var duktig också. Natti

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE. Okej så jag satte pers i 100 bröst med 4 SEK (1.23 nu) och i 100 rygg med 6 SEK (1.25 nu) och räknar med att bli bättre. Swim meet var så kul!! Efter swim meet igår var vi till Pizza Pie Café och ja det var gott. De hade oreo and cookie dough pizza. Hehe.

Så i fredags åkte jag från skolan till swim meet, simmade, och Jamie kom och kollade på mig. Efter det åkte vi till Applebee's där alla barnen + Grandma and papa väntade då vi skulle äta. Jag åt sirloin med typ ris och grönsaker. Och chicken mmmm.

Efter det åkte vi till SLC och kollade på the lights again. Det var så så fint. Älskar SLC. Efter det åkte vi till ett hotell där vi skulle spendera natten. Vi spelade bingo och jag vann 15 dollar haha det var kul! Och det var väldigt snällt av Jamie att köra och hämta mig. Efter det somnade alla.

Kl 5 ringde alarmet dagen efter (eller 5:30 men whatever) och åt lite snabb frulle sen åkte till swim meet. Jamie skjutsade mig igen. Och simmade 200 free relay, 100 back, 200 medley relay och 400 free relay. Efter det åkte vi som sagt till Layton igen och åt pizza. Sedan hämtade Jamie mig och vi åkte till Sandy och grandma's där vi gjorde pepparkakshus. Som ni ser på bilden gjorde jag halva Sveriges flagga och halva rött.

Vi kollade på Djungelboken och åt glass med pommes (vilket är sjukt gott fattar inte varför vi inte gör det i Sverige). Man doppar alltså pommes i glassen.

Vill tacka Grandma och Jamie + familjen som gjorde helgen möjlig. Älskar simningen och allt!!! Ahh.

Kram Paulina

Likes

Comments

View tracker

Hej hej hej! Torsdag kl 7:16pm. Sitter i sängen. Gjorde pannkakor till familjen. Imorgon ska jag till skolan men blir utcheckad 12:45 då vi ska ha swim meet. Imorgon simmar jag några relays och 100m bröstsim. Efter the meet kommer Jamie och hämtar mig och vi ska till Salt Lake och bo på hotell, kolla på the lights igen osv. Det kommer vara kuL! Nu har vi family night och ska kolla på film. :) Kan inte tro att det redan är december.

Kram Paulina

Likes

Comments

3 månader och 24 dagar i USA. Tiden går ganska fort!? När folk från Sverige frågar mig "Hur känns allt?" så vill jag i ena stunden skriva en roman och berätta hur bra det är, vad jag gör, hur jag känner mig och så vidare. Dock slutar det alltid med att jag bara skriver "Bra" och berättar lite kortfattat om mitt liv här. För att det är så svårt, jag kan inte sätta ord på känslor och på allt jag har upplevt. Jag tror att alla andra utbytesstudenter kan hålla med mig. Det finns inte ord som kan beskriva mina känslor, mina upplevelser. Och det skrämmer mig lite. För att när jag kommer hem, kommer ingen att ha upplevt samma saker. I Sverige tar mamma och pappa del av mitt liv och mina upplevelser, vilket inte kommer att vara fallet efter USA. Jag kan berätta, berätta och berätta men ingen kommer att kunna förstå vad jag har upplevt. Förstår ni hur jag menar? Det är lite skrämmande att bara jag har dessa upplevelser, att det här året kommer att forma mitt liv och erfarenheterna härifrån kommer jag att ha med mig för alltid.

Jag har sagt det förr, jag säger det igen: TACK mamma och pappa för att ni lät mig att åka hit och för att ni gjorde detta möjligt. Och tack till alla andra som stöttar mig och skriver uppmuntrande när jag behöver det. Det värmer ska ni veta.

Idag är det exakt sex månader kvar tills jag ser mamma och pappa igen. Det är sjukt att jag inte har kramat eller ens träffat någon hemifrån på nästan fyra månader. Men fy vad bra det känns. Jag känner att jag växer som människa och att detta är så bra. Min engelska utvecklas enormt (allt eftersom svenskan försämras), jag blir mer självsäker i mig själv och hittat vänner för livet ut.

Allt är så så bra. Det händer en massa, och även om jag inte skriver allt på bloggen eller berättar allt för er ska ni veta att detta är typ det enda jag kommer prata om när jag kommer hem!!

tb USA-festen!!! Tack till alla som kom!!

Kram Paulina

Likes

Comments

+ matteläraren var sjuk så kunde komma ikapp lite på lektionen (inte för att jag är efter men har nu inte så mycket läxa kvar)

+ hade sovmorgon

+ snön är fortfarande kvar

+ en dag mindre kvar till jul (kan man säga julafton om man inte firar jul den 24?)

+ hade en najs outfit

+ poolen var varm

+ träningen var inte allt för jobbig

+ gjorde en hemlig sak

Likes

Comments

Hey! Idag är det tisdag den 29 november och klockan är nu 6:57 på kvällen. Idag har jag bara varit i skolan och simmat. Inga aktiviteter med YW efter skolan idag så har bara varit hemma. Vilket har varit najs. Alltså har tänkt hela dagen på jul och the "spirit" som finns överallt haha. Jag är så taggad på julen här, vi har redan pyntat granen, the porch och tagit upp alla dekorationer, we're all ready!

På tisdagskvällar har barnen aktiviteter så at the moment är jag ensam hemma och det är lite skönt ibland att ha denna "egna tid". Igår skypade jag med grandma och lärde henne svenska samt skickade iväg ett worksheet, det var kul!! Men svårt att förklara svenska eftersom det kommer så naturligt för mig, men det är svårt att veta t.ex varför man sätter en framför vissa ord och ett framför andra. En apa, ett äpple.. Apan, äpplet. Och så vidare.

TB YELLOWSTONE IN SEPTEMBER/OCTOBER

Likes

Comments