Header

Sweethearts was this Saturday and it was honestly one of the best days!! We started out at The Leonardo, a museum in Salt Lake City. We saw aliens, and U.F.O stuff. It was pretty cool!! So I took Derek and we drove there with Brynleigh and her date B.

Marah and I got ready together, Dan (her hostdad) took us and Sailor to McDonald's and had some lunch because we were starving. We had like an hour to get ready, and it was kind of stressful but I'm in love with the dress I wore and with my hair even though I did it in like 10 min haha. I saw my date and I just was amazed, we went to his house and exchanged flowers etc.

At 5 we had pictures with our group & thanks to Bryn's mom Alicia that took them!! We had fun taking pictures! At 6 we had dinner in Farmington at a restaurant called Twigs. Derek and I had the exact same thing, haha great minds think alike. We had a really good pulled pork "burger" and fries. The dance started at 7 but we arrived at like 8. We danced for about 2 hours and it was a lot of fun! I would do it again! Thanks Derek for coming with me and for staying by my side all night :) I had a blast!

Likes

Comments

Hej hej hörrni. Min 191 dag i staterna idag vilket är rätt galet hehe. Dessutom har jag inte varit bra på att blogga, men jag kom på att jag bör göra det dels eftersom det är kul för er att läsa, men också för att det är bra för mig att komma ihåg efteråt. Jag hade egentligen friidrott idag men jag har lite andra planer eftersom det är Jamies och Dawsons födelsedagar imorgon så behövde jag lite planering inför det. Imorgon har jag track sista period av skolan dock :)

I veckan vet jag inte riktigt vad som händer men förmodligen hänga lite med vänner och familjen.

Har haft en av de bästa dagarna någonsin i helgen.. tell you more later

Från simningen

Likes

Comments

Hej hej hörrni!

Idag är det torsdag och ber hundra gånger om ursäkt att jag knappt har kollat in här alls på ett bra tag. Idag var en bra och rolig dag! Jag hade photography, seminary, math och English. Efter skolan åkte jag, Emily och Alicia till Avalon Cosmetology School för att fixa håret och nails. Men de hade inga öppna tider, PANIK. Så vi gick till Arby's, åt lite för vi var ganska hungriga. Sedan gick vi till en annan nail salon men det var dyrt-ish, inte som Sverige men typ 25 dollar vilket vi inte ville spendera.

Vi åkte till the mall men bestämde oss bara för att inte göra något alls, vi åkte hem till Aimee och fixade våra naglar där istället. Sedan kom jag hem och nu är jag hemma :-) Och ska äta. Har inte så mycket läxor i skolan men måste fixa en del matte quiz, har ett B nu hehe.

Hoppas att ni där hemma mår bra! P.S. imorgon ska jag fixa håret och sen ska jag på en teater på Kierans skola och se Shrek. På kvällen ska jag laga Tacos. Och på lördag är det Sweethearts dansen! :)

TB. when we had snow. och en nice himmel

Kram Paulina

Likes

Comments

Hej hej allihopa. Jag vet att jag inte bloggat på jättelänge. Men iallafall blogga. Idag är det söndag, och vi har varit i kyrkan, samt ätit lite mat typ pizza och pasta. Just nu så tar jag bara det lugnt. Mara kanske ska komma hit sen jag är inte säker.

Imorgon är det måndag igen, jag är taggad på lektionerna och lite på att inte ha simning efter skolan. Simningen slutade igår, säsongen över och vi hade våran sista tävling. Att vara med simningen var nog det bästa beslutet jag tagit. Jag haft så himla kul, utvecklats mycket, fått vänner, tränat och hållt igång. Jag kommer saknar simningen jättemycket, men jag kommer göra friidrott också. Vet att det inte kommer vara samma sak tho.

Likes

Comments