Header

Hej hej. Mormonerna åker på mission (de flesta iaf killarna). Förra veckan i torsdags fick min kompis Josh sitt mission call och han bjöd dit mig när han öppnade det. Det var en otrolig upplevelse då alla var så glada och kul att han ska till Taiwan.:)
Kram Paulina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hej igår var jag i kyrkan från 9-12 och när jag kom hem pratade jag med mamma och pappa ett tag och jobbade i trädgården efter det! På kvällen var jag med Marah på en kort prommis och hängde med henne ett tag:)

Likes

Comments

Många frågar mig hur jag har förändrats efter att ha varit borta från "hemma" i lite mer än 7 månader nu. Personligen är det svårt att svara på frågan men många har sett stora förändringar i mig. Hur jag tänker, vad mina värderingar är, vad jag tror på, vem jag är och vill vara. Jag tänkte försöka ge en brief förändring över mig själv.

Den första och största skillnaden är språket. Jag har blivit mycket bättre på engelska. Det är en stor fördel för mig själv (nu och i framtiden) men även för andra hahh. Let me tell you why: Min kompis Corinne sa att i början kunde hon inte ens förstå vad jag sa (pga mycket svenska accent) men att nu är jag mycket bättre. Det är främst tack vare min familj här och mina vänner som hjälper mig när jag inte förstår ord, och förklarar när jag är lost.

Den andra är hur jag tänker. Jag värderar saker mycket annorlunda. Jag kommer inte vara samma person som när jag lämnade Sverige, den tjejen är fortfarande jag men med mer förstånd och erfarenheter. Det som har hjälpt mig här är att ha varit på egna ben så pass länge. Fått förtroende med pengar, med olika beslut och mera. Det andra som hjälpt mig här är LDS kyrkan och deras värderingar. Det är så influerat i samhället och jag är så glad att jag kom hit och fick ta del av detta :)

Jag har lärt mig att lagsporter är kul, hur enkel amerikansk skola är (förutom matten), att man kan hitta svar till många läxor på Google (lol). Hur man lagar mat, syr, tvättar och torktumlar, indexing, städar bra, hjälper barn m.m.

3 mer månader nu kör vi!!

Likes

Comments

Hej hej hörrni!

Jag hoppas att ni alla har det bra. Jag mår väldigt bra. Idag var det söndag och det jag gjorde idag var att vara i kyrkan från 9-12. Många av mina utbyteskompisar tycker att kyrkan tar över mycket av tiden här, men jag gillar det för då får jag faktiskt ut något av söndagen eftersom de flesta inte hänger på söndagar här. Dessutom är jag med vänner varje tisdag då det är ungdomsgrupp med kyrkan.

Igår skulle jag träffa en del personer men det blev ändrade planer, vilket inte är ovanligt här (och inte hemma i Sverige heller) men det slutade med att jag lekte ute med Gavyn (det var typ 20 grader i solen) och vi hoppade studsmatta osv. Jag gick på en prommis med Marah eftersom hon bor så nära. Därefter, runt klockan 6, hämtade Derek upp mig för vi skulle på dubbeldate med Gabi och Ethan. Det var kul, vi såg Little Mermaid teater på vår skola. Därefter åkte vi och åt på Del Taco (typ McDonalds men mexikanskt).

En sak som jag har märkt av på söndagar är att (ibland) kan det bli lite långtråkigt. Men är ingen person som riktigt gillar söndagar så... Det händer ofta inget mer än kyrkan, vilket jag inte klagar på men när jag ser folk i andra stater som hänger blir jag lite avis haha.

Veckan blir spännande, imorgon ska vi på Jazz game i SLC & på onsdag har jag mitt första track meet! Är så excited :) Kommer att uppdatera er.

Kram Från Paulina

Likes

Comments

Hola hej bloggen. Idag var det torsdag och jag var i skolan, därefter hade jag track practice. Vi stötte kula och det kunde ju ha gått bättre. ÄLSKAR min coach och alla som är throwers tho, så det väger upp haha. Igår hade vi för i övrigt första track meet. Jag som bara tänkte kasta körde spjut, kula, diskus, längdhopp, 100m och 200m. Det gick inte allt för dåligt eftersom idag på träningen blev jag nämnd som en utstående person i spjut (kastade 94 feet med ett 600g spjut vilket gör mig typ 20 feet före tvåan).

Förresten, det är den 9 mars och idag var det typ 20 grader i solen! Track practice is so much nicer when you get tan at the same time. Imorgon ska jag vara med lite vänner efter skolan och på lördag skall jag göra något med Jessica och på kvällen en teater!

Kram från Paulina

Likes

Comments