Header

11 augusti var det min tur att bli 20. Och det kunde inte bli bättre! Firade med familjen på torsdagen och i lördags blev det middag hos mig och utgång med vänner. Så lyckat!


Tack för alla gratulationer och till alla som delade denna dag med mig! Massa kärlek! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så i onsdags kom jag och Becca hem efter 2 veckor på Rhodos. Det kan man kalla upplevelse! Fick med mig massa roliga och underbara minnen hem.

Njöt av stranden till hundra

Skämde bort oss med god mat på dagar och kvällar

Är så sjukt glad att vi åkte på denna resa. Vår första resa tillsammans, men absolut inte vår sista!

Likes

Comments

Fredag. 20. Maj. 2016

Denna kväll var så sjukt olik andra kvällar i mitt liv för mig. Det var mycket jag insåg och fick göra denna kväll. Jag fick stolt representera fina produkter, jag fick stå på en scen och visa upp mig, jag fick en inblick i min framtid och mitt självförtroende och min självkänsla fick en rejäl boost!

Jag har stått på scen förut och har scenvana, men då har det alltid varit kopplat till dansen. Denna kväll stod jag i endast bikini och gick framför massa människor för första gången, och det kändes så rätt på något sätt. Jag trodde inte jag skulle känna mig så bekväm som jag gjorde när jag gick runt i bikini, men jag mådde verkligen så bra där uppe på scenen! Det var då jag verkligen insåg att man ska ta alla chanser man får i livet, även fast man tvekar och inte tror på sig själv. Det kan verkligen hjälpa en! En annan sak jag insåg var att jag faktiskt stod där och var självsäker. Jag har alltid haft dålig självkänsla osv p g a olika händelser i mitt liv, men från och med denna kväll är jag på topp! Jag ska ta vara på denna känsla nu! Liksom njuta av att verkligen tänka "fan vad grym jag är!"

Själva eventet var ett fashionshow på nattklubben PURE i Stockholm där olika typer av produkter representerades av oss modeller. Det var produkter från In-Tense (bikinis) och Dressy (klänningar), spraytan av Nicolina på Salong Beautybox, sminkning gjord av Mist Stockholm och en tur i limo från Bel- Air Limousine. Med andra ord var detta en kväll som bara inte kunde bli misslyckad!

Detta var som ett nytt kapitel i mitt liv och jag är så glad att jag fick och tog den här chansen!

Jag fick en kväll spenderad med underbara människor och en helt fantastisk upplevelse!
Nu är jag så taggad på att se vad som händer och var jag tar mig i framtiden!
NU KÖR VI!

Likes

Comments

Nouw Magazine