Här ligger jag i soffan och känner absolut inte för att sova... vet inte varför, massa tankar som snurrar runt i huvudet bara. En av dessa tankar gäller träning.

För några månader sedan kom jag i kontakt med en grym tjej som skräddarsydde ett tränings - och kostschema för mig. Jag känner liksom att jag har brist på motivation, och det stör mig så mycket då jag faktiskt tycker det är väldigt kul att träna! Så med hjälp av detta schemat kommer jag nog hitta tillbaka till den där peppkänslan. Efter att inte ha gymmat på ett tag känner jag även hur min självkänsla börjar dala ner. Många känner igen denna känsla och den är absolut inte trevlig att ha inom sig...

Så, imorgon är det nya tag som gäller! Inget mer "jag gör det sen" eller lathet över huvudtaget! Jag vet själv att jag behöver träna både för att må bra fysiskt men även psykiskt. Efter att ha sovit ut en stund imorgon bär det av till affären för att handla de varor som jag behöver för att kunna följa kostschemat. När dagen är slut vill jag kunna känna mig stolt över vad jag presterat under dagen och inte önska att jag kunde varit duktigare! Jag blir bara mer och mer peppad när jag skriver denna text, haha!

Kolla in Linnea på instagram för träningsinspo eller om du också vill förändra din livsstil! Hon är verkligen grym!
@ linneatheodorsson (Linnea Theodorsson)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I mitten av juni ska jag och en tjejkompis åka till Barcelona! Jag har aldrig varit där så det ska bli hur underbart som helst! Genom Hotels.com hittade vi ett sjukt fint och fräscht hotell lite utanför city. Takpool + terass och väldigt snygga rum. Ser så mycket fram emot den här resan!

Nu ska jag snart på ett möte, sedan blir det att göra sig redo inför Mall Of Scandinavia och shopping!

Likes

Comments

Förra året tog jag tag i min dans igen efter att ha lämnat den bakom mig under en längre tid efter att ha varit skadad. För skoj skull testade jag pole dance och men direkt när jag ställde mig bakom stången insåg jag att det var så mycket mer än bara en kul grej för mig. Jag hittade tillbaka till glädjen i dansen. Detta har betytt så otroligt mycket för mig. Och jäklar vad kul det är!! Nu är jag instruktör för främst event på samma polestudio som heter Vida Pole och jag är så lycklig att ha fått denna chans och att jag får jobba med underbara människor!

Jag tycker verkligen att man nästan MÅSTE prova detta någon gång i livet - det ger en så mycket, vad det än gäller - om du vill känna dig mer självsäker, bli glad och lycklig, få danserfarenhet eller styrka.

Kolla in Vida Pole:

Instagram: @vidapolestudio
Hemsida: http://www.vidapole.se

Likes

Comments

Beställde snyggaste matbordet och soffbordet från Furniturebox för några dagar sedan! Dessa komma pryda nya lägenheten sjukt bra!

Likes

Comments

För ett tag sedan skrev jag äntligen kontrakt för min nya lägenhet! Är så glad då lägenheten har så mycket möjligheter, kanske möjlighet till uteplats och större kök.


Satte igång med träningen också och ÄLSKAR det! Hade glömt hur mycket träningen betydde för mig. Nästa vecka börjar mina dansklasser på House Of Shapes också. Har mycket på gång
så måste köra stenhårt nu fram till mars då allt börjar (mer om det sen).

Idag har jag i alla fall varit och dansat pole dance på Vida Pole. Gick första terminen så är inne på min andra termin nu. LOVE IT! Kan starkt rekommendera pole dance som ett roligt träningssätt med så mycket
styrka och kvalitet. Det är grymt kul! Kan berätta mer, bara att höra av er isf!

HÄR ÄR NYA LÄGENHETEN:

Likes

Comments

Nu kommer snart min fantastiska, unika lägenhet ut på Hemnet. Känns sjukt skönt, men lite sorgligt då jag verkligen älskar den! Men det är dags att ta steg framåt i livet nu. Hade verkligen tur att kunna få detta som första lägenhet i Stockholm. Trodde aldrig det skulle gå.

Se lägenhet på Hemnet här

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu ska jag fixa lite inför imorgon då jag sätter igång processen att ta ett nytt stort steg framåt i livet. Mer om det imorgon ;)

Jag vill bara passa på att berätta att jag nu söker personer som är 18+, är drivna, älskar skönhet & hälsa och som är aktiva inom sociala medier. Att jobba via sociala medier blir bara större och större med tiden, och shit vad kul det är!! Du kan studera eller jobba och samtidigt få denna möjlighet, vilket gör detta jobb väldigt unikt. I love it!! Så är du intresserad av att höra mer om detta är det bara att kontakta mig. Min mailadress är: paulinaklanger@outlook.com, där svarar jag väldigt fort och kan berätta mer. Ni når mig även på min Facebook .

Hoppas att få höra från er då detta jobb öppnar så sjukt mycket nya dörrar för en, som man faktiskt inte trodde var möjligt.

Likes

Comments1. Tändsticksaskfodral HÄR / 2. Pepparkaksformar HÄR / 3. Julkulor HÄR / 4. Julgransdekorationer HÄR / 5. Ljusstake HÄR / 6. Ljusstake HÄR / 7. Krans HÄR / 8. Kalenderljus HÄR

1. Snapskaraff HÄR / 2. Silverdekorationer HÄR / 3. Adventsljusstake HÄR / 4. Juldekoration HÄR / 5. Hjort HÄR / 6. Juldekoration HÄR / 7. Julstjärna HÄR / 8. Julkulor HÄR / 9. Kotte HÄR / 10. Ljusstake HÄR

#sponsrat 

Likes

Comments