Denna sommaren har inte varit sådär super galen haha, den har bestått av mycket jobb, en del utgångar och inte så mycket sol eller bad. Jag önskar verkligen att jag hade njutit av mitt sista sommarlov betydligt mer än vad jag har men det finns inget att göra åt det nu, och hade jag fått spola tillbaka tiden hade jag badat mer. Älskar ju att bada men har inte fått ihop allt. Jobbar man dagtid så är det svårt att ligga och pressa på stranden eftersom man missar de allra bästa soltimmarna. Men en dag som jag faktisk tog vare på värmen var när jag och familjen åkte till Dals Långed. Den dagen bestod av en hel del dag och några varv runt sjön med jetskin. Det var otroligt kul!

Kommer seriöst inte på så mycket mer kul att berätta om... Har ju gjort massa mer men inget som känns aktuellt att skriva om.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna listan har jag varit så taggad på!! Tycker detta ska bli superkul, men så svårt att välja bara haha. Ni såg ju igår när jag skulle lägga ut gamla bilder, blev hur många som helst för jag kunde helt enkelt inte välja några få. Men nu kör vi!

Likes

Comments

Jag gick igenom min gamla dator för att hitta massa bilder, och jag hittade så mycket minnen! Jag har valt ut lite olika typer av bilder. Från början tänkte jag bara ha bilder på mig när jag var liten men jag har tyvärr inte dem bilderna på min dator och jag kände att det blev lite för tidskrävande att gå igenom gamla bildalbum samt att kvaliteten blir väldigt dålig då, men vill i gärna det så självklart fixar jag det.

Men vi kan börja med dem bilderna jag har från när jag var liten och som ni ser så är inte kvaliteten den bästa...

Nästa bilder jag tänkte gå över till är gamla bilder från Emaus tiden. Emaus var ett ställe jag spenderade allt ledig tid på när jag var liten. Började rida där när jag var 5 år, och red där fram tills att jag började med Elvira. Då var jag 13. Så detta ställe är ett ställe jag spenderat 8 år på!

Nästa tema på bilder är från när jag red lektioner på Ljungskile Ridklubb, blir en del hästbilder och jag kan garantera att detta inlägg mestadels kommer bestå av det också eftersom det var min stora passion som liten.

Nu är det dags från två bilder från när jag var på ridläger i Lysekil och red en häst vid namn Thore, som jag tyckte så mycket om!! Jag tror det var sommaren 2012.

Lovar, efter dem här gamla bilderna på mig och Elvira så blir det inga fler hästbilder!! Även här skulle jag kunna göra ett inlägg med bara gamla bilder på mig och Elvira eller varför inte bara Elvira? Ni väljer.

Slutligen så avslutar vi med lite mellan gamla bilder på mig.

​Det var allt för denna dagen, hoppas ni gillar blogglistan. Jag tycker det är super kul och det gör att jag håller er uppdaterade bättre, även om jag sällan bloggar o min vardag och vad jag gör men det är för att många dagar är väldigt liknande och då blir det väldigt segt att läsa.

Likes

Comments

Jag har inga större rädslor egentligen. Är väl aningen höjdrädd, men bara när jag inte sitter fast, gör jag det så känner jag mig ganska lugn. Kan dock få lite smått panik när jag sitter till exempel längst upp i atmosfear, fast det är väldigt kul efteråt då det är en sjuk känsla asså. När jag var på Liseberg i somras med Ella så höll ju hon nästan på att dö av skratt när vi satt längst upp där för då grips jag av panik haha.

Annars är jag nog rädd för att förlora någon som står mig nära eller att någon i min närhet ska råka illa ut. Men det antar jag är ganska vanligt. Jag går ju inte precis runt och oroar mig men tänker man den tanken så blir jag rädd helt enkelt, och det är för att jag bryr mig så otroligt mycket om min familj, mina djur och mina vänner och vill bara att dem ska ha det bra. Vill heller inte att dem på något sätt ska lida över något, och det är en tanke som helt enkelt skrämmer mig.

Kan även vara mörkrädd när jag sett på skräckfilm, därför gör jag sällan det. Blir dock inte rädd för att vara ute i typ skogen i mörkret utan jag blir mer mörkrädd hemma och vill inte vara i några mörka rum. Vet inte varför jag blir så skärrad av att se på skräckfilmer men har alltid varit sån, därför undviker jag det.

Jag kom på något mer! Clowner eller andra utklädnader. Tycker det är sjukt obehagligt för att man inte kan se vem som döljer sig under kostymen, var även rädd för Lisebergskaninerna när jag var liten haha.

Likes

Comments

Oj oj oj... Denna listan kan bli ganska lång, då det är super mycket som jag delvis behöver och vissa saker som jag bara vill ha. Lite passande att jag faktiskt skrivit ner en lista på mobilen häromdagen på just saker som jag vill ha.

  • Macbook i rosé
  • Trådlöst headset i rosé
  • Nike air force (För mina har börjat gå sönder)
  • Vinterjacka (Behövs verkligen!!)
  • Uggs (Huur myyysiga??)
  • Freddy byxor (Så sköna dessutom råkade mina svarta spricka så vill så gärna ha ett par nya)
  • Jeans

Det är typ det jag redan skrivit upp. Är säkert mer saker som jag vill ha men kan dessvärre inte komma på fler saker just nu...

Likes

Comments

Hmm denna var lite svårare. Jag har ju en bucketlist med saker som jag vill göra. Men den kan jag skriva om i ett annat inlägg när denna blogglistan är slut.

Inom fem år kommer jag garanterat ha åkt utomlands. Jag har tidigare bara varit i Danmark. Varför jag inte varit utomlands är dels för att min familj inte har det som intresse och sen jag skaffade Elvira så finns inte den möjligheten och jag har liksom inte känt mig bekväm med att lämna henne. Men detta är något jag vill kunna säga att jag gjort om fem år. Min första tanke med att åka utomlands är att jag skulle vilja åka till något varmt ställe, där man kan sola och bada. Kanske inte så konstigt när sommaren är min favoritårstid. Spontant är jag sugen på att åka till typ Maldiverna, tycker det verkar underbart där!

Likes

Comments

Det finns många saker jag är väldigt trött på men framförallt är det lögner och rykten. Just lögner är något man får höra alldeles för ofta och jag känner mest avgå och stå för dina val och vad du gjort. Detta är något som är ett stort minus när det kommer till allt från vänskapliga till kärleksrelationer. Oavsett så vill jag inte ha såna människor runt mig och det är inga jag vill spendera tid med. Jag tycker att man alltid ska vara ärlig, speciellt mot sina kompisar. Föräldrar kan jag förstå till viss del men egentligen tycker jag det också är något som borde vara uteslutet.

Rykten är bland det värsta jag vet. Ett rykte är alltid ett rykte och sanningen bakom ryktet kommer allt som oftast inte fram, utan man går och tror på det påhittade versionen av något som är så mycket djupare och större än vad man tror. Det är något som jag blir så fruktansvärt arg på! Jag förstår inte heller vad folk vinner på att sprida rykten om andra. För mig går detta fett bort för det känns bara så omoget och fånigt. Så snälla väx upp!

Likes

Comments

EOS var något jag köpte för säkert två år sedan, men har inte använt sådär jätte flitigt då jag ofta fick munsår vid användning av det. Trodde det bara var en tillfällighet men har insett att det tyvärr inte var det...

Det hela började med att jag var lite torr i ena mungipan och började använda mitt EOS. Sedan har det bara eskalerat. Jag fick först nare, sen började läpparna spricka och så fick jag små blåsor och läpparna svullnade upp. Funderat på vad detta kan vara i cirka tre veckor nu och har inte förstått att det var mitt läppbalsam som var boven i det hela. Under dessa tre veckor så har jag använt EOS flera gånger om dagen och det är självklart anledningen till att det har gått så långt. Jag googlade även lite för att se om det var andra som varit i samma sits som jag och det visade sig att det var en hel del som hade fått allergiska reaktioner i form av sprickor, svullnad och blåsor. Precis samma besvär som jag har.

Jag rekommenderar inte EOS, visst det funkar säkert för vissa men jag kommer aldrig köpa det igen! Det är absolut inte värt det.

Likes

Comments

Det absolut senaste jag köpte var en rosa AUX sladd till bilen men det känns inte jätte kul att visa upp. Därför så kommer jag inte lägga ut bild på det för det känns otroligt meningslöst. För att göra det lite roligare tänkte jag att jag visar upp vad jag köpt inom lite olika kategorier som till exempel kläder, smink, och accessoarer.

Vi börjar med kläder. Det senaste jag köpte i klädväg är från Bubbleroom, och den hittar ni här: https://www.bubbleroom.se/sv/kl%C3%A4der/kvinna/77th-flea/bustiers/katie-lace-top-black

När det kommer till smink och accessoarer så är mina senaste köp från Nordicfeel och Glitter, och från Nordicfeel köpte jag en foundation från Dior och en settingspray från Nyx. Från Glitter köpte jag ett super fint halsband, som jag tycker känns så lyxigt.

https://www.nordicfeel.se/makeup/ansikte/foundation/christian-dior-diorskin-star-foundation-29804

https://www.nordicfeel.se/makeup/ansikte/settingspray/nyx-makeup-setting-spray-24090

https://www.glitter.se/strasshalsband-med-flera-glasstenar


Likes

Comments

Hallå! Kände att det var dags för en lite uppdatering utöver blogglistan. Idag händer inte så mycket då jag är sängliggande med feber, tror jag tog ut mig alldeles för mycket igår...

Gårdagens bestod först och främst av jobb och direkt efter jobbet så åkte jag till stallet och red dressyr på Elvira. Från början kändes hon lite stel men allt eftersom mjuknade hon och på slutet gick det riktigt bra. Både jag och hästen var helt slut efter det ridpasset men det behövdes verkligen! Efter jag gjort färdigt allt i stallet så åkte jag hem bytte om och stack ut och sprang med Tiffany i 30 minuter. Inte så länge men tydligen räckte det för att jag skulle bli dålig. Är ju typsikt att jag ska bli sjuk nu... När jag väl får för mig att springa, som jag egentligen avskyr så blir jag sjuk det första jag blir... Känns ju knappast som att jag kommer ta mig ut snart igen när det bara slutar dåligt. Men Tiffany tyckte i alla fall att det var väldigt roligt och det gjorde till och med jag. Tills jag blev sjuk. Men nu ska jag försöka käka något och om några timmar får jag åka upp till stallet för hästen tar inte hand om sig själv haha, ibland hade det varit väldigt praktiskt men det är bara att göra det! Får väl se om jag kikar in senare ikväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om eftersom det inte händer så mycket nu när jag är sjuk, men kommer jag på något så hörs vi senare annars får ni ha en trevlig dag!

Likes

Comments