Hej på er!
Idag har jag haft en helt vanlig skoldag, och efter skolan gick jag direkt till körskolan för att köra lite. Hade en dubbellektion idag, så det kändes riktigt bra. Min instruktör sade att jag hade förbättrats väldigt mycket, men tror att hon sa det för att vara snäll för har inte kört sedan jag körde med henne...
Efter det gick jag tillbaka till skolan för att ha matematik 2b. Som jag har längtat.
Jag fick ju, som några redan vet, F i den kursen förra året. Det kom verkligen inte som en chock, men jag är väldigt besviken över att få f i en hel kurs.
Och just nu sitter jag hemma i lägenheten och har gjort pasta, men pastasås, för jag har ingen ork till att laga riktig mat.
Kram!

allt hår i ansiktet så att jag ser ut som ett emo

Likes

Comments

Sitter just nu fast på toaletten i skolan och kan ej resa mig för har mens och inget skydd och alla i klassen har gått och käkat.
Så Sanna får komma som hjälte till mig nu.

Likes

Comments

Det har för mig alltid varit samma mening när det gäller skola. 
"Du är otroligt duktig när du är i klassen och diskuterar, jag kan se att du kan allt, men på proven presterar du inte lika bra." 
Jag hör samma sak efter varje prov jag gör, och jag börjar tröttna. Om du nu kan se att jag klarar kunskapskraven på ett annat vis är just på papper, så vad spelar det för roll? 
Jag kan allt som läraren vill att jag skall kunna, men när de ger mig ett papper och en penna kommer en block inuti min hjärna. Det blir helt svart, och jag bara skriver någonting för skrivandets skull. 
Men när läraren sedan ber mig förklara vad något är, inga problem. 

Hur lär man sig att skriva prov?
Är det ett moment i skolan som jag har missat?

Likes

Comments

Ser just nu på "Les Misérables" och den är verkligen en av mina favorit filmer. Den är så grov men ändå så fin, och så ärligt brutal. Och låtarna bara sjunker in i hjärtat på en!

Absolut värd att se!

Sedan är det så otroligt duktiga skådespelare med i, och min absoluta favorit.
Helena Bonham Carter!
Absolut fantastisk!
OCH MUSIKEN!!!! DEN ÄR FÅR MIG STT RYSA!

Likes

Comments

Ikväll hade vi ett litet firande av min 18 års dag med familjen Svensson, eftersom de inte kunde vara med på min födelsedag.
Klings var också här och det var så trevligt! Det var först nu som alla drog och vi har suttit och snuttar lite vin och pratat i mängder, och det är precis vad som behövs med såpass underbara människor som dessa.
Tackar och bockar till hela sällskapet för en fantastisk kväll!

Likes

Comments