För någon vecka sedan färgade jag mitt hår lila, opermanent, och eftersom det tvättades ur på halva sidan av mitt hår tänkte jag att jag skulle köra en Colour B4 och ta bort all fabrikat färg och återgå till min naturliga hårfärg. Men jag lämnade i den typ en halvtimma för länge för glömde att jag hade i det och nu är mitt här en blandning av barnbajs och orange. Safe to say, i look like shit.
Så om någon har tips på hur jag naturligt gör det ljusare eller mörkare, allt är en förbättring, Please!!!! I need it!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter det att mina fakefransar lossnat har jag haft världens kortaste ögonfransar. Jag vill verkligen att de ska växa och att de ska växa fort så om någon av mina två läsare som är Lotta och min mamma har några tips på hur de ska växa så är det bara att lämna en kommentar eller kontakta mig via instagram!

Likes

Comments

Snart ska jag börja fixa mig för att sedan åka till Göteborg för att äntligen, äntligen se på Coldplay! Som jag har längtat efter detta! Wiiie!

Angående mitt förra inlägg, vi överraskade Astrid för hon har nämligen kommit hem från USA! Kan lägga upp lite bilder och videos från det imorgon!
Men måste börja fixa lite nu, puss!

Likes

Comments

Efter en mycket vaken natt är jag redo att ge upp min önskan att sova. Kanske kan gå ner och köpa några nybakade frallor till frulle? Eller käka vid båten? Eller bara stanna hemma och käka knäcke.

Tänker att jag idag skall ladda upp bilder som behöver laddas upp för allmänheten att beundra. (Endast selfies och nakenbilder.)

Likes

Comments

Nu är det så att jag har klantat till det rejält... typ riktigt rejält. Jag har nämligen brutit ryggen. Och nu vet jag vad ni tänker.
"Du har inte brutit ryggen?? Då dör man eller blir lam typ?"
Men ack och ve min rygg är av. Benmärg är intakt och inga nerver är skadade. Jag är heller inte död, men en av mina kotor har brutits av och krossats lite.

"Men hur har det hänt, Paow?"
Jooooo, det ska jag säga. Jag har nämligen ramlat ner för ett berg. Förstår att ni är besvikna och förväntade er att jag gjort något otroligt badass, som räddat världen eller hoppat ut för ett brinnande flygplan, men tyvärr var det endast fylleklumpighet.

Trots detta så mår jag bra, och smärta har jag inte. Men jag har morfin. 😈
Lite jobbigt med korsetten jag måste ha, men livet går vidare. Kan gå, så det är väl något.
Troligtvis blir det inget bad för mig i havet. Vilket suger anus för jag ÄLSKAR att bada... och jag har längtat så mycket efter sommaren. 😢

Likes

Comments