Så... jag satte mig på fel tåg... var alltså påväg till Säffle när jag skulle tillbaka till Uddevalla. Jag skall gå av vid nästa station vilket är Trollhättan. Sedan skall jag ta ett annat tåg som går till Uddevalla därifrån.
Alltså aaaah, är endast irriterad just nu.

Likes

Comments

Nu bär det av hemåt efter några fantastiska dagar i Stockholm! Jag har verkligen haft en riktigt rolig tid, med min underbara Hedvig och hennes vänner! Men jag skriver om det mer när jag förr över fler bilder till datorn så att det blir ett lite finare inlägg.

Likes

Comments

Denna minut, och följande 40, spenderar jag och min underbara Lotta på TUGG. Har precis beställt in hamburgare och Lotta svär att det är den bästa som finns. Stora förhoppningar alltså.

Likes

Comments

Som mina klasskamrater vet om har jag inte varit i skolan denna vecka pågrund av både sjukdom och total utmattning. Har endast varit hemma och vilat, och städat lite. Har talat med lärare om att stanna hemma och de tyckte det var mycket bättre än att jag skulle få ett mentalt sammanbrott under nationella.

Igår åkte jag till Uddevalla för att göra det plugga lite med Alicia och Astrid, och sedan hängde vi med David och Elias. Det var riktigt trevligt, har saknat dem under min tid hemma.

Just nu sitter jag på tåget för idag bär det av till Göteborg för att umgås @lottakihlberg , vi ska ha lite mysigt nu på morgonen och förmiddagen, och sedan på eftermiddagen kommer Vanda. Då ber det av till en tennisträning (för dem, inte för mig).
Så dagen kommer bli riktigt underbar!

Likes

Comments