View tracker

Jag är just nu överöst i läxor och uppsatser och ren och skär ångest. Skolan är verkligen så otroligt jobbigt just nu. Ska skicka in en uppsats inom filosofi på tisdag, skriva klart resolutionen tills på torsdag, matteprov imorgon, psykologi test på torsdag, körkort och körlektioner och jag orkar verkligen inte!
Allt är skit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Kan knappt förstå hur snabbt tiden går nu, och att det verkligen är december redan. Sitter just nu såklart och ser på första avsnittet av julkalendern, och i år har jag faktiskt köpt en chokladkalender! Wiiie, första gången någonsin!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte skrivit något på länge, men skrev ett världslångt inlägg och RADERADE ALLT! Så blev lite arg på nouw, men nu har vi löst allt och är sams.

STOCKHOLM!
Stockholm var helt underbart och jag hade verkligen så roligt. Åkte dit för att träffa min kusin Hedvig som jag endast träffar två ggr per år, och att ha sin bästa vän såpass långt bort gör väldigt ont ibland.
Vi hade nämligen bestämt att se på "Fantastic Beasts and where to find them" tillsammans, och detta gjorde vi. Och vi fangirlade endast hela helgen och lite därtill. En signifikant förbättring må jag påstå.
Filmen var helt otroligt bra, och till alla som läst Harry Potter: SE DEN. Och till er som inte läst Harry Potter: SE DEN! Man behöver ingen förkunskap om trollkarlsvärlden utan det är bara att kasta sig in i den. Precis som med matematik...

Och eftersom jag kom hem den 21 november så passade jag på att köpa en present till Evelina som fyllde då. Jag och Hedvig sprang runt över HELA NK minst sju ggr. Skojar inte ens.
Sedan spenderade vi mycket tid i Si-Fi bokhandeln där det finns en hel del fandom stuff. (Jag avled nästan tre ggr på plats)
Köpte lite Harry Potter replica, för jag är Paulina Hermansson och jag har ingen impulskontroll och älskar allt med HP att göra. Hehehe.

Men nu har jag riktigt bråttom, så ses. Kyss. Puss. Kram. Kärlek. Vad ni än behöver.

Likes

Comments

Jag är just nu i den svenska huvudstaden tillsammans med min underbara kusin! Och detta eftersom vi har planerat att (nerd-allert) se på "Fantastic beasts and where to find them" tillsammans sedan vi fick reda på att den skulle komma!
Och då är det uppenbarligen så att jag är otroligt taggad, och jag har väldigt höga förhoppningar. Men med en sådan fantastisk skådespelare som Eddie Redmayne och Ezra Miller kan det faktiskt inte bli dåligt!

Just nu sitter jag med på Hedvigs franska lektion och förstår absolut allt ( 😬 ) och jag skall också vara med på hela hennes skoldag! Är riktigt taggad, dock måste jag själv sitta och skriva på min religionsuppsats då den skall in idag...

Likes

Comments