Kommer ni ihåg när jag hade en optimistisk syn på min framtid? Cause it changed.
Känner mig som jag gjorde innan maj förra året, and that is not good.
Jag ska ju vara i skolan varje dag, har varit där typ 3-4 ggr, pga orkar ej. Kommer knappt ur sängen alltså.
Och nu ska jag börja med att ta körkort, vilket är roligt, om det endast hade varit körlektioner och inte teoriplugg också.

Är så trött igen bara.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nej, jag skojar bara lite. Jag har lite framtidplaner faktiskt. t.ex vill sparar jag ihop pengar till två resor, en till London med min bästa kusin, och en till Miami med Lotta och Vanda. Lite svårt dock att spara ihop typ
​30 000kr när man får kanske två pass i månaden på ica, men för första gången i mitt liv är jag optimistisk! This will work! Eller hur??

Likes

Comments

För någon vecka sedan färgade jag mitt hår lila, opermanent, och eftersom det tvättades ur på halva sidan av mitt hår tänkte jag att jag skulle köra en Colour B4 och ta bort all fabrikat färg och återgå till min naturliga hårfärg. Men jag lämnade i den typ en halvtimma för länge för glömde att jag hade i det och nu är mitt här en blandning av barnbajs och orange. Safe to say, i look like shit.
Så om någon har tips på hur jag naturligt gör det ljusare eller mörkare, allt är en förbättring, Please!!!! I need it!

Likes

Comments

Efter det att mina fakefransar lossnat har jag haft världens kortaste ögonfransar. Jag vill verkligen att de ska växa och att de ska växa fort så om någon av mina två läsare som är Lotta och min mamma har några tips på hur de ska växa så är det bara att lämna en kommentar eller kontakta mig via instagram!

Likes

Comments

Snart ska jag börja fixa mig för att sedan åka till Göteborg för att äntligen, äntligen se på Coldplay! Som jag har längtat efter detta! Wiiie!

Angående mitt förra inlägg, vi överraskade Astrid för hon har nämligen kommit hem från USA! Kan lägga upp lite bilder och videos från det imorgon!
Men måste börja fixa lite nu, puss!

Likes

Comments