​Jag har ju ett allvarligt problem, ett jävligt oekonomiskt problem. Jag onlineshoppar VARJE dag. Jag kommer ju förfan vara med i lyxfällan snart. Det är ju PINSAMT! Har beställt för typ tolv olika klädbutiker nu?? Vad fan?? HUR SLUTAR MAN???

Likes

Comments

Dagen har spenderats på Ica bakom kassan, och jag har varit så otroligt trött!! På rasten kastade jag i mig maten och sedan släckte jag i omklädningsrummet och tog en tupplur i 20 minuter. Jag var såååå tacksam när klockan slog 15 och jag äntligen fick gå hem.
Efter det hämtade mamma mig, för hon skulle ändå handla, och så körde jag lite. Första gången jag kört bara med mamma, och hon grät bara lite.
Nu spenderar jag min tid med att dricka te med honung och spela ukulele (wtf, Paow?!-Lotta&Vanda). Impulsbeställde en i början av sommarn för att fördriva tiden då jag varken kunde jobba eller njuta av sommaren. Vi får se hur lång tid det tar för mig att tröttna.
xx

Likes

Comments

Dagen har spenderats med städning. Sjukt tråkigt, men alltid lika skönt efteråt. Här är före och efter, eller aah, första två bilderna är från 4 oktober, rummet såg faktiskt betydligt värre ut när jag började städa idag...

Såhär såg alltså rummet ut innan jag städade, vilket var typ innan 4 oktober när jag tänker efter...

Och såhär ser det ut nu. Lite mindre dammtussar, kläder i garderoben och lite mindre kaos i bokhyllan.

xx

Likes

Comments

Tänkte dela mer mig av min väldigt härliga badrutin till er, för den är så jäkla bra. Ni kommer att tacka mig i resten av era liv när ni provar rakningsdelen.

Tappa upp ett varmt bad, och njut några minuter innan ni påbörjar arbetet. Tvätta först håret, när vattnet är som renast, och efter det börjar processen som kommer att rädda era liv.

Rakningen av benen. Innan ni sätter er i badet ska ni gå till erat kök, ta en skål och fylla den med socker och olivolja/annan rinnande olja, (inte rapsolja). Ta mer socker än olja, och blanda ihop detta. Ta sedan med skålen in till badrummet och låt den stå där tills du ska raka benen.
Först ska du raka benen som du brukar, med raklödder eller gel eller balsam eller vad du nu använder.
Sedan ska du ta sockret och oljan och skrubba in benen med det. Efter det skada ta en rakhyvel, rekommenderar att inte ta din favorit, och börja raka av sockret.
Detta lämnar dina ben SILKESLENA och all den döda huden är borta. Du får också en hälsosam och naturlig salva på dina ben med oljan.

Sista steget är att du springer runt i hela den staden du bor i och ber att alla, och då menar jag ALLA, ska känna hur lena dina ben är.

xx

Likes

Comments

Jag läste igenom min blogg precis, bara två-tre inlägg, och jag märkte hur otroligt dåligt jag skriver? Jag stavar ju fel på ALLT? Lotta har verkligen rätt, jag är sämst på att stava. Det här är ju pinsamt, jag som alltid rättar andra, och så kan jag inte ens skriva en enkel mening korrekt?

Likes

Comments

Även om jag alltid varit för att kvinnan ska ta en större roll i samhället, men har aldrig riktigt förespråkat det. Och jag tycker att det är lite fel av mig. För det är så viktigt, och det är så väsentligt! SÅ nu ska jag försöka att börja visa hur jag tycker och tänker kring feminismen, och hur kvinnor behandlas i vårt värld. FAN vad det är dags att män med makt att inse att sexism är ett koncept som inte längre ska finnas till.

So, let's start with some feminist music!!

Likes

Comments

Jag fortsätter verkligen hängivet min kamp om att blir bra på att måla vingar på mina ögon, och även om det fortfarande är lite halvdant är så försöker jag rocka det ändå.
Dock märks det ju tydligt att jag har en på tok för varm färgton i mina ögonbryn som jag genast måste ändra på. Har ju en kall hudton och alltför varma toner gör att jag ser konstig ut tycker jag.

Likes

Comments

​Frågan jag ställer mig var tredje minut idag är följande: Vad gör jag med mitt liv? 

Jag har inga ambitioner, jag har ingen motivation, jag har inga planer och jag gör inte ett piss. Jag vet verkligen inte hur fan jag ska kunna tänka positivt på framtiden när jag grävt ner mig i en sådan djup jävla grop av självhat. Jag vill bara sluta vara paralyserande okänslig och jag vill bry mig om saker. Jag vill bara att allt ska vara okej för en gångs skull. 

Likes

Comments

Idag är min hjärna så otroligt seg, känns som om jag inte får upp något syre till den. Och det känns ju inte så jättebra, med tanke på att jag har en körlektion kvar idag.(hade en imorse). Men det kommer säkerligen att gå superbra och jag SKA få körkort snarast!! (Håller tummarna)

Likes

Comments