Det börjar verkligen bli kallare nu, tjocktröja element & täcke på för jag FRYSER så idag blir det bara att gosa ner mig i soffan å se film. Huvudvärken vägra släppa sig, så det blir en mys dag.

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 108 Readers

Likes

Comments

Idag vaknade jag av feber känsla fruktansvärt ont i kroppen & värst i rygg å armar, riktigt hemskt.

Klev upp & gjorde mig iordning för tandläkaren.

När jag kom dit så fick jag komma in mellan 5-10 minuter senare suck & efter de fick jag bedövning även om tandläkaren hörde fel & trodde jag skulle vara utan.
Tillslut fick jag bedövning & allt gick bra. Så skönt var fruktansvärt nervös för allt, sen invänta bussen i några timmar. Alltså min rygg gör så ont & vet inte vad jag ska ta vägen, skönt att lägga sig i sängen igen.

Det är så att jag är hos Mamma & Pappa denna veckan, behövde verkligen lite semester, så nu håller jag tummarna att jag mår bättre.

  • 106 Readers

Likes

Comments

God natt säger jag från sängen!

Idag har det varit en skit tuff dag som jag vill glömma, ni vet en sån dag man bara är så trött på allt, ligga i sängen hela dagen & har ingen lust med något, fruktansvärt nere! Haha men lagom till läggdags fick jag glädjen tillbaka :) hoppas att jag mår bättre imorgon, God natt alla fina :)

  • 104 Readers

Likes

Comments

Ber som mycket om ursäkt, jag har inte mått/mår så bra så bloggen har kommit åt sidan tyvärr men ni kommer få en bildbomb med fotografering, resor & mycket annat! Så hoppas ni inte tycker det är för många bilder :)

  • 105 Readers

Likes

Comments

Idag har det gått upp & ner, men största delen varit glad så jag dansade lite idag & oj vad härligt det var :)

  • 116 Readers

Likes

Comments

Dans idag med mina nya dansbyxor, så nöjd med dom :)

  • 117 Readers

Likes

Comments

Örebro här är jag hos min syster & det är fantastisk!

Sista kvällen här & det känns lite sorgligt faktiskt, idag har vi varit i stan, runt slottet & gått runt i det fina vädret :)

Tack älskade familj för idag :)

Likes

Comments

Idag tog vi en dax tur till till Motala som jag var mycket på sommaren när jag var liten, tyvärr så blir det allt sällan nu.

Först körde vi förbi & tittade till min Farmor & Farfars grav.

Blev så glad att få titta till dom, det var många år sen jag var där & det gör ont i hjärtat att inte kunna vara där oftare :(


Sen blev det bad på den fantastiska stora badet i Motala, så fint!

Handlade lite fint & bara njöt av den härliga värmen.

Nu åker vi tillbaka till Örebro hem till syster P :)

Likes

Comments

Idag är det riktigt varmt & jag är inte den som klagar men jag klarar verkligen inte av denna värme, jag vill bara svimma & kräkas.

Jag älskar värmen & jag har längtat så men kroppen klarar inte de tyvärr, ska försöka orka med den för jag älskar verkligen när det är varmt :)


Hur är det med er? Vad trivs ni bäst? Sommar eller vinter?


Nu ska jag försöka njuta av den värme som går :)

Likes

Comments

Jag har verkligen svårt att sova, ofta är det så & inatt var de samma visa, att vara inte helt frisk gör saker inte bättre inte.

Vaknade idag tidigt efter en jobbig natt & vågade inte titta på klockan, är det morgon än? Det blir vila idag för imorgon åker min familj på en mini semester & jag ska med. Längtar så mycket efter de, så länge sen nu.


Hoppas alla får en fantastisk dag :)

Likes

Comments