Jag är starkt inne på att plugga nästa höst, alltså om ett år. Jag hade så gärna velat ha något självklart, något som jag alltid har känt och vetat att "jag vill blir när jag blir stor" men jag har verkligen inte det. Det kan växla mellan olika ämnen som skiljer sig så mycket från varandra från dag till dag. Trots detta är jag nu mer och mer inne på att det är ekonomi med marknadsföring som jag vill läsa. Men även om jag har kommit en liten bit på vägen är där några frågetecken kvar. Det största kvar är väl egentligen var jag vill plugga någonstans och där står det framförallt mellan Göteborg eller Kristianstad. Göteborg för att jag gillar staden men Kristianstad för jag har läst om deras ekonomiprogram och fastnat för det. Men jag känner mig riktigt taggad och längtar till att plugga igen och hoppas innerligt att det blir om ett år och jag inte skjuter upp det igen. Är det någon av er som pluggat ekonomi eller marknadsföring? Eller något annat så dela gärna med er av era erfarenheter av val och liknande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta sitter väl aldrig fel en söndagsförmiddag. En god brunch med perfekt sällskap. För övrigt har helgen varit väldigt lugn och jag har laddat upp inför kommande veckan. Hoppas ni har haft en härlig helg oavsett vad ni gjort : )

Likes

Comments

Perfekt avslut på den här onsdagen. En dag på jobbet, ett träningspass och nu mys framför tv:n med ost, kex och lite frukt - smaskens!

Likes

Comments

Det är inte enkelt att välja favoriter från helgens shopping men dessa är helt klart ett av dom köpen som jag är lite extra nöjd med. Jag har i alltid varit bestämd med att jag aldrig kommer sätta på mig ett par skor med klack. Men den senaste tiden har jag känt att det är något som skulle höja en outfit och göra det lilla extra. Så varför inte?! Även om inte dessa är über höga så känner jag att det räcker till en början.

Likes

Comments

Hallå på er! Long time no see... Ja som vanligt med andra ord - hehe... Söndagen är iallafall här och den startade med den här frukosten. Har sagt det förr men tåls att sägas igen, frukostar alltså - såå gott!

Vad har hänt hittills denna helg då? Jo, igår var jag och mamma en sväng i Göteborg för lite höstshopping. Hittade riktigt bra saker så riktigt nöjd med det, fick precis det jag behövde och ville ha! Idag står det inte så mycket på schemat men fixa blogginlägg till kommande veckan är något jag verkligen måste göra ; ) 

Likes

Comments

Idag var det direkt hem från jobbet, byta om och sedan iväg för att träffa en kompis och smida lite planer innan jag skulle och träna. Så när jag kom hem blev det ett litet mellanmål innan jag skulle iväg igen. Det bästa målet på hela dagen tycker jag helt klart är frukosten men mellanmål kommer inte långt därefter. Idag blev det favoriten för tillfället, keso med äpple och kanel - Yummie!

Likes

Comments

Älskar detta ljuset. Kvällssol på hösten - hur fint!? Hoppas på fler sådana här kvällar i höst innan alla löv är borta : )

Likes

Comments

Men hur gott?! Det var evigheter sen jag åt och framför allt gjorde egna chokladbollar och ikväll fick jag ett sånt sug. Farligt att ha dom i kylen för så fort man ser dom kan man inte låta bli att ta en, dom är ju ändå så små ; ) Får väl se hur länge dom står kvar... Nu blir det film och frossa i chokladbollar : ) 

Likes

Comments

Något som blir tydligare för varje dag som går är att hösten är precis runt hörnet. Vi alla har väl något knep för att göra dagarna ljusare när mörkret lägger sig, den lilla detaljen som gör att man orkar mer och inte dras ner i mörkret. Här kommer mina tre höstfavoriter som gör att jag tycker hösten är minst lika mysig som vilken annan årstid när den väl kommer.

Finns det ärligt talat något mysigare efter en dag på jobbet än att gosa ner sig i soffan med varm choklad, en bra bok eller en film?! Helst med smattrande regn på fönstret och tjocka raggsockor på fötterna : )

Stickat!! Alla dar i veckan mitt favoritplagg. På sommaren kan jag längta till hösten för att få ta på mig en stickad mysig tröja gärna oversize. Funkar alltid, oavsett om man bara går hemma eller om man ska ut på stan, så enkelt med ändå snyggt - less is more!

Sist men inte minst. Visst för att regnar mycket och är mörkt största tiden av dygnet så är dagarna när solen tittar fram, luften är härligt kylig, allting är oranget och löven har fallit till marken guld värda. Detta gör att man inte annat än kan älska hösten. Energin man får en sån dag väger helt klart upp alla höstens mörka sidor.

Likes

Comments