Svårt att förstå men kan säga att det va minst lika fint på riktigt som på bilderna! Vi hade världens bästa guide som gav oss fototips och hjälpte till med inställningarna på våra kameror för att vi skulle få bästa resultat i det skiftande ljuset. Kunde inte ha blivit en bättre dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och så var vi igång. Efter tre dagar i San Francisco flög vi tidigt imorse till Las Vegas där vi började vår Roadtrip som framförallt går genom Utah och olika nationalparker. Första stoppet var Zion. Häftigt att se vattnet rinna genom bergen ner för små vattenfall tillsammans med alla gröna träd. Imorgon åker vi vidare och då är det dags för Bryce national park : )

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

Då var det snart dags, sommarens stora höjdpunkt. På onsdag flyger jag till USA och San Francisco. Ni kanske minns att jag i höstas hälsade på en kompis som är AuPair där, nu är hennes år som AuPair över och innan hon åker hem ska hon resa runt i USA och jag ska följa med. Det blir två intensiva veckor då vi är två dagar i San Francisco och ska hitta på lite saker där innan vi flyger till Las Vegas där vår roadtrip till Salt Lake City börjar. Under en vecka ska vi till olika nationalparker innan vi sen flyger till Orlando där vi bland annat ska till NASA och sedan bilar till Miami där vi avlsutar drygt två veckor på vift innan vi båda sätter oss på flyget hem. Hela den här helgen har mestadels bestått av planering och packning. Men nu med endast två arbetsdagar kvar är jag super taggad och så fort jag får internet och möjlighet till att blogga så ska jag dela med mig om vårt lilla äventyr : )

Likes

Comments

I onsdags var det dags för niornas bal och jag fotograferade Elin och hennes kompisar. Dom hade jätte tur med vädret och var jätte fina allihopa - så kul att få fotografera dom : ) Ovan ser ni några bilder på Elin.

Likes

Comments

Godmorgon eller godförmiddag på er! Jag började dagen med en mango och banan glass toppad med mango och chiafrön - mumsigt värre! Idag börjar jag inte jobba förrän 15;15 så ska få lite gjort nu på förmiddagen tänkte jag. På min to-do lista är bland annat redigera balbilder och förbereda lite blogginlägg, bland annat ett "mina sommarplaner" inlägg så kolla in i helgen så blir ni nog inte besvikna : )

Likes

Comments

I lördags var det äntligen min brors tur att ta studenten. När vi stod och väntade på att dom skulle springa ut önskade jag att det var jag som stod innanför dörrarna med ett enormt adrenalin påslag och laddade för att springa ut. Inte för att jag vill göra om studenten då jag tyckte allt blev jätte lyckat utan för det var så himla rolig och lycklig dag från början till slut. Men nu var det iallafall Eriks tur och även den här studenten blev enormt lyckad med fest hela kvällen och sedan utgång på kvällen : )

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett tag sen sist men den senaste veckan har varit väldigt händelserik och det var inte varit många lediga minuter för att sätta sig framför datorn. Under veckan förberedde vi student för min lillebror som tog studenten igår och i torsdags var det studentbal. Så innan jag har redigerat alla bilder får ni ett oredigerat smakprov från balen.

Likes

Comments

Och den är här. Månaden då jag för ett år sedan tog studenten. Månaden då min bror i år tar studenten. Månaden då jag ska på road trip i USA. Midsommarmånaden. Månaden när grillkvällar, ligga i solstolen på sin lediga tid, bada i havet och festligheter blir till vardag. Månaden många av oss sett fram emot sen i oktober. Så välkommen juni och hoppas att du lever upp till alla förväntningar!

Likes

Comments

Som jag skrev förra veckan tänkte jag skriva ihop ett litet träningsinlägg. Vad jag anser om träning, hur jag gillar att träna och vad jag prioriterar. Detta är vad jag tycker och vad som känns bra för mig men självklart är det individuellt och man sätter sina egna krav och milstolpar efter sina egna förutsättningar.

Jag spelade badminton i ungefär sju år och slutade med det vid årsskiftet nu 2016/2017. Då hade vi träning två timmar i veckan. Medan jag höll på med badminton tränade jag i princip inget annat. Men under det senaste året har jag för första gången blivit motiverad för att träna mer, bara för att känna mig starkare i kroppen och få bättre kondition. Så sedan i september har jag tränat kontinuerligt tre till fyra gånger i veckan. Jag känner själv att jag är piggare i kroppen och orkar mer. Den bästa känslan är när man har gått på samma pass ett tag och känner att man kan "avancera" och orkar mer. Jag går på pass och dom som jag håller mig till hittills är CXworx, vilket är ett corepass, Bodyattack som är konditionspass och Bodycombat, enkelt förklarat, boxning i luften. Jag hade aldrig kunnat gå till ett gym då jag hade stått som ett fån och inte vetat vad jag skulle göra och slutat så fort jag blev trött. På passen blir jag peppad av dom andra och hur mycket dom orkar och känner, gör dom så då kan jag också det. När det kommer till träning så gör det du känner för. Hatar du att springa, gör det inte. Själv tycker jag det är dötrist och väljer då andra träningsformer istället. Testa på olika alternativ och fortsätt med det som passar just dig. Här kommer några motiverande tips på hur du kan göra träningen roligare, enklare och som en del av vardagen.

  • Byt om till träningskläder direkt när du kommer hem från skola eller jobb, eller ha dom på dig hela dagen om du har möjlighet och vill det. Du kan ju inte ta av dig dom utan att ha svettats lite först.

  • Ge dig själv en belöning. Ha något gott som väntar på dig när du kommer hem som gör att du kan kämpa dom där sista sekunderna när det känns som du ska trilla ihop.

  • Investera i snygga och bekväma träningskläder. Allting blir roligare om man har snygga kläder och skor som man känner sig bekväm i.

  • Hitta en träningskompis. Dra med dig en kompis på ett pass, till gymmet eller på en springrunda. Då är det svårare att hitta på ursäkter eller stanna hemma när man vet att den andra tränar.

Likes

Comments