Hade det roligt idag! ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart är det helg, så himla skönt!
På fredag ska jag till min pojkvän som bor i Göteborg , ska sova över hos honom tills på söndag. 👫

På fredag så ska vi inte göra något speciellt , han ska på jobbintervju så jag kommer stanna hemma hos honom och tvätta kläder. Sen efteråt så kommer vi säkert bara mysa💕
På lördag så ska vi kanske gå på fotbollsmatch med hans mamma & syster, MFF mot IFK. Sen efteråt får vi se vad vi hittar på och söndag får vi se vad det blir.

Sen så kommer det vara typ en vecka kvar tills påsklov , längtar så jävla mycket!

Likes

Comments

Om 42 dagar åker jag och min bästa vän till Stockholm!
Vi ska vara där i tre dagar, 8 maj - 10 maj. Den 8:e maj så ska vi på konsert , ARIANA GRANDE! ✨

Vi får se vad vi hittar på den 9:e och 10:e, men vi tänkte shoppa lite. Jag måste fixa mitt pass också, behöver den eftersom jag ska nog åka till Colombia med mamsen och pojkvännen i december. Det längtar jag som fan till, orkar inte vara i Sverige när det är vinter.

Likes

Comments

Hejsan det va längesen! 😄

På sportlovet åkte jag till Värmland med min brorsdotter (Izabella) och firade Mattias (brorson) födelsedag. Mattias fyllde ett år , vi gjorde inte något speciellt. Vi firade honom bara hemma med familjen och vänner , såklart så gjorde vi det fint.
Lördag den 25/2 så åkte vi till Kristinehamn, för att fira Mattias igen & min brors kompis dotter som också fyllde ett år. Vi hade det roligt , deras mat va skit god. Dem vi va hos va afrikaner så att det va lite nytt för oss eftersom de firade efter sin kultur. 🍰 Sen på söndag åkte vi tåg tillbaka till Halmstad.

Gjorde faktiskt inte så mycket under sportlovet , men jag hoppas ni hade det bra! ✨💕

Likes

Comments

Första skoldagen avklarad!
Det var den tråkigaste & onödigaste skoldag idag. Vi gjorde absolut inget.

Vi hade rast från 9:10 till 13:45 , inte så kul ha sån himla lång rast. Idag var jag iallafall hos psykologen och vi snackade om allt möjligt. Mina vänner följde med, sen efteråt gick vi till Hemköp köpte något gott. Sedan tillbaks till skolan för att ha två onödiga lektioner! 🙃

Likes

Comments

Don't compare your results to someone elses. You can never be another person , you can only be better version of yourself. 🌟


Jämför aldrig dig själv med någon annan, vi alla är unika på vårt eget sätt!💕

Likes

Comments

Imorgon är det skola igen! 🙃
Jag är taggad inför denna skolvecka men inte nästa eftersom vi har praktik i 5 veckor, jag är inte så speciellt förtjust i det. Men jag hoppas bara att jag får en bra handledare & att personalen är trevliga.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag var hos HFAB för att jag ska börja leta efter lägenhet. Sen kom min bästis hem till mig & ska sova över här!
Sen så ville hon att jag skulle locka hennes JÄVLA hår , som tog 35 minuter haha.

hoppas att ni har haft ett trevlig jullov! 💕

Likes

Comments