Glossybox

Letar du efter mascara, nagellack eller foundation som passar dig? Med GLOSSYBOX kan du prova det bästa inom make up, men även spännande nyheter och välkända klassiker inom kroppsvård, parfym och annat. GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad. Notera: Du får ingen ersättning för Limited Editionboxar.

Klicka dig in HÄR eller på bilden för att läsa mer om vad glossybox är!

Alla som jag har hört och vet som använder denna box är väldigt nöjda över vad dem får 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vill du fynda fina kläder, skor m.m så klicka dig in HÄR eller på bilden för att bli medlem.
På Members.com får du som medlem tillträde till exklusiva kampanjerbjudanden på utvalda produkter och de ger upp till 80% prisreducering på rekommenderat försäljningspris. Varje erbjudande finns tillgängligt under 4-7 dagar och nya erbjudanden från exklusiva varumärken läggs ut varje dag.

Likes

Comments

Jag passade på att städa ur bilen nu när de är fint väder. Se om karln i huset godkänner min städning av bilen haha 🙈renare än innan är den iallafall 👍🏻

Likes

Comments

Så härligt väder idag, solen skiner. Isak cyklar omkring här på gården och leker. Jag själv passar på att sitta i solen på altanen :)

Likes

Comments

 Hoppas ni har sovit gott, Jag vaknade vid 8 då robins väckarklocka ringde, låg en kort stund och drog mig. Sedan gick jag upp & fick se att Isak hade smygit ner i vardagsrummet en stund innan vi kom upp. Han satt i soffan och kikade ut på sin cykel haha. Någon som gärna vill gå ut direkt han vaknat. anywau. Nu har han ätit frukost och kollar på lite tv så jag tänkte passa på att ta mig en skön dusch sedan får vi se vad denna fina dag har att erbjuda. :)

Likes

Comments

Man får oftast höra som undersköterska att man inte har ett riktigt jobb. Det ända vi undersköterskor
gör är att torka skit. Att vem som helst kan jobba inom vården och där är svaret NEJ. Vem som helt kan inte jobba inom vården och varför inte ? Jo det ska jag berätta utöver min egna synvinkel som undersköterska. Jag anser att mitt jobb är värdefullt!
Att jobba obekväma arbetstider,jobba varannan helg, storhelger osv och det är bara för att ni ska
få det så bra som möjligt, vi har ett leende på läpparna och måste alltid ha det, vi måste koppla bort vårt privatliv oavsett om vi har eller går sönder inifrån pågrund av bråk, stress eller vad som helst som kan påverka vårat mående. Vi måste kunna koppla bort allt som inte rör jobbet.

Vi tar hand om sår, kollar temp,puls, blodtryck och blodsocker. Fixar såromläggningar, ger insulin, tabletter, tar blodprov samt ringer efter ambulans vid livshotande tillstånd, vi måste kunna göra hjärt och lungräddning och manöver ifall någon sätter i halsen. Vi torkar även upp spyor och all for utav avföring / urin. Vi tar hand om er när ni mår dåligt ,har ångest eller har smärta. Vi blir eran slagpåse både fysiskt och psykiskt när ni utagerar era negativa känslor. Vi ger er mat, medicin , stoppar om er i sängarna så att ni får sova gott, följer med er vart ni än ska , i ambulansen, ner till operation eller till den avdelningen ni ska till. Vi fixar hår, naglar och hygien. Vi samtalar med er och era anhöriga. Vi håller er sällskap dygnet runt. Vi följer med er i varje steg av sjukdomen,demensen eller vanligt åldrande. Vi gör allt för att bibehålla erat liv så länge som möjligt och gör allt efter era egna behov och vilja över hur ni vill ha det.

Vi i personalen hinner inte alltid äta då era behov går i första hand. Vi är dem som tar hand om er när ni somnat in, vi är med er hela tiden. Om inte detta är ett jobb, vem vill då ta över denna hobby?
Vi inom vården gör ett under varje dag, vi gör detta för er. Många utav er uppskattar vårat jobb vi gör för just er. Så nej alla kan inte jobba inom vården för det finns många som inte klarar av denna press, alla dessa sysslor. Många är nålrädda och inte vågar ge andra sprutor, ta blodprov osv. Alla klarar inte av att koppla bort sina egna känslor och sitt privatliv. Många tar med det till jobbet. Vi måste hela tiden hålla humöret uppe. Vi får inte visa ilska eller irritation oavsett hur trötta vi är, oavsett hur less och matt vi är och kan bli. Vi måste vara sociala med er hela tiden och stötta er. Även hur jävliga ni kan vara så måste vi vara positiva.

Underskatta inte vårat jobb/yrke, vi har själva valt detta, vi har utbildat oss och läst massvis med olika kurser för att ha titteln som undersköterska. Om vi undersköterskor inte fanns vem skulle då ta hand om er ? Undersköterskor är lika mycket värda precis som läkare, sjuksköterskor osv. Vi finns här för er , om inte vi fanns så hade ni inte fått den hjälp som ni idag kan få varje dag och dygnet runt.
Vi går nya kurser och på olika föreläsningar emellanåt enbart för att få lära oss mer så vi kan göra ett så bra jobb som möjligt för eran skull. Varje dag får vi lära oss någonting nytt. 


Likes

Comments

Idag fick det bli kyckling sallad till lunch 👌🏻

Likes

Comments

​Min lilla älskade pojke börjar bli så stor. Tänk att han har varit så liten och nu blivit såhär stor. Lite skrämmande att han fyller 6år om bara några månader.  Älskar att kolla tillbaka på alla bilder man tagit genom åren samtidigt som en tår alltid lyckas falla ner över kinden.  Jag är så stolt och glad över att få äran att vara mamma till denna goa pojke. 😍❤

Likes

Comments

Instagram@paulinagavelin