Header
View tracker

Idag händer det jag verkligen inte ville skulle hända... Min bästa vän och älskling ska nu få fara upp till himlen och göra addja sällskap. Världens finaste lilla hund ska nu lämna denna jord, bästa Arro. Vi har haft honom så länge jag kan minnas och måste nu tyvärr gå skilda vägar. De känns så hemskt att ta farväl av sin bästa vän.

Jag har njutit extra mycket av den sista tiden med honom❤ Nu får vi gå skilda vägar💔 men så småning om kommer vi träffas på andra sidan❤

Gonatt finaste lilla hund

❤ÄLSKAR DIG

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sitter nu som hundvakt åt farmor och farfars 3 fina hundar, varav 1 av dem är valp, därför jag är här. Det är super mysigt. Valpen leker förfullt och lär snart slockna som om man vrider på en knapp. De är så kul hur snabbt de kan vända, från att vara full speed till att vara helt död typ😂 De är väldigt kul i alla fall.

På torsdag kommer de dock hända en väldigt dålig och tråkig sak.. Jag är jätte ledsen över de som kommer hända.. Jag tänkte att jag skriver om det lite senare.. nån annan dag.😭

Ni får iaf ha det super så hörs vi i nästa inlägg. KRAM❤

Likes

Comments

View tracker

Om ett tag far vi till tågstationen och möter upp bonus bror, sedan drar vi mot Kiruna! De ska bli så kul saknar alla så mycket❤️
Vi kommer säkert hotta på massor me roliga grejer. Skulle även varit kul om Linn är hemma då jag inte träffat henna på jätte länge.. de återstår att se.

Nu måste jag packa mina grejer som ska med innan vi far. Ha de bra alla❤️

//Paulina❤️

Likes

Comments

Senaste inlägget handlade om att mitt dressyrpass verkligen inte var bra. Igår red jag dressyr och det var en väldigt stor skillnad från förra passet. Jag ställde honom åt höger och vänster och sedan försökte jag få honom att jobba med bakbenen och höja ryggen. Jag började i vänstervarvet och det gick ganska fort att få honom mjuk. Jag vet att högervarvet är han svårare varv så därför jobbade jag lite extra i det. Det tog ganska länge innan jag verkligen fick igenom honom, men när jag väl fick det så gick det så sjukt bra!

Eftersom att kuriren är snart så red jag igenom dressyrprogrammet, första rundan gick inte så bra, min sits var inte ett dugg bra och Linus gick som en giraff osv.. ajja nya tag åsså körde vi en runda till. Den rundan gick som en dröm! Han gick ner i form hela rundan, vilket gör att min sits blir bättre då jag kan sitta ner ordentligt och inte behöver tjorva med att han bara springer.

Det kändes superbra, nu ska jag bara ha en mjuk och fin ponny inför kuriren. Tagga!!!


Likes

Comments

Idag blev det ett lite mindre bra ridpass.. jag skulle rida dressyrprogram men de gick inte alls som jag tänkt mig. Linus var inte så mycket på humör för dressyr idag,, men j försökte rida igenom programmet för att kolla vägarna å lite sånt. Själva vägarna gick bra, däremot gick min ponny som om han vore en giraff och min sits var inte särskilt bra idag. Men man måste ha nedgångar för att kunna se sina uppgångar.

De var inte helt katastrof men de gick inte som jag hade tänkt mig😄

Jag hoppas på ett bättre ridpass imorgon. Ponnyn är som vanligt bäst i alla fall❤️

//Paulina❤️

Likes

Comments

Är hos mamma just nu å har de super mysigt. Jag, Leon, Hampus och Rasmus ska troligen spela lite kort och sånt.
Nu ska jag äta klart min frukost och sedan göra mig iordning innan vi kanske ska iväg på typ stan eller nå sånt😄

Ni får underhållas av lite bilder på min bebis😄💞

//Paulina❤️

Likes

Comments

Planerar lite träningar

Igår blev det en skogstur med lille gul. Linus tyckte det var superkul att få ett pass i skogen efter ett svettigt dressyrpass dagen innan. Han var jätte pigg, vilket är bättre än att han var jätte seg.

Idag har jag planer att rida i paddocken, fortsätta jobba med att få honom mjuk i båda varven. I vänster varv har han lite svårare i galoppen just att hålla formen i fattningarna osv. Det är något vi ska jobba med där. I höger varv har han svårare i traven, de är något vi ska jobba med där också. Jag ska även börja kolla lite på dressyrprogrammet inför kuriren. Man måste vara väl förberedd. Det är lika bra att börja träna nu så man har koll på allting.

Jag ska även nån dag lägga in ett markarbetes jobb, med mycket bommar å sånt. Det känns som det var ganska länge sen nu och jag tycker det är superkul.

Jag tycker jag har fått in ett ganska bra ridschema som jag går efter. Jag brukar sätta mig ner och planera hur jag ska rida för varje dag. Varannan dag är jag i skogen och varannan i paddocken. Ut efter det så planerar jag min ridning. Självklart lägger jag in en vilodag för honom också. Såklart kan min träning ändras beroende på om jag har något i skolan jag måste göra, eller om det skulle vara något annat viktigt. Men oftast brukar jag veta om då jag har viktiga saker att göra och planera efter det.

Denna vecka har jag inte hunnit planera helt hur jag ska rida för varje dag. Om ni vill kan jag göra ett inlägg hur det brukar se ut? isf får ni säga till😉

Likes

Comments