Header

Planerar lite träningar

Igår blev det en skogstur med lille gul. Linus tyckte det var superkul att få ett pass i skogen efter ett svettigt dressyrpass dagen innan. Han var jätte pigg, vilket är bättre än att han var jätte seg.

Idag har jag planer att rida i paddocken, fortsätta jobba med att få honom mjuk i båda varven. I vänster varv har han lite svårare i galoppen just att hålla formen i fattningarna osv. Det är något vi ska jobba med där. I höger varv har han svårare i traven, de är något vi ska jobba med där också. Jag ska även börja kolla lite på dressyrprogrammet inför kuriren. Man måste vara väl förberedd. Det är lika bra att börja träna nu så man har koll på allting.

Jag ska även nån dag lägga in ett markarbetes jobb, med mycket bommar å sånt. Det känns som det var ganska länge sen nu och jag tycker det är superkul.

Jag tycker jag har fått in ett ganska bra ridschema som jag går efter. Jag brukar sätta mig ner och planera hur jag ska rida för varje dag. Varannan dag är jag i skogen och varannan i paddocken. Ut efter det så planerar jag min ridning. Självklart lägger jag in en vilodag för honom också. Såklart kan min träning ändras beroende på om jag har något i skolan jag måste göra, eller om det skulle vara något annat viktigt. Men oftast brukar jag veta om då jag har viktiga saker att göra och planera efter det.

Denna vecka har jag inte hunnit planera helt hur jag ska rida för varje dag. Om ni vill kan jag göra ett inlägg hur det brukar se ut? isf får ni säga till😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har en hel del grejer som jag skulle vilja ha. Det är helt enkelt något man får spara pengar till, en sak åt gången. Detta är i alla fall några saker som skulle suttit fint.

Jag använder mig av Metapic ifall det är några av sakerna ni tycker är lite intressanta. I så fall är det bara att klicka på bilden.​Det var min WANTIES, dags att börja spara pengar känner jag😄

//Paulina​

Likes

Comments

Mitt wanties inlägg kommer imorgon istället då jag inte hinner idag. Ska åka tåg från mamma till pappa och kommer inte fram förnsen på kvällen.

Nu sitter jag iaf på barnkalas, Weey. Vi ska precis åka. Philippa ska till kusinerna och sen ska jag och mamma bara mysa innan jag far. Det känns så tråkigt.. Men jag får juh träffa min bebis, de är alltid lika kul varje gång❤️🐴

Jag har massvis med planer på inlägg till bloggen. Det känns jättekul, man ska bara komma igång ordentligt.

//Paulina❤️

Likes

Comments

Varit i stan typ 4h, så kul de varit. Nu är man några nya tröjor och lite smycken rikare😄
Jag kommer på Måndag ta lite outfit bilder som jag sedan kommer lägga upp här om ni skulle vilja de? Jag tänkte att jag tar bilderna me systemkameran så de blir lite bättre bilder.

Ikväll kommer Mommo och äter middag med oss, tacos😍 jag kan typ aldrig bli less på de, såå gott😍

Jag ska även göra ett "wanties" inlägg, jag har en hel del saker som ja ska spara pengar till. Troligtvis kommer de imorgon👍🏼

Nu mys me mamsi å sen lillasyster❤️

//Paulina❤️

Likes

Comments

Oj va längesen detta var!.. Men nu vill jag komma igång me bloggen igen, jag har saknat att skriva så sjukt mycket!! Jag har massor med bilder från sommaren som jag så småningom ska dela med mig av. Så ni får vara beredd på en bild BOMB snart.

Nu sitter jag vid frukostbordet hos mamma, å hon har gjort nån caffé latte åt mig👍🏼 de är super mysigt. Snart ska vi även till stan och fika❤️

Likes

Comments

Min blogg har varit väldigt off...... verkligen Väldigt off. Jag vet inte när jag senast skrev et inlägg.. Men nu vill jag sätta igång igen. Men innan det så vill jag först fixa bloggdesignen och ändra headern. Jag vill att det ska bli en lite roligare läsupplevelse.

Jag vill också fråga er om det är något ni vill att jag ska ändra

Kanske vad jag skriver för inlägg, t.ex. mer outfit inlägg, mer bilder och videos, osv.. Ni får isf kommentera så ska jag försöka göra det bästa jag kan!!

Ni får iaf ha en super bra dag så hörs vi!!

//Paulina

Likes

Comments

Resultat från dagens tävling!!

Idag så debuterade jag min La (som jag skrev i tidigare inlägg). På framhoppningen var han gudomligt fin!! Han hoppade så bra😍 sen så skulle jag in på banan och jag fick startsignal, jag sätter igång galoppen ordentligt innan jag rider mot första hindret. Han hoppar jättebra! Och även mot 2an hoppar han super😍 sen så blev det att vi slowade ner lite, då skulle jag trycka fram honom men jag fick inte fram honom så mycket som jag ville och han valde att stanna då. Jag kommer igen på hindret med ett litet morr😄 han hoppar lika bra som tidigare😍 några fina språng senare så har jag juh inte knutit mina tyglar (vilket jag alltid gör). Så när jag ska komma mot ett till hinder så fastnar den i nånting, precis före hindret.. Åsså då väljer han att stanna.

Med 2 stopp blir man utesluten.

När jag kom ut från banan känner jag mig ändå super nöjd!! De var våran första La och vi fick fina språng. Jag är jätte nöjd!❤️ sen när jag kommer till boxen då pissar han direkt, så han var säkert kissnödig oxå. Nästa helg är det Älvsbyn tävlingen och då ska jag hoppa en till La, troligen går det lite bättre iaf😄

//Paulina❤️

Likes

Comments