Header

Allmänt

Efter ett tags pausande från bloggen känner jag att den nu ska sättas igång igen.

Under tiden som jag varit borta har de röst in med blogg ideér, vilket känns bättre än bäst. Två saker som känns kul att skriva om, och som även jag brukar tycka är kul att läsa, de är inlägg som hiss/diss och lyx vs budget. Jag hade därför tänkt börja skriva lite sådana inlägg då och då. Självklart så blir det också mycket mer.

detta var bara lite smått info, från och med imorgon börjar mitt bloggande som vanligt igen🙌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I torsdags började vi fara från Boden och neråt i Sverige. Vi har husbilen och stannar då för att sova lite här och där. Vårt först riktiga stopp blev Stockholm, där stannade vi för att vara på Grönalund under dagen. De var riktigt kul kan jag säga. Vi köpte så man kunde åka allt, vilket var skönt så man slipper hålla koll på hur många åk man har.

Efter grönan körde vi i några timmar, vi stannade sedan på ett ställe för att sova. På morgonen körde vi ända fram till Strömstad där vi har släkt. Här stannar vi i några dagar. Riktigt mysigt är det. Jag har fått låna min kusins ponny en riktigt fin d-ponny. Vi har fångat krabbor, spelat kubb vilket jag är riktigt less på nu...vi har förlorat alla gånger förutom 1, känns riktigt surt faktiskt😂😅 sen gör vi massa mer kul.
Nu ska vi in till stan för att kolla lite på hur Strömstad ser ut. Jag har ju aldrig varit här nu när jag är äldre.

Imorgon (tisdag) far vi ner mot Göteborg för att gå på Liseberg, Taggaa!! Kul när man har något att jämföra med. Liseberg är ju betydligt mycket större än grönan, tror de kommer bli riktigt kul!!

Senare kommer vi rulla ner mot Skövde för att gå på bröllop, de ska bli riktigt kul de med!

Uppdaterar lite eftersom vad vi gör under dagarna👀

//Paulina Göransson❤️

Likes

Comments

Motivationen har legat på botten, men snart når den toppen.

Har under en väldigt lång tid inte haft någon motivation alls för bloggen. Känner nu att det börar komma tillbaka!! just nu känner jag bara att jag hade kunnat skriva 100 inlägg per dag just för att min motivation är sjuk. Har saknat detta och det känns super att komma igång igen.

Funderar på lite ändringar, kring design men även inläggens innehåll!!

Ni får fritt fram att komma med förslag. Vill ni kanske att detta blir lite mer mode eller annat. Eller känner ni att ni vill ha det kvar på den lite mer häst sidan?

Som sagt, fritt fram med förslag.

Kommer fortsätta som vanligt just nu, några inlägg per dag med massa blandade saker.


Likes

Comments

Åkte på att bli förkyld så här innan lovet..

Har i stort sett varit små förkyld hela veckan, men nu har de blivit mer🙁 nu imorse kände jag mig hängig, men försöker ändå ta mig till skolan så jag kan åka till stallet osv innan jag far till mamma. Förhoppningsvis blir de bättre snart👌🏼

Nu skola och vi har som tur är inte en jobbig dag. Så sitter nu på bussen och är snart där.. hade hellre vart kvar i sängen.

//Paulina Göransson

Likes

Comments

08.00, sjukt seg morgon.

Vaknar oftast 7 eller tidigare, men både idag och igår var jag så seg😐 gillar att vakna så jag har tid till att göra de jag vill på morgonen. Idag blev de lite stressigt, ingen frukost blev de. Hur som helst så missa jag inte skolbussen vilket var tur de😄

Idag har vi inget speciellt i skolan, inga nationella prov eller något annat. Vi har ju haft klart muntliga proven och har gjort klart svenska och no skriftliga. Kan då säga att no:n verkligen inte gick bra😅 hoppas på E iaf.

Ridningen idag:
De blir att rida ute, hoppas på att ridvägarna är bra idag, tror dock inte de. Igår var dem verkligen inte bra.. men jag hoppas de torkat upp lite bättre idag👍🏼 #torkaupptack

​Jag hade lätt kunnat sätta ihop en hel del bilder då Linus har tungan ute😂 De är ju hans fotoposer

Likes

Comments

Ridpasset igår asså😍

En av mina kusiner var här och har varit de sedan i torsdags. Hon rider också och är jätte duktig i dressyren, därför fick jag jätte bra hjälp av henne i fredags och igår (söndag)

Vi gick ner till ridhuset igår och fortsatte där vi avslutade i fredags. Vi jobbade jätte mycket med att få ner honom i en mjuk och fin form. Efter jag värmt upp i alla gångarter så började vi med skritten och jobbade på att ställa honom och få ner till en mjuk form. Till en början var de ganska svårt att få honom att söka sig neråt.. jag måste hitta ett sätt för att lätt och mjukt kunna få ner honom i form för att han ska höja ryggen. De var något som jag fick mycket tips till hur jag skulle göra. Som sagt formen är som pricken över i, med den går allt mycket lättare.

När han sedan blivit mjuk och vi hittat en bra form så fick jag lära mig något nytt👍Hon visade hur man gjorde öppningar, de är alltså när hästen går rakt på spår med bakbenen och innanför spår med frambenen. Kul med något nytt i ridpassen👌Jag ska träna mycket på dem.

När jag nu jobbat i skritten så gick vi in på en volt och började jobba i traven. Även där fokuserade vi på formen. De gick faktiskt väldigt bra, då han blivit mjuk i skritten så gick de väldigt bra i traven. Jag vände rätt över volten för att göra en halvhalt och byta varv, jag var tvungen att hålla kvar honom genom att sträcka yttertygeln så han inte ska slinka iväg. De gick väldigt bra även det. I slutet tog vi lite galopp i båda varven, tror ni inte ponnyn går som en klocka?!😍 han håller formen och jag kan reglera honom så bra. I slutet av passet var han verkligen jätte fin! man kunde nästan ta honom som en dressyr ponny💓

det vi jobbat med igår blir något jag ska fortsätta träna rejält med. Tack så mycket för hjälpen

Likes

Comments

#prayforstockholm

Så hemskt de som hänt i Stockholm igår. De var väl bara en tidsfråga innan något sånt här skulle hända. Tycker synd om alla anhöriga till de som gick bort.. och även de skadade.

Man får hoppas att detta inte händer igen, men tyvärr kan man inte vara helt säker på de.

//Paulina Göransson

Likes

Comments