Header

Ett av mina nyårslöften är utan tvekan att spara mer pengar för att kunna resa, massor. Resa med familjen, resa med kompisar, resa med Wille, bara resa, resa, resa och resa. För är det något jag älskar så är det att resa och lägga pengar på god mat, goda drinkar, fint hotell etc etc. Samtidigt skulle jag också vilja spara en större summa pengar för att börja fundera mer seriöst på att köpa något eget och kanske flytta hemifrån inom en snar framtid..
Men ja, mitt främsta nyårslöfte är att spara massvis med pengar men ändå inte glömma att leva i nuet! Känns rimligt och bra!

Ett annat nyårslöfte jag redan bestämt att jag ska ha är att läsa mer böcker, för det är jag sämst på. Visionen av att sitta och läsa böcker, vare sig det är en varm sommardag eller en kall och mörk vinterkväll, känns så mysig. Att sitta med en kopp te och läsa en bra bok eller ligga och sola samtidigt som man inte kan sluta läsa för boken är så bra. Ja det känns lockande!

Har ni satt upp några nyårslöften än? Eller brukar ni inte ha nyårslöften?Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments