Header

Morgonen började 10.00 med badminton, kul och svettigt. Efter det åkte vi hem, duschade snabbt och sminkade mig lite. Vid 13 blev jag och Wille upphämtade av pappa och min lillasyster och så åkte vi mot Steninge slott.

När vi kom fram var vi alla vrålhungriga så vi började med buffé, så gott. Åt massor med gott kött, goda grönsaker och avslutade med ett jättegott grönt te.

Mätta och belåtna började vi kika runt lite efter julpynt, godis och potentiella julklappar. Fick tyvärr inte med mig något till mig själv men jag och Wille köpte lite julklappar i alla fall så det var ju skönt.

Ingen av oss orkade vara kvar särskilt länge då vi alla var trötta efter träningen och dessutom var det otroligt varmt. Efter någon timme tog vi oss till bilen och åkte hemåt. Wille hem till sig, pappa och min lillasyster hem till pappa och jag hem till mig.

Resten av kvällen har jag inte gjort något vettigt, har bara tagit det lugnt och ska snart gå och tvätta bort sminket och sen lägga mig och kolla på film eller liknande. Helt perfekt söndag med andra ord.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments