Header
Mood

Gabriele Colangelo AW17

Monse AW17

Joseph AW17

Här är några utav mina favoritvisningar såhär långt. Tycker generellt att det vi får se inför hösten 2017 är så bra, modehusen levererar verkligen den här gången. Jag har nog aldrig tidigare fastnat så mycket för det vi får se på catwalken som inför säsongen A/W 17. Nu vill jag genast in i garderoben och leta upp blåa toner, ojämnt skurna kjolar, stora stickade tröjor och skepparkavajer. Älskar när man får en sådan inspirationskick!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shopping

Äntligen är ännu en vecka igång och jag har precis trillat ner i soffan efter massa stök med skolan. Fram tills nu hade jag nästan glömt av att jag läser en heltidsutbildning men den här terminen går absolut inte obemärkt förbi. Under tidigare terminer har jag blivit bortskämt och haft tid till så mycket annat utanför skolan men just nu är alltså tempot skyhögt.

Med mig hem från Halmstad fick jag i alla fall detta underbara set från Ganni. Älskar den sportiga känslan revären och slappheten ger men även gulligheten med volanger och krage. Säker på att det här kommer bli en ny favoritlook att resa i, och då helst med en stor strandväska och sandaler från min favorititalienare. Först ut blir kanske redan om en månad. Håller mina tummar för det.

Byxor och tröja, Ganni. Väska, Little Liffner. Sandaler, ATP Atelier.


Likes

Comments

Mood

Lagom till brunch idag släpade vi oss ned till Hotell Tylösand för en dos av inspiration och mat. Runt om i hela hotellet hänger nämligen fotokonst av världsledande konstnärer och flera verk av Terry O'Neill, som är en av mina favoritfotografer. Det är verkligen inspirerande att bara gå runt planlöst på hotellet och kika på all konst.

Efter promenaden gick vi vidare in till matsalen där en oförskämt stor brunch stod uppdukad. Och nu ska jag strax packa ihop mina saker och bege mig till flygplatsen för att åka tillbaka hem till Stockholm.

Likes

Comments

Shopping

Från vänster: Mango. H&M. FWSS. Weekday Vetements

Favoritplagget i vår kommer vara en lång, oversize trenchcoat. Det är ju ett sådant plagg som kommer och går lite och under åren har jag haft flera stycken som jag antingen tröttnat på, vuxit ur eller som gått sönder. Men den här säsongen har jag bestämt mig för att investera i en klassisk trenchcoat som jag kommer kunna plocka fram om ett par säsonger igen och känna samma excitement för som när jag först köpte den. Den ska vara i en neutral beige ton, dubbelknäppt med bälte i midjan och i en längd som slutar vid knäna. Jag tror jag har hittat min favorit från FWSS, men på vägen har jag plockat upp en rad andra, om ni också är sugna på att springa in våren i en trench!

Likes

Comments