Header
Looks

Fick nyligen hem mina röda boots. Äntligen säger jag bara. Har suktat efter ett par sedan slutet på sommaren men inte hittat rätt eller så har allt varit slutsålt. Nu har jag äntligen fått tag i dessa from Topshop. Tycker verkligen det är kul att addera lite färg. Det livar upp vilken höstdag som helst.

Här kan ni köpa mina om ni också är sugna på att addera lite färg. Sedan har jag även sett att Mango sitter inne på ett fint par. Här hittar ni dem.

Tröja, Mads Norgaard. Väst, 2NDDAY. Jeans, Weekday. Boots, Topshop. Väska, JW Anderson.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mood

Jacka, Tagliatore. Väska och byxor, Sandro. Boots, Dorateymur. Örhänge, Maria Black.

Den här säsongen vill jag mönstermixa och blanda alla tänkbara färger och mönster. Just nu är jag väldigt sugen på en kappa med ett fyrkantigt mönster likt denna från italienska Tagliatore. ​Stora rutor i en kombination av färgerna rött, svart och beige kan inte bli fel. 

Likes

Comments

Shopping

Just nu drömmer jag om den här kostymen från Sandro. Vi lånade den till en plåtning under veckan och nu är jag helt hooked. Måste.Ha.Den! Men så denna ständiga kamp mellan hjärta och konto. Jag inbillar ju mig att det här skulle bli en favoritkostym många år framöver och att det då givetvis är värt ett hål i plånboken, he! Aja, den som lever får se. Sandro är för övrigt ett varumärke som ständigt växer i mina ögon och som verkligen levererar hela tiden. Hela deras sortiment just nu är grymt.

Sneakers, Céline. Kostym, Sandro Paris, (här). Bälte, Tiger.

Likes

Comments

Looks

En rolig detalj jag gärna adderar just nu är nätet. Gärna på plagg där jag låter nät sticka fram under en tröja som på bilden men kanske allra helst i skorna. Både i klackar och loafers är det fint att låta nätstrumpor pryda fötterna. Det är liksom roligt att även kunna variera strumpor tycker jag. 

Likes

Comments

Shopping

Jeans, Frame Denim. Knit, Weekday. Väska, Proenza Schouler. Klackar, Zara.

Jeans och toner av rosa är vad jag vill ha, och en bucket bag från Proenza Schouler då förstås. Hela morgonen har jag suttit och filat på textrader om höstens trender, däribland då rosa vilket ledde till att jag själv blev väldigt sugen på färgen. 

Nu ska jag hälla i mig lite mer koffein och sedan ta mig bort till kontoret för mer jobb. Hörs sen! 
​ Hoppas ni får en fin start på veckan! 

Likes

Comments