Header

1. Tog en sväng inom Shuterman och dreglade över franska Vetements och deras unika plagg. 2. Guilty of en spegelselfie mitt i väskparadis. 3. Finaste av alla är ändå Pierce bag4. Front Row på Ida Klamborn SS17. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Startade modeveckans andra dag med Petra för att se första visningen som var Fadi el Khourys. Vilka fantastiska klänningar han böjd på då. Med brodyrer och spets i varma toner.

Den här röda drömmen med släp speciellt.. Hur vacker?

Vilken lineup! Mellan visningarna hann det både jobbas undan en del och hängas runt med dessa goingar.

Vid lunchtid kollade vi in Ida Klamborns visning. Hennes kollektion var som vanligt färgglad, stark och talade högt. Känns verkligen som att det behövs en sån som Ida på den svenska mode-marknaden.

Kombinationen av rött och rosa. Börjar verkligen gilla det mer och mer och det sticker inte alls lika mycket i ögonen på mig längre. Snart skulle jag nog kunna bära det själv och känna mig bekväm. 

Ida Sjöstedt bjöd som alltid på klänningar och kjolar som får en att bli tårögd och vilja gifta sig på studs. Det är verkligen vackra plagg att vila ögonen på. 

Nu ligger jag i sängen som en klubbad säl. Så trött efter den här dagen, det tar verkligen på krafterna att springa runt på visningar och mingla som proffs. I morgon är sista dagen på Stockholms modevecka och förutom det så tänkte jag även hinna ta mig till Moderna Museet för att se Yayoi Kusamas utställning. 

Likes

Comments

I fredags satt jag och Linn såhär, med solen i ögonen sipprandes på drinkar. Inte tråkigt alls. Men vad som gjorde min måndag lite roligare var ju detta bud, signerat J.W Anderson.

​Min nya väska så klart. Lovar att visa en bild på den i morgon! 

​​ Nu ska jag sova, för i morgon väntar en fullspäckad dag på fashion week. Egentligen drog ju skolan igång den här veckan med, men jag får prioritera om lite. Livets skola är också viktig, och dit räknas väl modeveckan va? 

Likes

Comments

​Just nu har jag dille på plagg med stora slag och mycket volym. Blusen med de stora armarna kommer från Roksanda och kostar min månadshyra gånger två ungefär så det är inte så aktuellt. H&M har däremot fått in en variant som påminner lite om den så jag tänkte springa inom på vägen hem idag och kolla på den. 
Annars skulle jag inte heller tacka nej till att springa runt i ett par blåa sneakers från Céline om dagarna. 
Och kavajen från Sandro klämde jag först på i Cannes några gånger och sedan lånade Petra den till en plåtning där jag provade den igen och där efter var det kört. Ska fota den på så ni får se, det är den perfekta höstkavajen. Älskar känslan av att det känns som att jag har fyndat den i min farfars garderob.. 

Likes

Comments

Vilket härligt väder Stockholm bjuder på den här veckan med sol, sol och ännu mera sol! Jag har jobbat lite och bara hängt runt med goda vänner och njutit av sista "ledig" tiden. På måndag sätter skolan fart igen och med det vill jag kunna kombinera jobb så det gäller att ladda batterierna nu sista dagarna.

I går åt jag och Linnsan lunch på Prinsen och vandrade planlöst genom stan i några timmar. Det är så mysigt att äntligen kunna hänga igen, vi har båda varit iväg större delar av sommaren så fanns en del catch up att göra.

​Nu ska jag slänga in en maskin tvätt, (drunknar nämligen i tvätt efter semestern haha), och sedan ska jag slänga mig på cykeln och trampa iväg på lunchdejt. 

Likes

Comments