Header

Moodboard för semesterveckorna i Frankrike, Italien och Kroatien. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är egentligen inget fan av att bära baddräkter och har nog inte gjort det sedan barnsben men när det slog så hårt den här säsongen fick även jag för mig att prova. Tycker att Totême's monogram är så förbannat fint och den här baddräkten i benfärg är en riktig tio-poängare. I Spanien invigde jag den med en vit skjorta knuten runt höften.

​Efter att jag fick hem den här baddräkten var jag inte sen med att beställa fler. Älskar tanken på att styla med jeans, kjolar eller skjortor och gå direkt till strandbaren. 

Här hittar ni baddräkten.

​På tal om Totême så har de just nu "sample sale" på tegnergatan i Stockholm. Där säljer de av plagg från tidigare säsonger och plagg som aldrig gick i produktion. Betydligt bättre priser med!. Jag och Linnsan var där en sväng i morse och plockade på oss några semestervänliga plagg.  

Likes

Comments

När jag kom från flygplatsen igår var jag uppe i lägenheten, dumpade väskorna och tog en snabbdusch för att sedan cykla ner till stan och möta härliga Linnsan för middag och drinkar. Viktigt att ta vara på sådana superkvällar som Sthlm bjuder på för tillfället. Och med det sagt gör jag alltså samma sak i kväll. Alldeles strax ska jag avsluta här, stänga ner dator och slänga ihop alla magasin för att möta upp tjejerna på Publico. Sydamerikanskt blir det i kväll och lovar att återkomma med recension i morgon. Har ätit där en gång tidigare och då var det nämligen sviiiingott så jag har höga förväntningar för i kväll, hehe. Men som sagt - I will report back to u guys!  

Likes

Comments

Hallå alla goa! Nu har jag landat på svensk mark igen efter några härliga dygn i Spanien. Snacka om försmak på semestern. Om drygt två veckor börjar min riktiga semester och jag kan knappt bärga mig. Jag och några tjejkompisar från Halmstad ska bila hela Franska Rivieran och sedan åka vidare till Kroatien med ett snabbt stopp i Italien. Ska bli så himla kul och spännande. Jag älskar ju som sagt att semestra vid Medelhavet så dessa veckor kommer bli dröm rakt igenom.

Så här såg jag i alla fall ut sista dagen i Spanien. Den här blå kjolen klickade jag hem från Mangos rea bara några dagar innan avfärd och hann till och med få den innan jag åkte, Topp! Perfekt med ett linne och sandaler.

​Älskar de dubbla dragkedjorna. Så snyggt att ha knäppt som en tight pennkjol eller dra upp den nedre dragkedjan lite om man känner sig busig, haha. 

Nu sitter jag och jobbar med nästa veckas modelämning. Tre lämningar kvar innan semester, hurra! Den här veckan pratar vi festivaltrender.Jag är nog inget fan av festivaler egentligen så jag håller mig undan. Hur är det med er, ska ni på några festivaler i sommar?

Likes

Comments

Dagarna här ser ungefär desamma ut varje dag. Vi hänger på stranden, varvar bad med beach-volleyboll och dricker svalkande drinkar på strandbaren. Precis som en semester ska se ut enligt mig.

Favoriterna på semestern just nu är mina sandaler från Hermés och min nya baddräkt från Totême. Har längtat hela våren efter att få använda den och nu händer det äntligen.

Kaffepaus bland barens växter

Likes

Comments