Header

T-shirt, Ganni. Clutch, Loewe. Denim, See By Chloé. Sandaler och klänning, Totême. Halsband, Stranger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En helt ledig lördag. Minns knappt när jag hade en sådan sist. Vaknade i alla fall upp i morse efter att ha sovit 12(!!!!) timmar, helt galet. Svepte i mig två kaffe och sprang sedan ner på stan för att lördagshandla ihop med resten av Stockholm.

En lördag efter löning, ja ni hör ju. galet mycket folk. Hade egentligen planer på att göra mitt första besök i Chanel-butiken men när jag såg att kön sträckte sig långt ut på gatan så ändrade jag mig snabbt.

Styrde istället stegen mot Nathalie Shuterman för att klämma på några saker om jag inte kan få ur mitt hjärnkontor för tillfället. Dels är det dessa klassiska ballerina från Céline, och mest sugen är jag på dem i flätat läder.

Och en annan sak jag inte kan sluta sukta efter är den här puzzel-bagen från Loewe. Jag älskar den här beiga färgen som skulle passa med hela min garderob men som också skulle bli ett heltidsjobb att hålla ren.

Sedan trillade jag in på NK och blev kvar där tills jag blev utslängd pga stängning. Fick i alla fall med mig två saker. Ett väldigt genomtänkt och ett lite mer spontant. Det var min dag på stan. Nu har jag precis kommit hem efter en tre timmars spontanmiddag. Heja lediga lördagar i maj!

Likes

Comments

Fredag eftermiddag, klockan har passerat halv sex och jag är fortfarande kvar på kontoret. Mina planer för kvällen är totalt nollade vilket troligtvis är förklaringen till att jag fortfarande sitter här och kladdar önskegarderober i Photoshop. Nu ska jag strax ta mig i kragen och trampa ner till Sveavägen för att returnera en lampa. Roligare än så blev inte denna fredagen. Men jag har fått klottra in massa roliga, kommande saker i almenackan idag så det gör mig inte så mycket.

​Byxor, By Malene Birger. ​Sandaletter, Chloé. Örhänge, Stranger. Klänning, Monse. Klossklack, Asos. Pic, Deitas spring16. 

Likes

Comments

Byxor, Zara. Baddräkt, Filippa K. Väska, By Malene Birger. Örhänge, Jane Konig. Sandaler, Totême.

Likes

Comments

Efter allt jobb idag mötte jag upp goingen Linn för ett glas onsdagsbubbel på Riche. En av många bra saker med den här säsongen är ju all energi man får. Så härligt att hitta på trevliga saker efter jobb eller skola för att ta vara på dagarna fullt ut.

Innan bubblet gick vi inom Maria Nilsdotter för att fylla på smyckesgarderoben. Fick med mig en sak som jag suktat efter under en lång tid. Ska visa er i morgon!

Jag hade på mig mina snakeklackar från danska Notabene ihop med ljusa slitna jeans, en favoritkombo just nu.

​Efter aw'n med Linn sprang jag vidare ner till Strandvägen 1 för avskedsmiddag för min bästa vän som åker iväg till Sydamerika över sommaren. 

Likes

Comments