Header

​Nu ligger min Rom-guide uppe på Metro mode. In och kika här! Jag tycker det är så himla roligt med res-guider. Innan jag reser någonstans brukar jag alltid sitta och researcha om platsen jag ska till. Dels för att peppenbubblan bara växer då men också för att kunna planera visiten på bästa sätt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klänning, Joseph. Kavaj, Totême. Tröja, Dion Lee. Väska, Céline. Klossklack, Filippa K. Skarf, Totême. 

Likes

Comments

Idag efter skolan hoppade jag på bussen ut mot Värmdö och min familj. Det är alltid lika härligt att komma ut dit. Sitta framför brasan, prata ikapp om allt mellan himmel och jord och bara avnjuta en härlig middag tillsammans. Uppskattar verkligen de kvällarna så oerhört mycket.

Va händer med vädret?? Det är slutet av april och jag klafsar omkring i päls och boots?Det känns mer som att vi är i övergången från sommar till höst.. Idag bär jag mina nya brillor för första gången. Hade extrem huvudvärk hela dagen igår så de fick åka på idag för att vara på den säkra sidan. Annars brukar jag bara använda de framför datorn eller när jag gör ett djupdyk ner i kurslitteratur.

Nu sitter jag hemma igen och försöker få ordning på vår presentation till i morgon. Efter det är den här tröttsamma kursen slut och vi börjar istället tidskriftsjournalistik som är sista kursen för den här terminen. Ska bli så skönt. Det betyder fritt arbete, och fritt arbete för mig betyder jobb med Petra istället, jippo!! Så roligt! Händer så mycket skoj nu i maj som jag ser fram emot 

Likes

Comments

Just nu vill jag bara slänga av mig jackan och sjunga in våren i orangea skor. T-shirten från Ganni har jag ju redan med bananer men är så sugen på den här också. Och gärna dessa Céline-liknande ballerina och en klänning med bara axlar. Nu får det ta och bli varmt tycker jag!

Klänning, Other Stories. T-shirt, Ganni. Ballerina, Other Stories. Puzzle bag, Loewe. Svart väska, Marni.

Likes

Comments

Idag har jag och fröken Tungården hållit igång ordentligt kan jag berätta. Startade tidigt i morse med att sätta mig framför ratten, (som jag för övrigt inte gjort på år och dar), och körde runt och hämtade upp saker till lägenheten som Petra stylar om för ICA banken. Petra är en kvinna med många färdigheter och tur för mig var det väl att hon är en exceptionell körskolelärare, något som hindrade mig från trafikfaror flera gånger.

Vi har även hunnit plåta bilder i Petras kök till nya Metro mode Home-magasinet som kommer i maj. Under dessa timmar har jag dreglat både en och flera gånger över hennes otroliga jävla drömkök.

För att inte tala om hennes lilla Gucci-familj. Snart slår hon upp portarna för Gucci á la Tungården?

​Nu sitter jag hemma och försöker skriva onsdagens lämning men ögonen går nästan i kors. Jag är trött men har så mycket kvar innan jag får nudda kudden. Bara att kämpa på. 

Likes

Comments