Header

Just nu ser jag väldigt mycket mönster. Jag vill gärna mönstermixa mig hela vägen till månen och aldrig förr har ett svart plagg känts så tråkigt som nu. 

Byxor, Mango. Skjorta, Whyred. Skor, Other Stories. Clutch, Loewe. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Solen skiner här i Stockholm och jag ska inviga mina nya sneakers tillsammans med bara vader så ja tillvaron är inte hemsk. Ändå kan jag inte låta bli att drömma mig bort till Italien. Till att sitta på folkmyllrande torg, stirra på Italienska gubbar och chica italienskor, sippa espresso och bara bli uppfylld av antipasto. Det är något visst med det landet. Jag är nästan säker på att jag var italienare i mitt tidigare liv. Jag vill andas Italien. Inte minst vill jag kunna prata hätskt med alla runt omkring mig och ha ett litet hus på italienska landsbygden dit jag kan bjuda alla mina nära och kära. 

Likes

Comments

Drog en liten snabb lunchshopping och hamnade inne i Eytys nyöppnade butik på Norrlandsgatan här i Stockholm. Så fin butik verkligen, och skorna ska vi inte prata om. Har spanat in deras modell "Doja" ett bra tag nu och fick äntligen med mig ett par hem. Perfekta vårskon och till ett jäkligt bra pris dessutom. 

Likes

Comments

Från Zaras vårkampanj. Randiga skjortklänningar, breda sleeves och skjortzipper.

Likes

Comments

Godmorgon goingar! Jag sitter och äter frukost och laddar för skolan. Det är en ny kurs som drar igång och denna gång är det research som jag ska sysselsätta mig med under april månad. Jag vill egentligen bara sitta och photoshopa hela dagarna. Hur kul är det att lära sig något nytt egentligen? Älskar det!

Runway, Proenza Schouler SS16. Byxor, Mango. Klänning, Hunkydory. Tofflor, Acne Studios. Badlakan, Totême.

Likes

Comments