Header
Allmänt


Jag har blivit helt nerkärad i alla plagg med fokus på volanger. Sedan jag såg Ellerys Resort 16 kollektion har jag inte kunnat släppa deras kavaj med dessa armar. Tycker den är helt magisk.
Jag sprang in i en svart tunn blus idag från Weekday som också hade fokus på volangarmar. Den har jag nu  lyckats klicka hem. Jag tycker det är kul att volanger tar mer och mer plats den här säsongen. 
 


 
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shopping

En favorit på den internationella marknaden är modehuset EDUN. EDUN’s Creative Director, Danielle Sherman är ett geni enligt mig. Här är mina favoriter från deras SS16 ready to wear- kollektion. En stark kollektion där detaljerna säger allt. Och så fint med alla fransarna!
_MON0363 _MON0521 _MON0543 _MON0577 _MON0637 cf e Edun SS16

Likes

Comments

Shopping

Anna Ewers by Alasdair Mclellan for UK Vogue january 2016.


anna-ewers-by-alasdair-mclellan-for-vogue-uk-january-2016-3 tumblr_nz4ln7TYIv1qbz116o1_1280 7
Var bara tvungen att visa dessa fantastiska bilder på Anna Ewers för Vogue. Ränder är ju hetare än någonsin i vår och här ser vi det i olika storlekar och riktningar. Blir dessutom otroligt sugen på ett par randiga skor!

Likes

Comments

Shopping

imageSåhär har mina dagar sett ut senaste tiden. Det har varit väldigt lugnt i skolan och jag har börjat ett nytt jobb som jag lagt väldigt mycket energi på. Jag njuter varenda sekund och det bästa av allt är att jag läser alla modemagasin på arbetstid! Dröm! Nu ska jag iväg och träna och sedan blir det jobb hela helgen!

Likes

Comments