Header
Shopping

Untitled
Från Dorothee Schumacher AW16. Under Berlin Fashion Week förra veckan visade Dorothee Schumacher upp en stark höstkollektion med genomgående 70-tals känsla. Alla looks var kombinerade med ankelbootsen, som jag tycker  gav en väldigt modern och elegant känsla till de medellånga kjolarna och breezy klänningarna.
Untitledk

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shopping

THEEDITJANUARY2016
Den här säsongen dominerar skjortan med nya detaljer. Ser volanger, långa armar och bara axlar. Jag kommer definitivt hålla ögonen öppna efter skjortor med en tvist. 

Bilder från, The Edit - January 

Likes

Comments

Shopping

Untitled

Jil Sanders Pre-Fall för 2016 är bara on point! Det är mörkt, maskulint och boxigt. Precis så jag vill ha det. Detaljerna på byxbenen, det breda bältet i midjan och kombinationen av svart-vitt, Jag älskar det! 
Untitled2

Likes

Comments

Shopping

image
I fredags gjorde jag slag i sak och investerade i en ny kamera. Mitt fotointresse har växt extremt mycket på senare tid och en bra kamera kommer till användning i skolan då vi har mycket fotouppgifter och lektioner i foto. Jag valde mellan en Eos 750d och 760d men landade tillslut i en 750d. Några erfarenheter av den? Jag har tidigare haft en Sony så nu ska jag växla om till en Canon men kan inte vara så stora skillnader, väl?


Likes

Comments