Header
Shopping

Untitled
Från Dorothee Schumacher AW16. Under Berlin Fashion Week förra veckan visade Dorothee Schumacher upp en stark höstkollektion med genomgående 70-tals känsla. Alla looks var kombinerade med ankelbootsen, som jag tycker  gav en väldigt modern och elegant känsla till de medellånga kjolarna och breezy klänningarna.
Untitledk

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Shopping

THEEDITJANUARY2016
Den här säsongen dominerar skjortan med nya detaljer. Ser volanger, långa armar och bara axlar. Jag kommer definitivt hålla ögonen öppna efter skjortor med en tvist. 

Bilder från, The Edit - January 

Likes

Comments

Shopping

Bloglovin+Blog+Chic+Blogger+Style+Tuxedo+Blazer+V+Neck+Tank+Top+3X1+Fringed+Jeans+Aquazzura+Cut+Out+Heels+Via+Blogger+Sara+Donaldson+Harper+And+Harley
Såhär vill jag ha mina jeans i vår, med lite längre fransar nedtill. Så himla snygg detalj och går att fixa med hemmabygge. 

LIMA_081__27976.1447361491.640.960

Likes

Comments

Shopping

Untitled
Vaknade helt öm i kroppen. Hade en väldigt lång och intensiv dag igår så måste vara resultatet av den. I väntan på mitt lunchsällskap igår sprang jag in i Filippa Ks secondhand butik och sprang ut ett par byxor rikare. Det var ett halleluja-moment. Ett sådant köp jag kommer minnas länge, som var overkligt bra och helt oväntat. Likt dessa byxor ovanför, kickflare kostymbyxor. Hade gärna sportat dem med ett par grövre klossklackar och ett bälte från Gucci.

Likes

Comments