Header
Shopping

Untitled
Mitt upp i all planering inför kommande vecka kan jag inte låta bli att googla silkesskjortor och gamla Levi's jeans. Silkes är ett material som för mig känns väldigt dressat och är enkelt att använda. Genom att kombinera din outfit med att använda ett plagg i silkes lyfter det hela looken tycker jag. 

Untitledm
Med tanke på att jag är en av alla oss som verkligen trivs i mörka kulörer och gärna svart så försöker jag att alltid kombinera olika material och mönster i samma färgskala. Just nu är jag som sagt väldigt inne på silkes, men även spets och sammet. Butikerna svämmar över med dessa material och mitt nästa köp hoppas jag blir en transparent, prickig blus från Ganni och spetsbh från Samsoe. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shopping

Ny säsong betyder nya skor.  
image

Jag bestämde mig. Jag har gått och fingrat på dessa bootsen i alldeles för många månader nu så i helgen unnade jag mig en present. Jag kallar den för grattis-du-har-snart-klarat-första-terminen-på-journalistutbildningen-present!

Likes

Comments

Shopping

Untitled
Såhär sammanfattar jag Italien bäst. 1. Med världens kanske finaste arkitektur. 2. Espresso och nutellacroissant. 3. En riktigt flådig pastarätt. 

Likes

Comments

Shopping

Untitled
Det holländska paret Inez och Vinoodhs utställning "Pretty Much Everything" är så förbannat jäkla bra. Efter första gången jag såg deras utställning visste jag att jag ville ha mer. Varje gång jag känner mig tom på inspiration hungrar jag efter deras konst. Några utav deras mest ikoniska modeportträtt  har en ironisk blinkning där de leker med fantasin på ett sätt en inte sett tidigare. De fokuserar på människan och använder sig av små detaljer och symboler.

Likes

Comments

Shopping

Untitled
Gör ni också det ibland? Fyndar i er egna garderob? Det hände mig idag. Jag började rensa garderoben för att plocka bort kjolar, shorts, tunna skjortor etc. Sådant jag inte använder under vinterhalvåret. Då hittar jag den här klänningen längst in med prislappen kvar. Jag köpte klänningen sist jag var i Italien, och det var en riktigt impulsköp. Vill minnas att det var så mycket folk i butiken att jag inte orkade köa för ett provrum ens. Jag som klär mig i en strikt färgskala bestående av kulörer som grått, vitt, beige och svart föll direkt för kombinationen av svart/vitt på klänningen. Dessutom är den höga kragen ett stort plus och materialet som är lite tjockare gör att den fungerar utmärkt i vintersäsong. Så in och fynda i din egen garderob nu om du inte har möjlighet att shoppa loss under Black Friday! 

Likes

Comments