Header
Shopping

Jag tummade mig själv på ett shoppingförbud ett tag framöver för att få in i alla fall ena foten i studentlivet. Men så hände det igen, jag slant på tangentbordet, knappade in mitt långa oskyldiga kortnummer och fick en följesedel på mejlen. Jag råkade alltså klicka hem ett på klackar, inte särskilt lämpade för kommande klimat och som när jag tänker efter riktigt noggrant, inte behöver. När ska man lära sig?
DSC05280
I den här bilden föreställer jag mig hur jag om en vecka stapplar fram över kullerstenen här i mina nya skor. Tacka vet jag expressfrakt. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Shopping

Varje höst vill jag alltid slänga ut halva garderoben och köpa en ny, hitta nya hobbies och resa till ställen jag aldrig varit på förut. Ambitionen är bra, men det slutar ofta med att jag kommer halvvägs i allt. Om ekonomin tillät skulle jag snabbt som tusan rensa ur och lämna plats åt följande i garderoben.

Untitled,

Solglasögon, Krewe Franklin. Boots, Zara. Knit, Filippa K. Väska, Little Liffner. Ring, Club Monaco. 

Likes

Comments

Shopping

Untitled
Jag har redan konstaterat att jag kommer att bli komplett ruinerad i både höst och senare i vinter om jag ska tillfredsställa mina skobehov.

Acne, 4995 kronor. 

Likes

Comments

Shopping

På tisdag skulle jag egentligen suttit på ett plan tillsammans med mina fina vänner till Italien, närmare bestämt Sirmione, för en veckas semester. Jag har lyckats boka om min biljett så jag kommer åka ner till dem över helgen, vilket är betydligt bättre än inte alls! Då har sällskapet dock bytt ut kullerstenen vid Garda sjön mot heta espressokoppar i Milano-distriktet, vilket absolut inte gör mig något.
Untitled,
Bilderna, Pinterest. 

Likes

Comments

Shopping

Njuter av lugnet här ute på Värmdö. Hösten börjar verkligen tugga i sig Stockholm och att gå ut med bara en tunn kavaj är snart ett minne blott. Det gör mig inget att tiden för att tända brasan och ha stearinljus på varje tänkbar yta är på ingång. Jag är nöjd så länge marken är alla färger förutom vit och termometern står stabilt på plus. Lite mycket begärt för kommande månader va?
Jag ska i alla fall ägna förmiddagen åt något som jag är jäkligt bra på, nämligen smida resplaner för vintern. Om det är något jag tänker ta till vara på så är det de knappa två veckor som jag har ledigt kring jul. Hit me gärna med förslag! Kraven är bara att det ska vara obehagligt varmt!

imageimage

Likes

Comments