Header
Looks

Kompisar! Jag lovade att slussa er vidare till nya adressen och nu är det äntligen dags! Från och med idag hittar ni mig hos Metro och på paulina.metromode.se. Så jäkla glad och peppad över att få ta det här ett steg längre och dessutom få chansen att gå till Metro Mode där jag varit inblandad på andra sätt ett bra tag nu. Det känns helt rätt. Hoppas ni följer med mig vidare, det kommer garanterat bli himla roligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Looks , Mood

Det har varit radiotystnad 2,0 här sedan jag kom hem från semestern, jag vet! Det har varit så mycket annat att ta tag i med jobb, skola och annat. Känner verkligen hur hösten och rutinerna tog ett rejält grepp om mig så fort jag landade i Stockholm.

Men några glada nyheter är att bloggen Inom kort kommer få en helt ny adress och det är också en av anledningarna till att jag legat lite lågt här senaste veckan. Men så snart det är dags kommer jag så klart slussa er vidare till den och hoppas att ni följer med mig där istället!

Kram till dess!

Likes

Comments

Travel

Sista semesteruppdateringen för den här gången kommer från Makarska där vi tillbringade en av dagarna. Jag har varit här tidigare och älskar det. Lagom stort och mysiga torg och gränder överallt. Besöker man öarna är det oftast en stor hamn som är "huvudattraktionen" och sedan finns det inte så mycket mer. Jag gillar de lite större ställena där det finns möjlighet att se och utforska mer.

Nu ska jag iväg på möte och sedan blir det ett par timmars jobb på Stella.

Likes

Comments

Shopping

Några saker jag cravar just nu, för det bästa med hösten är väl ändå alla vackra höstplagg? Here we go - Croppade läderbyxor med synliga sömmar. The Rows väskor, helst alla modeller. För stora kavajer i ull. Och en rosa klänning som påminner mig om min favoritpolkagris.

Väska, The Row. Byxor, Dagmar. Klänning, Lovechild. Blazer, Ganni.

Likes

Comments

Travel

Vi avslutade vår resa med ett stopp på Brac och Bol. Det var första gången för mig där och jag gillade det verkligen. Vi hade en lugn sista kväll i Bol där vi promenerade runt i hamnen, köade för bord till öns bästa tonfisk och shoppade lokala olivoljor och viner som vi sedan knappt fick ned i resväskorna. Nästa gång jag bokar resa till Kroatien så vill jag definitivt ha ett par dagar till att utforska ön mer. Har någon av er varit på Brac?

Igår efter att jag landade var jag hemma och vände för att dumpa packningen och sen direkt iväg på en avskedsfest för en av mina närmsta som flyttar till London för att studera. Heja henne! Så nu ska jag ta tag i min packning som fortfarande ligger uppriven på golvet och sedan skynda iväg på brunch med mina vänner.

Likes

Comments