Header
Vardag

Ostron i pizzakartonger, badankor med glad lever och kanyler fyllda med ljummen vätska - Petra bjöd in till middag på en helt annan nivå igår tillsammans med Spanx och Punk Royale som stod för en 10-rätters SJUK middag. Har velat uppleva Punk Royale i en evighet nu och när kötiden för ett bord är tre månader lång blev jag sinnes nöjd över att Petra tagit hem killarna till sig istället. Helt klart sjukaste matupplevelsen jag varit med om.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

I morse bjöd Petra in till frukost så jag fyllde morgonen med härligt sällskap och en grön frukost signerad Planti. Blev introducerad till massa nyttiga alternativ att vässa morgonen med och det kan verkligen behövas i min vardag. Efter en frukost som nästan gick över till lunch åkte jag vidare till skolan för att förbereda en presentation jag har i morgon.

Nu ska jag precis slänga mig i duschen och sedan möta upp Fanny och trampa vidare hem till Petra för en stökig middag - för av erfarenhet blir det knappast stillsamt.

Likes

Comments

Shopping

Byxor, H&M. Väska, Balenciaga. Solskydd, Stella McCartney.

Skulle gärna pryaa kroppen med en ordentlig solbränna nu, och vida sidenbyxor tillsammans med beiga brillor signerade Stella McCartney, (måste ju börja representera nu, heh)! Och den här varianten av väska som Balenciaga har gjort skulle vara perfekt till sommarens resor. Vill så gärna plocka fram semestergarderoben nu men den får vänta lite, lite till.

Likes

Comments

Looks , Mood

Har nio timmars sömn i bagaget från senaste två dygnen så jag ganska mör i kroppen just nu och har precis vaknat upp från en powernap som sträckte sig över större delen av dagen. Nu kommer jag behöva jobba ifatt den här arbetsdagen under kvällen istället. Men trots det har veckan ändå tagit en bra start. I går var jag på sista mötet för ett nytt extrajobb och nästa vecka blir jag teamplayer med Linn och resten av gänget på Stella McCartney! Heja!

Resten av veckan har jag skola, frukostar och en stökig middag hos Petra inbokat. Ska försöka dokumentera detta så gott jag kan. Nu rattar jag över till InDesign, mitt nya favoritprogram!

Hörs sen goa ni!

Likes

Comments