View tracker

Har fått tillökning i min smyckesgarderob av örhängen och en tillhörande ring. Det här är ett par örhängen som jag verkligen har saknat bland mina smycken, lagom stilrena och diskreta men ändå detaljrika. Perfekta att bära till både vardags och fest. Jag kunde inte vänta, och tog på mig dem så fort jag öppnat paketet. Bra betyg! Ni ska få se dem på i morgon.

Jag har verkligen varit produktiv idag. Startade tidigt i morse med frukost på kontoret samtidigt som jag sorterade alla påsar med kläder. Sedan en snabb vända och returnera allt och därefter åkte jag hem för att jobba vidare med magasinsidor. Jobbade i soffan lagom till att Limpan slutade jobbet och mötte sedan upp henne för en sen lunch/tidig middag.

Nu sitter jag återigen i soffan och river av ännu lite jobb i kombination av tv-kväll. Jag har så svårt att sluta jobba. Söker hela tiden mer inspiration, vackra plagg, street-style, nya trender, osv osv. Det är väl tur, för oavsett om det leder till jobb eller inte så hade jag antagligen spenderat tiden likadant ändå.

Likes

Comments

Mood

Dorothee Schumacher Fall17.

Fashion month är igång och först ut är modeveckan i Berlin där en av mina personliga favoriter visar, Dorothee Schumacher. Kollektionerna går helt i linje med min stil och jag älskar hur de alltid visar på välarbetade detaljer och intressanta snitt. Även deras AW17 imponerar och får mig att vilja knyta en gigantisk flyga på snedden runt halsen.

Likes

Comments

Igår spenderade vi som sagt hela dagen i studion. Petra spelade in en film tillsammans med Spanx och jag superassisterade med allt ifrån smycken, skor och kläder till modellen Hanna som medverkade - Bland annat använde vi den här magiska kavajen från By Malene Birger SS17. Ett riktigt festligt plagg!

Fortsatte att imponeras av danska By Malene Birger. Deras SS17 är grym rakt igenom, vill ha så många plagg därifrån. Funderar på att slå till på den blå/vit-randiga pyjamasskjortan som är lång och oversize. Perfekt för lata dagar på stranden.

Under dagen provade jag bling från Orit Elhanati, en guldsmed från Köpenhamn. Örhänget tillhör Petra och är som ett helt konstverk. Älskar det här smycket, vill helst bara ha det att vila ögonen på.

Totalt var det sex looks som visades och mellan tagningarna dreglade jag över dessa stassade Manolos. ​
Det​ var den arbetsdagen, och i morgon börjar returarbetet. YEY!

Likes

Comments

Mood

Tibi Spring 2017. Läppstift, Bobbi Brown. Tröja, Jacquemus. Väska, Proenza Schouler. Kappa, Saks Potts.

Samma sak, samma tid, varje år - min enorma längtan efter vår. Alltid vid den här tiden suktar jag som mest efter nästa årstid. Jag vill inget hellre än att välkomna vårsolen nu, helst med både öppna sandaler och armar.

Just nu drömmer jag om Tibis vårkollektion, en brun pälskappa från danska favoriten Saks Potts, tröja med rosettsnörning från Jacquemus, röda läppar att matcha den obefintliga vårsolen och till sist, en crossbody-väska signerad Proenza.

Dagen har spenderats i inspelningsstudion med ett superteam. Jäklar vad roligt det har varit! Tänkte ta med er "behind the scenes" i morgon, men till dess måste jag slå huvudet i kudden och sova. I morgon väntar nämligen en lång dag med föreläsningar. Puuuuh.

KRAM!

Likes

Comments

Mood

Yes, så här har den alltså sett ut, helgen hemma i Halmstad. Bilderna skvallrar inte om särskilt mycket va? Så inte ens med ny telefon lyckas jag knäppa av fler bilder, dåligt av mig... Skärpning!
Hur som helst en väldigt bra helg att ha med sig i bagaget inför kommande termin. Dags att säga adjöss till det sociala livet och istället välkomna allt vad HTML- och CSS-koder heter, något jag inte visste att jag signat upp mig för..


Jag är i alla fall hemma i Stockholm igen och skolan tar både all min energi och fritid. I kväll måste jag koda ikapp en hemsida så att jag har morgondagen fri åt jobb, inspelning och styling tillsammans med Petra står på schemat. Ska passa på att njuta extra mycket av mina jobbtimmar nu!!

Likes

Comments