Header
Mood

Nya magasinet är äntligen ute och det är verkligen fullproppat med vårinspiration. Jag har både gästspelat med lite favoriter och plockat fram de viktigaste trenderna inför våren över några sidor. Missa inte heller hemma hos-reportage hos Petra och ett spännande möte med Elsa Hosk.

Har du inte fått hem det i brevlådan så kan du alltid läsa det digitalt HÄR.

Två favoritsidor i nya numret - mina vårmåsten och volangtrenden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Shopping

Har fått en ordentlig dille på röda detaljer, som jag helst matchar med beiga plagg. Och den här väskan som jag skrivit om tidigare och även har med bland mina favoriter i det nya numret av Metro Mode. Kan inte släppa den, tycker det är den perfekta sommarväskan! Synd bara att priset är högre än två månadslöner..

Men nu till tofflorna. Jag fick nys om dem för ett par veckor sedan (i färgen svart) och råkade då tumma mig själv på att om jag hittar dem i rött så slår jag till. Sagt och gjort, igår snubblande jag på tangenterna och klickade hem ett par. Förra säsongen slet jag ut ett par randiga från Acne och tvivlar inte på att jag kommer använda dessa minst lika mycket! Finns det ens någon bättre semestersko?

Byxor, Weekday. Skjorta, Zara. Väska, Balenciaga. Tofflor, Balenciaga.

Likes

Comments

Vardag

I går eftermiddag hängde jag i Blue Billies härliga showroom. Min vän har nämligen precis börjat jobba för dem så jag passade på att störa henne första dagen på jobbet, prova vackra smycken och dregla över den här månen från Bxxlght. Tycker den är så fin och i en lagom storlek.

Likes

Comments

Vardag

Ostron i pizzakartonger, badankor med glad lever och kanyler fyllda med ljummen vätska - Petra bjöd in till middag på en helt annan nivå igår tillsammans med Spanx och Punk Royale som stod för en 10-rätters SJUK middag. Har velat uppleva Punk Royale i en evighet nu och när kötiden för ett bord är tre månader lång blev jag sinnes nöjd över att Petra tagit hem killarna till sig istället. Helt klart sjukaste matupplevelsen jag varit med om.

Likes

Comments

Vardag

I morse bjöd Petra in till frukost så jag fyllde morgonen med härligt sällskap och en grön frukost signerad Planti. Blev introducerad till massa nyttiga alternativ att vässa morgonen med och det kan verkligen behövas i min vardag. Efter en frukost som nästan gick över till lunch åkte jag vidare till skolan för att förbereda en presentation jag har i morgon.

Nu ska jag precis slänga mig i duschen och sedan möta upp Fanny och trampa vidare hem till Petra för en stökig middag - för av erfarenhet blir det knappast stillsamt.

Likes

Comments