Header
Looks

Klänning, COS

Andra helgen i rad jag kör den här klänningen! Bar den på ett bröllop förra helgen och nu midsommarafton. Fullkomligt ÄLSKAR färgen på den. Nästa gång planerar jag att matcha den med mina guldiga Stella McCartney pjäser, tror det kan bli ballt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Här är ett gäng bilder från helgens midsommarfirande. Linn hade bjudit in till tredagars-fest i Bolons Lake House som ligger precis intill sjön en bit utanför Ulricehamn. Och vilken fest vi fick till! Vi hade alla väntat på den här helgen bra länge. Jag checkade in under torsdag förmiddag ihop med ett gäng andra som också är från Stockholm. Vi startade helgen med att plocka blommor och binda kransar, äta en lång lunch, ta en sväng med båten och styra upp sovplatser för 27 personer.

Själva midsommarafton startade med Mimosa-brunch klockan 11 och fortsatte sedan med snapsvisor, dans, lekar och sillunch i partytältet - Precis allt som en midsommar ska innehålla. Linn hade verkligen bjudit in till årets fest!

Likes

Comments

Vardag

I dag har jag fått en ordentlig sightseeing och promenad genom Stockholm. Vi har letat lokal inför ett event senare i sommar och mina kollegor har visat upp nya delar och ställen av staden för mig. Trots att jag bott här i fem år nu blir jag fortfarande imponerad av hur vackert Stockholm är.

Bestämde mig snabbt för att ringa in den här bästa tjejen för eftermiddagskaffe på ett av mina nya favoritställen - Carousel. Har ni besökt det? Fick riktiga Paris-vibbar av det stället, och det älskar man ju.

Likes

Comments

Looks

Skjorta, Filippa K. Byxor, Ganni. Slippers, Gucci. Väska, Proenza Schouler.

Igår hade jag absolut noll feeling för att klä mig varken avancerat eller lättklätt så mina räddare i nöden de morgnar är mina sweatpants från Ganni, eller egentligen hela setet. Det är så förbannat skönt att ibland bara driva omkring i en joggingdress hela dagen och ändå känna sig någorlunda stilig. Igår bar jag dem med en ny skjorta från Filippa K som damp ned som en bonusfödelsedagspresent.

Likes

Comments

Shopping

Kappa, Etro. Väska, Stella McCartney. Klänning, Topshop

God morgon gänget! Jag sitter och äter lite frulle och ska strax bege mig in till kontoret. Idag har jag bara massa trevligheter att bocka av. Dels både försenad födelsedagslunch och middag med goda vänner.

Tänkte bara visa er den här magiska kappan. Har ju tjatat om en rutig kappa ett tag nu och den här från Etro tog nog priset. SÅ himla fin! Och rutor överlag. Klänningen från Topshop är inte heller att leka med. Rutigt är ett mönster som kommer följa med mig även i höst. Och till hösten kommer även den här mörkröda färgen på Stellas klassiska Falabella-väska, perfekt till höstrusk!

Likes

Comments