Header
Travel

Sista semesteruppdateringen för den här gången kommer från Makarska där vi tillbringade en av dagarna. Jag har varit här tidigare och älskar det. Lagom stort och mysiga torg och gränder överallt. Besöker man öarna är det oftast en stor hamn som är "huvudattraktionen" och sedan finns det inte så mycket mer. Jag gillar de lite större ställena där det finns möjlighet att se och utforska mer.

Nu ska jag iväg på möte och sedan blir det ett par timmars jobb på Stella.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Shopping

Några saker jag cravar just nu, för det bästa med hösten är väl ändå alla vackra höstplagg? Here we go - Croppade läderbyxor med synliga sömmar. The Rows väskor, helst alla modeller. För stora kavajer i ull. Och en rosa klänning som påminner mig om min favoritpolkagris.

Väska, The Row. Byxor, Dagmar. Klänning, Lovechild. Blazer, Ganni.

Likes

Comments

Travel

Vi avslutade vår resa med ett stopp på Brac och Bol. Det var första gången för mig där och jag gillade det verkligen. Vi hade en lugn sista kväll i Bol där vi promenerade runt i hamnen, köade för bord till öns bästa tonfisk och shoppade lokala olivoljor och viner som vi sedan knappt fick ned i resväskorna. Nästa gång jag bokar resa till Kroatien så vill jag definitivt ha ett par dagar till att utforska ön mer. Har någon av er varit på Brac?

Igår efter att jag landade var jag hemma och vände för att dumpa packningen och sen direkt iväg på en avskedsfest för en av mina närmsta som flyttar till London för att studera. Heja henne! Så nu ska jag ta tag i min packning som fortfarande ligger uppriven på golvet och sedan skynda iväg på brunch med mina vänner.

Likes

Comments

Looks

Vi har precis lämnat Brac och styr nu båten mot hamnen i Split. Så tacksam för dessa semesterveckor i Kroatien. I morgon bitti flyger jag hem och styr upp rutiner och vardagslivet igen. Har ett rätt så händelserik höst framför mig, och om bara två veckor drar sista skolåret igång. Så jäkla redo för min examen nu känner jag!

Ska uppdatera er om mina senaste dagar på både Makarska och Brac alldeles strax, men först har vi dukat upp för en sista brunch ombord.

Likes

Comments

Travel

Vi har ju hunnit spendera nästan ett dygn i Dubrovnik på den här resan och det missade jag absolut inte att fota. Dubrovnik är nog en utav mina favoritstäder, topp tre i alla fall. Det är vackert där, speciellt under månaderna maj och september när man slipper armbågas med resten av turisteliten för att ta sig fram. För varje gång jag besökt Dubrovnik har det alltid varit i stress, ett snabbt stopp innan man flyger hem till Sverige typ. Och denna gång var inte annorlunda. Nästa gång jag besöker Dubrovnik ska det var lågsäsong, varmt nog att sitta ute varje middag och jag ska ha minst tre dygn till att utforska staden på riktigt. Ingen turistskit.

Likes

Comments