View tracker
View tracker
View tracker

Varför har folk så delade åsikter över ordet, speciellt när det gäller kvinnor?

Jag anser, att självrespekt handlar om att göra det DU vill, oavsätt normer, ideal eller vad det nu kan vara. Att lyssna på omgivningen, men att gå efter sin egen vilja. Vill du lägga ut en lättklädd bild? Gör det. Antagligen tyckte du att bilden var fin, något du är stolt över. Anpassa dig inte efter vad andra tycker, speciellt inte vad MÄN tänker.


"Män kommer se dig som ett objekt". Om män anser att en kvinna blir ett objekt för att mannen ser hennes kropp, då ligger problemet hos mannen. Sluta lägg skuld, problem eller skam på kvinnorna för att männen tycker eller tänker saker om dem. Det är deras tankar som är problemet, inte kvinnans stolthet eller kvinnans bild. Att stå för sina egna tankar, handlingar och kommentarer är något MÄN får ta ansvar för, inte kvinnor. Att få bort männens skeva synsätt handlar inte om att ta bort kvinnors frihet, utan att ändra på männens syn på det motsatta könet. Och det är DET som är problemet.


Allt handlar i grund och botten att visa sig själv, med bilder på resor, artister, selfies, vadsomhelst. Hur människor väljer att visa sig handlar inte om brist på självrespekt, det handlar om sin egen frihet och att faktiskt HA självrespekt. Alla har åsikter om allt, släpp det och lev lite.


Likes

Comments

Min carbonara:


300g Pasta (vilken sort du tycker bäst om)

150-200g riven parmesan

100g parmaskinka

En näve Basilika

4 dl grädde

Salt och peppar

En klyfta vitlök, hackad


Gör såhär:


Koka pastan i salt (använder himalaya salt)

Lägg skinkan på en plåt och grilla i ugnen på ca 225 grader tills det är knaprigt


Häll av vattnet och tillsätt alla övriga ingredienser, rör runt och låt koka ihop i 1-2 minuter


DONE!

Likes

Comments