Header

Denna veckan börjar min praktik. Jag går min första dag på onsdag men idag var jag på östra för en introduktion. Vi fick lite information, en liten rundvandring av de avdelningarna vi kommer att besöka och sen fick skåp, nycklar och kläder.
Det man behöver kunna innan man börjar praktiken helt enkelt.
Nu har jag precis lagat lunch som jag ska äta


Paulina

Likes

Comments

Bilder från i lördags
Jag, Emelie och Cornelia gör oss i ordning för fest i Torslanda

Likes

Comments

Kort dag i skolan, jag hade bara två lektioner där vi inte gjorde så mycket. Eftersom vi går ut på praktik redan nästa vecka på sjukhus så börjar vi inte med så många nya grejer. Så jag var hemma vid elva och har inte gjort så mycket. Har myst på soffan med katten och mormor.

I eftermiddag ska jag träna med Arvid. Vill verkligen komma igång med träningen nu så det ska bli skönt.
Röra lite på sig igen efter jul och nyår.

Paulina

Likes

Comments

Då var jag henma efter en lång dag. Idag var det första dan i skolan efter jul och det var faktiskt skönt att vara tillbaka. Skönt med rutiner och en lite mer normal vardag istället för att sova bort halva dan.
När jag slutade åkte jag direkt till jobbet för ett kort pass. Det var en mysig kväll på jobbet med städ och filmvisning.
Men efter en lång och intensiv dag har jag äntligen kommit hem och ätit. Nu ska jag strax gå och lägga mig.
Godnatt ♡


Paulina

Likes

Comments

Sista dagen på mitt jullov är snart över och det är imorgon dags för skolan igen.
Helgen spenderade jag med Arvid. Den började i torsdags eftersom fredagen var en röd dag. Så vi dukade upp med ostbricka och American Pie. En väldigt mysig kväll!
I fredags gjorde jag först pannkakor till frukost och sen gjorde jag lite olika saker, inte så jättemycket roligt.
Igår träffade jag Arvid igen och vi åkte till marsstrand. Där gick vi runt en sväng innan vi åkte hem och köpte sushi. Det blev ytterligare en myskväll.
Idag har vi inte gjort så mycket. Vi låg länge i sängen innan vi tog oss ut och gick på en promenad.


Paulina

Likes

Comments

I onsdags fick jag äntligen fira jul och nyår med mina allra bästa vänner! Vi hade tänkt göra det på självaste nyårsafton men cornelia fastnade i en sandstorm på Kap Verde och kunde inte ta sig hem. Så det fick bli lite senare.
Men vi hade mist lika kul ändå. Vi delade ut julklappar till varandra och jag fick jättefint smink!! Sen lagade vi mat tillsammans, åt, snackade och hade det mysigt. Efter maten var det dags för dans och skratt. Vi hade en lång och rolig kväll tillsammans! ♡

Likes

Comments

Idag har jag ytterligare en bredvidgång på mitt nya jobb men på ett annat boende.
Jag ser fram emot att få komma dit och träffa både personal och självklart de boende. Jag hoppas att jag trivs även där. Jag börjar inte förrän två så jag har en lugn morgon och förmiddag innan det är dags.

En bild på mig och Emelii från nyår

Likes

Comments

Nu är 2017 äntligen här!

Jag ser verkligen fram emot det nya året och vad som komma skall!
Jag har mycket jag vill göra detta året och även en del saker jag har börjat planera på

Jag fick den bästa början på året man kan få. Jag fick tillbringa nyår med min pojkvän, bästa vän och flera underbara människor. Den enda som fattades var Cornelia men hon var med i tanken!

Hoppas ni har haft ett bra 2016 och får ett ännu bättre 2017


Paulina

Likes

Comments

Hoppas ni alla har haft en bra julafton.
Min julafton kunde inte ha varit bättre. Jag började dygnet med julklappsöppning med Arvid. Vi var vakna när klockan slog över till den 24:e och bestämde oss för att ge varandra julklappar. Jag fick ett superfint armband som jag älskar. På morgonen blev det en väldigt god frukost och ytterligare lite julklappsutdelning.
Efter några timmar var det dags för mig att åka hem för att fira jul med min familj och släkt. Vi var hemma hos oss i år och hade en mysig kväll.

Likes

Comments

Igår fick jag besked att jag fått det jobb jag ansökt för och idag, en dag senare ska jag på min första bredvidgång. Det är på ett LSS-boende i kärra där jag ska vara timvikarie. Jag ser verkligen fram emot det då jag gillade praktiken jag gjorde tidigare i år och som är samma typ av boende.

Jag börjar om tjugo minuter så jag har haft en skön sovmorgon. Vaknade vid halv elva och gjorde mig en god frukost. Sen har jag tagit det lugnt, läst lite och gjort mig i ordning. Väldig skön morgon!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw