Header

Så mycket har hänt den senaste veckan. I fredags förra veckan fick jag beskedet att jag har kommit in på på sjuksköterska utbildningen i Lund! Jag har velat gå i Lund sedan jag var på en utbildningsmässa förra våren. Det känns roligt att jag äntligen ska få flytta ner dit och gå den utbildningen.

Idag fick jag även reda på att jag har fått en bostad ner i Lund. Jag fick tag i en korridorlägenhet i ett väldigt bra läge. Så om lite drygt två veckor får jag nycklarna till mitt nya boende.

Detta kommer även innebära att bloggen kommer få lite mera fart.
Det här är ett nytt kapitel i mitt liv och ni får följa med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det första advent, äntligen! Som jag har väntat på december och julen och nu är det igång. Jag och Arvid åkte hem till mamma och åt världens godaste frukost. Mamma hade verkligen dukat upp allt man kan tänka sig vilja ha.
Jag stannade där under dagen och vi hade en mysig och lugn dag.

Självklart hann vi med en massa kattmys också!

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att min lilla katt redan är sex månader gammal.
Han har varit hos mig i tre månader men det känns som att han alltid har varit min.

Jag och Silver klickade med en gång. Från dag ett har han nästan varje natt legat antingen på mig, vid mitt huvud eller vid mina fötter. Han följer efter mig som en skugga och jamar när jag inte ger honom tillräckligt med uppmärksamhet.

Jag känner verkligen att jag förstår Silver nu. Jag kan för det mesta förstå varför han piper och varför han beter sig på ett visst sätt. Han jamar t.ex. när han är väldigt hungrig(han får för tillfället endast lite mat fler gånger om dagen).

Supergullig och härlig katt!

Likes

Comments

I söndags var jag, Arvid och två kompisar på Liseberg. Perfekt dag för att vara där då det inte var några köer alls. Jag och Arvid gick även Gasten vilket var läskigt men också roligt. Det fanns även platser där utklädda personer gick runt och skrämde folk så man fick vara på sin vakt.

Likes

Comments

Igår spenderade jag och Arvid tre timmar inne på IKEA. Han har nyss flyttat och det var en del saker som behövdes. Vi köpte bland annat TV:bänk, två bokhyllor, kuddar och lite köksgrejer.

När vi kom hem byggde jag ihop bokhyllorna med hjälp av Silver. Han var mest vägen och ville tugga på skruvarna men det gick. Idag har vi pysslat med lite smått och gott. TV:bänken är monterad, två hyllplan är sågade till rätt storlek och två sänglampor ska strax upp på väggen.

Likes

Comments

Då är jag hemma från Kroatien igen.

Skönt att vara hemma igen och få krama min pojkvän och katt igen.

Det var härligt med värme och kunna läsa en bok på stranden men jag är nu redo för kallt höstväder. Hösten är min favoritårstid(trots att jag säger det om allt årstider). Allt blir så mycket mysigare när hösten kommer!

Men innan bloggen blir fylld med höstliga bilder så kommer nu lite bilder från Kroatien!

SPLIT
VELA LUKA
KORCULA
HOLDING UP THE UNIVERSE & THE PROBLEM WITH FOREVER
Jag läste båda dessa och dem var superbra!
PÅVÄG HEM

Likes

Comments

Jag och mamma säger hejdå till Sverige och drar till Kroatien. Det blir två veckor i aningen varmare väder.

Svårt att säga hejdå till min lilla kille!

Likes

Comments

Nu har Silver varit hos oss i en vecka. Jag har försökt lära känna honom och myst med honom så mycket som möjligt.
Jag hade glömt av hur det är att ha en kattunge.
Han har hållit mig vaken om nätterna och ska leka vid ungefär halv fem varje morgon, han piper så fort han inte får tillräckligt med uppmärksamhet och han gillar att attackera fötter.

Jag älskar honom så!!!

Likes

Comments

Idag är jag officiellt kattägare.
Jag ska vara fodervärd till en liten Ragdoll, nu tre månader gammal, och jag skrev idag på pappret.
På lördag får jag hämta hem honom, äntligen!
Jag är verkligen så exalterad och ser fram emot att ha en liten kattunge hos mig.

Likes

Comments

Från det att jag kom hem från Spanien har jag jobbat. Jag jobbar nu på ett äldreboende i Annedal och trivs jättebra på min avdelning. Alla som jobbar där är supertrevliga och de boende är så härliga. Det är ett krävande jobb och jag är alltid slut när dagen är klar men det är roligt. Alla de boende är så tacksamma för jobbet man gör och för att man finns där för dem. Det räcker ibland att sitta och prata, eller att kolla på tv tillsammans eller ta en promenad.
Det gör det roligare att gå till jobbet när man vet att man får göra något bra!


Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw