Som ni har märkt så har jag varit borta från bloggen ett tag. Kände inte för att blogga, det var jätte tråkigt och hade typ inget och skriva om. Men nu ni, nu är jag igång igen! Nu när jag är tillbaka ska jag försöka uppdatera bloggen som mycket som möjligt och försöka komma på något att skriva. Ni får jätte gärna kommentera vad jag kan skriva eller göra en video om osådär. Så gör jag det när jag har tid! Nu vet ni det iaf! 

"I wish I was Beyonce"


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag längtar otroligt mycket till sommar. För då ska jag åka till Thailand, ha kul,bada och sola! Spendera tiden med mina underbara vänner, släkt och familjen såklart! I år har jag planerat att jag ska ta med en kompis till havet, det skulle verkligen va as kul! ❤  Jag ska vara borta 1 månad, för er som vill veta haha. Och under 1 månad ska jag göra massor saker, utnyttja tiden, ha kul, shoppa osv. Det kommer grymt! Just nu sitter jag vid köksbordet, lyssnar på musik och letar efter kläder på nätet. Tänkte beställa lite saker innan jag åker men det är ju långt kvar tills jag åker så det får väl vänta.. Lite saker som jag vill ha innan ja ge mig av! 

& en vit

Likes

Comments

Hej! Ber om ursäkt för jag inte har bloggat på länge.. På grund av några anledningar som inte vill ta här på bloggen! Men just nu kollar jag på PLL, sjukt bra. De har så bra låtar också.. Haha. Idag hade Tokarpsskolan öppethus, var där med mina föräldrar. Gick upp halv nio, inte speciellt kul och det var ett sånt jävla väder ute också, typ blåsigt snö och skit. Imorgon ska jag bah ta det lugnt o plugga oså.
Likes

Comments

Hade inget o göra så målade mina naglar... De blev bra måste jag nog säga, har aldrig lyckats och måla mina naglar så bra som denna gång, haha! Brukar inte måla dem och mina naglar är skit äckliga, fula och aa vaffan... Ska nog lägga mig tidigt ikväll, ä hur trött som helst.. Asså alltid när jag säger att jag ska lägga mig "tidigt" så somna jag inte förs tolv eller ett.. haha wtf! Måste sluta hålla på med mig mobil osv. Likes

Comments

 Tänkte tipsa, om "hallon&banan smoothie" som jag nyss gjorde! Helt underbart, gud så gott! mmmm...Iaf, ni ser på bilden vad som behövs haha men när jag gör smoothie så tar jag alltid lite honung i för att det inte ska smaka så surt, lite sött ska det va för annars går det ju inte att dricka! .. ja, det gör ingenting om man har lite i iaf för det skadar inte din hälsa lika mycket som socker? Eller jag vetiifan men något sånt.. Det är både nyttigt och gott! Jag gör smoothie nästan varje morgon, till frukost!

Likes

Comments

 Om exakt en timme kommer våra gäster. Glad Torsdag?! nae, är as trött, vill bara stänga mina ögon! Mer bilder kommer senare under dagen! 

Likes

Comments