Här var det länge sen ja skrev! Kan inget annat en säga att ja älskar livet just nu 😏☀️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en bra midsommar i öregrund! Nu laddar vi om för lövsta dansen!

Likes

Comments

Det här va längesen, flera månader sen jag skrev ett inlägg här! Men nu är jag igång igen, mer taggad en vanligt. Kan det beror på att det börjar bli sommar?! 

Det har hänt ganska mycket sen sist, jag har blivit 18, fått mig ett körkort och har snart sveriges fetast bil!! Likes

Comments

Medans alla är ute och super, så ligger jag och kollar på film med älsklingen. Ibland är det inte lätt att vara 18 en..


Likes

Comments
Likes

Comments

Ligger i sängen och letar efter skidjackor, det är ju inte så värst länge kvar till sälen nu eller! Men det värsta är ju att det bara finns jackor i M eller L .. Varför inte bara göra jättejättejätte många jackor i xs iställlet!! Tog ut min ilska på dörren, och där var fingret emellan, hahah! wink Eller riktigt så var det inte faktiskt, trodde katten var ett vildsvin yes

Imorgon får jag jullov, glad är jag för det! Men känns rätt så onödigt att pallra sig till skolan för ha en timmes lektion, 180 timmar lunch och sen nå tråkigt uppträdande.. Jag lär ändå in till uppsala och handla julklappar, så bara pallra sig till skolan de! 

Nu ska jag hoppa ner i en renbäddad säng, kolla på en bra film och invänta mannen i mitt liv! 

pussss

 Likes

Comments

Ligger i sängen och degar, funderar på att somna om igen för känns jobbigt att gå upp bara.. dunder förkyld har jag blivit med.
Börjar inte fören 12.15 idag, och slutar en timme efter. Det är ju en värd skoldag.. Får se vad som händer sen, hjälpa mamma och baka till hennes födelsedag kanske.
Fick iaf beställa hem en ny klänning här om dagen, eftersom den jag hade beställt inte fanns i storlrek. bra att dom skriver ut det också :)

Likes

Comments

då var helgen slut, och den har väl varit okej. I fredags var jag hos syster och åt fin middag, och igår var jag hos jim på fest ;) hade väl inte speciellt kul. men fick iaf prata lite crosss! nu ska jag åka skoter, som jag bara gör på dagarna ;-)


Likes

Comments

Har varit ledig idag, och inte har jag gjort något på denna dag heller. Det enda jag har gjort är att plugga, plugga körkort och skottat! Roligt liv jag har wink hehe. Ska beställa hem nyårsklänningen idag, men velar mellan 2st så det kommer bli svårt wink

Nu ska jag kolla på en gammal julkalender innan boende söker fru börjar och invänta min pojke! heart

 

Likes

Comments