Vissa gånger får man tänka på att ikväll är jag faktiskt tillbaka i sängen igen. Hur gos det än är så tar man sig upp för när man väl är uppe så känns allt lättare. Bara svårt att intala sig själv när man ligger där haha. Ha en bra onsdag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Från rödhårig till blond igen till ljusbrun. Mitt naturliga hår är ljusbrunt / mörkblond. Lite utväxt börjar komma fram men inget som syns jätte mycket. Hår är så svårt. Jag trivs i alla färger jag testat men vill inte ha utväxten som alltid kommer. Får se om jag bara låter det vara eller om jag slänger i lite slingor så småningom om.

Likes

Comments

Ska slänga i mig lite mat sen sova, imorgon har jag sovmorgon sen friskis efter jobbet. En vanlig tisdag alltså.

Likes

Comments

Bilder från dagen, en bra dag. Lugn dag ändå. Inte så farligt med måndag när man haft en så bra helg. Har inflyttningsfest / halloween att se fram emot nästa helg. Godnatt på er!

Likes

Comments

Hörlurar eftersom mina andra älskade har börjat hacka.. Ett linne som jag har exakt lika dant hemma men det har jag använt så mycket så det blivit knottrigt så köpte nytt och så en rejäl jäkla vinterjacka för annars skulle jag inte klara mig när snön kommer. Den har kostat 1500 men nu 999 så det var super.

Likes

Comments

En dag i Stockholm, nu är vi påväg hem. Ska visa upp vad jag fick med mig hem. Ska med till blacka ett tag nu. Var mysigt att sätta sig i bilen igen, åka bil i mörker är gosigt. Vi har haft en bra dag med god mat. Nöjd !

Likes

Comments

Kramade Doris lite och försökte vakna till. Det är svårt, jag är ganska trött men det löser sig nog nu när jag hoppar in i duschen. Jag hör att dom fixar frukost där nere så det börjar kurra lite i magen.

Likes

Comments

Älskar dessa pinnar, var så sjukt hungrig när jag kom hem. Stressad pga kissnödig, hungrig och trött. Inte bästa kombon. Ligger nu i sängen och tar det lugnt, lär somna snart. Imorgon är det fredagsfika på jobbet & taco lunch, ska passa på att krama om barnen extra mycket innan jag tar helg.

Likes

Comments

Alltså ser ni min middag igår? Så jäkla gott. Det var verkligen super. Jag somnade runt 10 och vaknade utvilad, yes. Är påväg till jobbet nu, blött och tråkigt ute..

Likes

Comments

Jag har fått kommentarer här på bloggen och folk som frågat mig privat. Känner att det är nog många som undrar med mitt förhållande. Vi hade så fina år tillsammans. Han är en super fin kille på alla sätt och vis. Det är han verkligen. Men det är slut. Ingen av oss har gjort något fel, vi bråkade inte och det var liksom inget sånt alls. Det handlar om känslor. Jag behöver nog inte säga mera. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjort under den där perioden. Jag hatar att göra människor besvikna, jag hatar att svika. Jag mådde inte alls bra. Men jag visste vad jag behövde göra. För mig, för oss. Det är såhär det ligger till. Nu behöver ni inte undra mera. Jag mår bra, det är väl det ni behöver veta egentligen ni som bryr er om mig. Kram

Likes

Comments