För mig är du den vackraste människan i världen, både på insida & utsida. Helt sjukt tacksam för dig, för oss och för det vi har tillsammans. Går inte ens beskriva lyckan❤️✨🌹🍃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Anledningen till att jag faktiskt tyckte om gymnasiet var tack vare mina fina vänner jag träffade där. Vi gjorde dagarna roliga, är så tacksam för att jag träffade dom där på hagagymnasiet. Jag bjöd hit dom igår på taco fredag. Som tur är så älskar dom tacos lika mycket som jag. Richard bor ju med mig så att han och Tobbe var med var en självklarhet. Det var en trevlig mysig kväll med massa skratt.

Likes

Comments

I lördags så åkte jag och ann hem till Sofie för att fixa oss inför haloweenfest, blev en bra kväll med ett bra gäng. I söndags så åkte vi till Flen för att fira farfar. Sen så var det måndag igen.

Likes

Comments

Jag har aldrig tagit tag i körkortet. En del tycker det är jätte konstigt medan andra sitter i samma sits och inte alls störs av det själva. Ja, självklart skulle det vara skönt att ha kortet. Inte för att jag skulle köpa en bil och köra runt utan för framtidens skull. Just nu trivs jag med hur jag har det, jag känner inte att jag är i behov av bil och körkort just nu. Men känner ändå en ångest över att inte ha kortet över huvudtaget liksom. Känns som jag borde ha det vid det här laget. Det äe nämligen så att när det gäller teori så har jag alltid haft svårt att plugga, att få in saker i huvudet liksom. Glosor och frågor i skolan hade jag det rätt tufft med. Jag fick sitta med mina läxor lite extra för att klara av prov. Därför känns det nu helt sinnesjukt omöjligt att jag skulle kunna klara av att ha alla dessa svar i huvudet för att några procent av de svaren behöver jag på sista provet. Det är så himla mycket frågor och jag har inte riktigt det där logiska tänkandet heller har jag märkt när jag chansar. Så det är en stor del till att jag inte har kortet, men sen så när det gäller det praktiska. Jag har aldrig riktigt njutit av att sitta i en bil, aldrig tyckt det är speciellt roligt. Och det var verkligen inte roligare att köra. Dom flesta säger att det blir bättre när vanan kommer in. Jag skulle nog kunna köra hur mycket som helst men ändå känna såhär. Jag har en storebror som är lite som jag. Han kör helst inte. Det är inget konstigt med det. Jag sätter mig bara helst inte i en bil och kör. Jag känner mig obekväm och lite rädd. Så fort jag sätter mig i förar sätet får jag en obehaglig känsla. Den går inte att förklara. Jag ska ta tag i det ändå, jag ska ha det där kortet bara för att bevisa att jag faktiskt kan. Men det kommer ta sin tid. Och jag kommer ha lite smått ångest varje gång jag tänker på det men jag ska. I can and I Will.

Likes

Comments

Hej igen! Som ni förstått och som jag nämnt så håller jag inte bloggen uppdaterad. Lägger in lite då & då men inte dagligen. Verkligen inte om man säger så. Helgen var super, vi var på Otto knows i lördags och Samma gäng plus Jesper hade taco kväll igår kväll. Perfekt sätt att dämpa söndagsångest. Mina måndagar är så himla tidiga. Blir ofta som idag. Att jag tar en power nap innan gym. Så skönt och så behövligt.

Likes

Comments

Efter ett benpass så åkte jag ut till Skärblacka. Åt mat och umgicks med hela familjen. Inte varje dag det händer. Till och med katten var med lite. Dagen avslutas hemma i lägenheten med serier och somna bredvid drömmis pojkvännen, dagen kunde inte blivit bättre ?!

Likes

Comments

De senaste åren har jag varit blond, typ svarthårig, brunhårig och rödhårig. Det har varit långt med löshår och "kort" normallängd utan. Jag har haft väldigt speciella ögonbryn som jag skäms lite över. Kommer inte byta hårfärg igen, blond ska jag vara. Det är de jag trivs i.

Likes

Comments

Här har ni bilder från den senaste tiden för jag har inte lagt upp och skrivit något på ett tag. Är inte så tagg på att blogga atm tydligen. Men vet att det finns folk i tex min släkt som uppskattar mitt bloggande så därför tänker jag slänga in ett inlägg då och då.

Likes

Comments