Detta behöver du :
2 bananer
2 matskedar kokosmjölk
Inget mera. Du fryser in bananerna i bitar. Slänger in bananerna och kokosmjölken i en mixer så är det klart! Jag hade på riven mörk choklad också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså det var inte lätt att sluta hålla om Richard när jag skulle gå. Bland det jobbigaste som finns. Nu är jag påväg till jobbet iallafall. Ingen sol än men ändå skönt ute. Ha en fin dag!

Likes

Comments

I fredags så Såg jag och Richard på bio, filmen guardians of the galaxy. Den var såå himla bra. Tyckte om den lika mycket som den första om inte mera. Var tvungen att ställa klockan på lördagen, det brukar jag inte göra men skulle på föreläsning om kost och näringslära på gymet. Efter det så åkte jag ut en stund på landet med familjen innan Ebba och jag körde ett benpass på factory, åt på subway och såg på serier med frukt doppat i choklad. Richard kom för att sova hos mig, vi vakande ändå skapligt imorse. Jag somnade om vid tolv och sov ett tag innan 5års kalaset i Marie och deras kolonilott. Mysig helg på alla sätt och vis. Det känns bättre i min mun nu och jag är sååå glad över det.

Likes

Comments

Har sovit extremt dåligt de två senaste nätterna pga hela min vänstersida av munnen gör så ont. Vaknar upp och mår skit av det här. Igår klarade jag mig igenom arbetsdagen men idag kände jag att det var för mycket, jag hade för ont i mun & huvud. Ringde tandläkare och hon gav mig en tid att kolla upp tandköttet. Det var som tur var ingen inflammation men tandläkaren förstod att jag hade väldigt ont eftersom det var en så djup lagning. Så det kan fortsätta göra ont i 2 veckor till. En Ipren och två alvedon gjorde det ändå ok. Det funkar så det får jag leva på dom här veckorna, otur jag som hatar att svälja tabletter..

Likes

Comments

I fredags så firade vi Frida som fyllde i veckan. Blev trädgårn då som sagt. I lördags så var det minnes festivalen i blacka så vi var ett gäng i min familjs hus där och grilla plus gick på Kalle baah. Idag så åkte jag, Julia och Ebba till gymet för legday. Snart så börjar Bachelour och jag är supernöjd.

Likes

Comments

Ikväll är en fin kväll och den ska jag spendera med vänner, hos Freddie och på trädgårn. Ha det bäst !

Likes

Comments

Igår efter jobbet på min tidiga dag hade jag bokat tandläkartid. Så åkte till Skärblacka och trodde att det skulle ta typ 10 min eller så. Trodde jag bara skulle fylla i ett gammalt hål. Men nej, dom skulle ju borta bort den gamla lagningen först, bedövningarna ville inte ta på mig. Fick fylla på hur mycket som helst. Ja jag fick lite panik. Till slut som läkaren sa så hjälpte det och dom kunde börja. Jag låg där mer än en timma så har ont i ena sidan av munnen där dom hade grejer hela tiden. Hade så konstiga "hjälpmedel" i munnen som jag inte alls kommer ihåg från när jag var liten och lagade hål. Fick ta Ipren igår för det gjorde så ont i munnen efter. Idag när jag vaknade och inte hade Ipren kvar i kroppen så AJ har skit ont verkligen. Alla stick från alla nålar antagligen. Tandköttet är väl skit atm. Men nu är det gjort haha. Hälsade på Både mammas och pappas jobb efter för att må Bättre. 

Likes

Comments

Kom hem för ett tag sen, har precis ätit och ska nu sätta igång med att Diska och städa innan pojkvännen kommer för det ser ut som skit här just nu. Så musik på och go go go !

Likes

Comments

Haha alltså vädret har varit så sjukt idag, ena sekunden var det härligt och soligt, sen helt plötsligt kom det hagel. April väder fast i maj.. Det räcker nu! Tack

Likes

Comments

Godmorgon, inte världens piggaste människa denna morgon. Blev lite mindre sömn än vad jag tänkt mig men tar igen det inatt eftersom jag har sovmorgon imorgon.

Likes

Comments