Hej igen! Som ni förstått och som jag nämnt så håller jag inte bloggen uppdaterad. Lägger in lite då & då men inte dagligen. Verkligen inte om man säger så. Helgen var super, vi var på Otto knows i lördags och Samma gäng plus Jesper hade taco kväll igår kväll. Perfekt sätt att dämpa söndagsångest. Mina måndagar är så himla tidiga. Blir ofta som idag. Att jag tar en power nap innan gym. Så skönt och så behövligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter ett benpass så åkte jag ut till Skärblacka. Åt mat och umgicks med hela familjen. Inte varje dag det händer. Till och med katten var med lite. Dagen avslutas hemma i lägenheten med serier och somna bredvid drömmis pojkvännen, dagen kunde inte blivit bättre ?!

Likes

Comments

De senaste åren har jag varit blond, typ svarthårig, brunhårig och rödhårig. Det har varit långt med löshår och "kort" normallängd utan. Jag har haft väldigt speciella ögonbryn som jag skäms lite över. Kommer inte byta hårfärg igen, blond ska jag vara. Det är de jag trivs i.

Likes

Comments

Här har ni bilder från den senaste tiden för jag har inte lagt upp och skrivit något på ett tag. Är inte så tagg på att blogga atm tydligen. Men vet att det finns folk i tex min släkt som uppskattar mitt bloggande så därför tänker jag slänga in ett inlägg då och då.

Likes

Comments

Har ni någon gång känt hur ni klickat till 110% med en person? Det kan vara en arbetskamrat, en kompis elr en blivande pojkvän. Som för mig, tur jag hade som klickade så himla bra med denna kille som dessutom är vrålsnygg? Han blev min pojkvän och nu min sambo. Efter allt vi varit med om, allt du stöttat mig i. Alla gapskratt tillsammans. Han är min soulmate. Jag känner det i hela kroppen, speciellt i hjärtat hur han är den för mig. Så lyckligt lottad.

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen hörni. Jag har haft det bra, hoppas ni har det med. I helgen och torsdags var det ju dags för augustifesvival som de flesta av er kanske vet. Jag var i torsdags var jag med Richard och hans vänner, kollade lite på Rix FM och åt god mat. Fredag åkte jag, Freddie och Frida ut till Jesper för taco-kväll som avslutades i stan med fyrverkerier och Brooklyn. I lördags gick jag med Ebba pch Freddie på marknaden så var vi på massa olika ställen på kvällen bland annat trädgårn, Brooklyn och hemma "förfest" jag hamnade till slut på puls medan Ebba var chaffis. Igår tog vi det lugnt, var på lunch hos Richards släkt sen såg jag på serier resten av kvällen. Vaknade imorse med en förstörd hals av denna helg, 2 sena nätter resulterade i halsont. Hoppas det inte blir mer än så bara. Blir vila från träningen, ikväll är det dags för games of thrones.

Likes

Comments

I förrgår så var vi i Göteborg under dagen. Jag gjorde något riktigt bra. Köpte ett par nya skor. Tänkta till löpning på löpband och sköna till benpass kände jag idag. När man behöver stöd helt enkelt. Kom hem till min Richard igår, vi åt god mat och smaskig efterrätt. Så såg vi på vårt games of thrones avsnitt vi längtat efter. Good to be home ändå. Men det har varit mysigt i vårt lilla krypin vid vattnet, kortspel om kvällarna och sova på loft.

Likes

Comments

I föregår så var vi i Göteborg under dagen. Jag gjorde något riktigt bra. Köpte ett par nya skor. Tänkta till löpning på löpband och sköna till benpass kände jag idag. När man behöver stöd helt enkelt. Kom hem till min Richard igår, vi åt god mat och smaskig efterrätt. Så såg vi på vårt games of thrones avsnitt vi längtat efter. Good to be home ändå. Men det har varit mysigt i vårt lilla krypin vid vattnet, kortspel om kvällarna och sova på loft.

Likes

Comments

Sista heldagen här i västkusten, jag fick äntligen min baguette. Vi tog en liten utflykt till en camping, fikade och spelade klippgolf. Alltså golf på en bana som är gjort på klippor. Nu har jag packat min väska. Imorgon åker vi mot Göteborg.

Likes

Comments