Nu var det ett bra tag sen hörni. Jag har haft det bra, hoppas ni har det med. I helgen och torsdags var det ju dags för augustifesvival som de flesta av er kanske vet. Jag var i torsdags var jag med Richard och hans vänner, kollade lite på Rix FM och åt god mat. Fredag åkte jag, Freddie och Frida ut till Jesper för taco-kväll som avslutades i stan med fyrverkerier och Brooklyn. I lördags gick jag med Ebba pch Freddie på marknaden så var vi på massa olika ställen på kvällen bland annat trädgårn, Brooklyn och hemma "förfest" jag hamnade till slut på puls medan Ebba var chaffis. Igår tog vi det lugnt, var på lunch hos Richards släkt sen såg jag på serier resten av kvällen. Vaknade imorse med en förstörd hals av denna helg, 2 sena nätter resulterade i halsont. Hoppas det inte blir mer än så bara. Blir vila från träningen, ikväll är det dags för games of thrones.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I förrgår så var vi i Göteborg under dagen. Jag gjorde något riktigt bra. Köpte ett par nya skor. Tänkta till löpning på löpband och sköna till benpass kände jag idag. När man behöver stöd helt enkelt. Kom hem till min Richard igår, vi åt god mat och smaskig efterrätt. Så såg vi på vårt games of thrones avsnitt vi längtat efter. Good to be home ändå. Men det har varit mysigt i vårt lilla krypin vid vattnet, kortspel om kvällarna och sova på loft.

Likes

Comments

I föregår så var vi i Göteborg under dagen. Jag gjorde något riktigt bra. Köpte ett par nya skor. Tänkta till löpning på löpband och sköna till benpass kände jag idag. När man behöver stöd helt enkelt. Kom hem till min Richard igår, vi åt god mat och smaskig efterrätt. Så såg vi på vårt games of thrones avsnitt vi längtat efter. Good to be home ändå. Men det har varit mysigt i vårt lilla krypin vid vattnet, kortspel om kvällarna och sova på loft.

Likes

Comments

Sista heldagen här i västkusten, jag fick äntligen min baguette. Vi tog en liten utflykt till en camping, fikade och spelade klippgolf. Alltså golf på en bana som är gjort på klippor. Nu har jag packat min väska. Imorgon åker vi mot Göteborg.

Likes

Comments

Som ni såg från dom tidigare bilderna så var vi och shoppade igår. Skulle gjort det här inlägget igår kväll men glömde bort. Det blev en dag med shopping vi har två ställen vi typ alltid åker till och kollar när vi är här. Och på det ena finns det alltid taco buffé, happy me. Vi avslutade vår dag med kortspel i 1,5 timmar och grillat.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, ÄNTLIGEN har jag hittat en vit väska. Har en svart och ville ha en vit. Kollade alla affärer i Norrköping och i Stockholm. Så hittade jag denna fina här i västkusten. En Levi's T-shirt jag kollat länge på. Shorts och sport bh till träningen. Glömde ta kort på en Annan super skön t shirt från vero Moda. Marinblå. Jätte nöjd !

Likes

Comments

Fyra bilder på fina detaljer från stugan här i västkusten som vi bor i. Precis vid vattnet och vid alla fina båtar.

Likes

Comments

Igår så firade vi min morbror Emil, vi blev bjudna på tacos. Världens bästa mat. Nu är vi påväg mot västkusten. Inte mycket sömn inatt men det var det värt för att spendera sista timmarna vaken med min Richard.

Likes

Comments