View tracker

Igår så åkte iväg för att fira Anna, vi var hos henne ett tag körde "spel / lekar", sen till bar 54 och avslutade med puls. Jag åkte hem tidigare än dom andra, som sagt så var jag lite dålig i torsdags så har inte varit helt ok i helgen. Så jag var lite tröttare än om andra vid 2 tiden. Plus att jag hade Tvätttid idag såklart..
Men jag hade en jätte trevlig kväll med fina tjejer och träffade bra människor ute som man inte träffat varje dag, sånt är kul! Hoppas ni hade en bra lördag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Detta är bilder från igår innan jag började må riktigt dåligt. Jag bjöd på en middag och jag la mer massa tid på det. När jag äter själv skiter jag fullständigt i hur det ser ut bara jag får i mig något, men det här blev både ganska fint och gott ändå.

Och här är bilder från idag när jag är helt slut. Ska vila upp mig hela dagen. För imorgon är det Annas födelsedag och jag ska må bra!! Det är återhämtning som gäller, äta soppa och dricka en del.

Likes

Comments

Hej hej!
Ligger i sängen och mår inte sådär super bra så jag tänkte att jag gör ett lite annorlunda inlägg. Fakta om mig.
För det första så är jag 20 år, bor i en lägenhet i eneby. Köpte den för ett par månader sen. Det bästa jag gjort typ? Älskar den. Tycker om att åka till blacka ibland med såklart. På fritiden så spenderar jag mycket tid på gymet. Tycker det är så skönt att bara komma iväg och göra något jag verkligen tycker om ett tag och inte tänka. Annars så arbetar jag på en förskola i Åby. Har haft 5 jobb sammanlagt och har nu fast jobb. Även om jag är ung har jag hunnit med att testa mig själv. På donken så lärde jag mig ha heta stress verkligen. Bra ändå. Jag älskar djur men har inget hemma, är en hundmänniska och har inte tid eller plats för hund just nu i livet. Jag kan inte få nog av jackor, Träningskläder, skor och trosor. Ni vill inte ens veta hur många trosor jag har omg. Min favoritmat är tacos och grillat. Glass är favoriten till fika. Min favoritplats i lägenheten är sängen. Älskar att bara ligga och kolla på tv ibland. Men det finns inte så mycket tid till det. Har det ganska fullt upp typ hela tiden. Jag är ganska sprallig, för det mesta glad, en väldigt energiskt människa. Sån är jag!

Likes

Comments

Tog några bilder på lägenheten precis, tyckte det var så mysigt just nu så passade på. Här bor jag. Jag har gjort det till mitt lilla gosiga ställe, precis som jag vill ha det. Älskar det.

Likes

Comments

2 pics från igår, fattar Ni att det var -4 imorse? Det märks att det är december nu. Det är en sak jag INTE gillar med denna månad och några månader framåt. Kylan. Hatar att frysa och är väldigt frusen som person. Känslig.. Usch.

Likes

Comments

Känns helt sjukt att det är första december. Nu är det alltså 24 dagar till julafton. Förr sprang man upp varje morgon och satte sig framför tvn för att se julkalendern. Jag tycker om juletider. Det är så himla mysigt. Julfilmer på tv, tända ljus, mörkt ute och fina lampor överallt. Love it.

Likes

Comments

Blev så glad när mitt paket från jfr hade kommit. Det gick väldigt fort. Det gillar vi! Ska bli spännande att öppna det.

Likes

Comments

Det var mysigt att åka iväg med hela familjen såhär en vanlig måndag. God mat, bra sällskap och bowling som gick sådär haha. Det enda minuset på kvällen eftersom mina naglar gick sönder men annars tycker jag om bowling. Det var nog bara inte min dag igår helt enkelt. Men kul var det!

Likes

Comments

Himlen har varit riktigt fin de senaste dagarna. Synd att man inte kan få en bra bild på det.

Likes

Comments