Hej hej! Sitter just nu i en solstol i Spanien. Har inte uppdaterat och kommer inte göra det förens jag kommer hem. Då får ni bilder.

Likes

Comments

Om ni har missat dessa på hemmakväll så åk dit och smaka. Har ett flak med melon hemma pga ambassadör men köpte mig en citron / lime idag. Får prova päron nästa gång !

Likes

Comments

Det jag skulle skriva och berätta om var alltså min mudmask jag köpte av en kompis idag. Naturalbeautyboost heter hennes instagram för produkterna ifall ni är nyfikna! Spännande

Likes

Comments

Har nu kört slut på benen och är påväg hem hungrig som en tok. Jag har fått med mig något från gymet som ni ska få se ikväll när jag bloggar om det. En ledtråd, en skönhets produkt.

Likes

Comments

Så var det måndag igen, lite segt den där delen att ta sig upp ur sängen för att lämna Richard men när det väl är gjort så är det tuffa över. Det är 2 grader ute har ni känt hur skönt det är?! Den fina snön lär väl försvinna om det fortsätter såhär men jag slipper frysa iaf. Ha en fin måndag !

Likes

Comments

Har precis kört klart ett bröst / triceps pass och snart kommer mamma & pappa med Ica sallad. Får somna bredvid min pojkvän sen åka till jobbet och träffa de barn som varit lediga. Saknade lilla gäng, kan det bli bättre ?

Likes

Comments

Vi gick ut på en liten promenad i snön. Riktigt Winterwonderland här i Flen. Mycket snö. Det är så himla fint men kallt. Rör man på sig så är det ok dock.

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Flen. Det är verkligen vinter ute nu, snö överallt. Kallt men inne är det gosigt. Jag ställde klockan men somnade om ett antal gånger. Det var så mysigt i sängen. Men sen var det dags att hoppa upp eftersom familjen kom och hämtade mig.

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot mormor för middag med släkten, sen far vi vidare mot stan för middag med Richards familj. A whole LOT of eating, fine for me

Likes

Comments

Idag är det fredag och en ännu bättre fredag än det normalt är eftersom vi redan nu hat helg. Jag har sovit ut idag och ska nu till gymet i kylan. Ikväll blir det bio med syrran. Bra start på långhelgen !

Likes

Comments