Har varit såå trött idag. Somnade som en stock på rasten. Fick gå på Ipren för att klara av dagen med huvudvärk. Efter gym "knappt" pga trött och shopping med Ebba så är jag nu i sängen och vilar. Awesome

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur fint är det inte?! Så himla mysigt. Perfekt söndag. Jag valde en ansiktsbehandling istället för massage.m, såklart då jag har en pojkvän som kan! Hoppas verkligen vi vinner deras tävling för mamma och pappa förtjänar SÅ en övernattning där!
Nu är vi påväg hem, jag som inte sov så mycket inatt är super trött. Ska bli skönt att komma hem till lägenheten där Richards famn väntar.

Likes

Comments

Nu har vi varit på ett shopping centrum där jag hittade en T-shirt och en present till mina förädlar. Vi är mätta i magen och sitter i bilen igen, vidare mot nästa ställe.

Likes

Comments

Åkte förbi väster tull igår när jag var påväg mot Skärblacka. Kom ihåg när jag stod där som nybliven 18 åring med en precis gjord tatuering och skulle jobba kvällspass på McDonalds Klinga. Jag kommer ihåg hur hela kroppen vibrera när nålen gång på gång mötte revbenen. Sjukt var det, inte skönt direkt. Det är min första och enda tatuering. Den betyder mycket för mig.

Likes

Comments

Dom flesta kanske tror att jag har 100% blå ögon men har fått en liten fläck från min mormor antar jag. Högst upp till höger i höger ögat. Tror inte det är många som sett den för jag måste spärra upp ögonen och det ska va rätt ljus då men i ett snapchat filter syns det rätt bra. Tog bort en del av bilden för det såg så sjukt ut hahha.

Likes

Comments

Hundmys och grillat. Fick frågan om tacos elr grillat. Kunde helt enkelt inte välja så pappa fick ta det bestulet. Han ställde sig och grilla, det var så himla gott.

Likes

Comments

En mysig morgon med min kärlek. Träning och sen mera mys. Nu är jag påväg till Skärblacka. Sover där och imorgon bitti far familjen på äventyr. Wait and see

Likes

Comments

Hej hej! Nu har jag varit en eftermiddag på lyko hos Ebba och fixat upp håret. Jag är såå nöjd och hon är så duktig! Ebba Fridström heter hon och jag tipsar verkligen er att komma till henne för förändring. Loving it

Likes

Comments

Godmorgon! Den efterlängtade fredagen är äntligen här. Jag har precis ätit frukost. Vaknade upp 5:20 och var tvungen att flyga ur sängen för att inte somna om. Kommer va skapligt trött ikväll. Jag slutar tidigt idag och då åker jag direkt till min vän Ebbas praktikplats och fixar håret. Ja ni ska få se resultatet. Ha en bra fredag !

Likes

Comments