Jag har sökt en del på internet och kollat vad jag själv kan göra mot denna inflammation. Dricka mycket och det gör jag, stoppade huvudet över en kastrull nyss för att ångan var tydligen bra. En promenad tänkte jag ta, det är bra och det funkar nu när det är skapligt varmt ute. För extern kyla eller värme var inte bra. Så super att det inte är minus ute. Jag ska sova högt också. Gör allt för att bli av med skiten. Blir så himla seg!

Likes

Comments

Igår visade jag er lägenheten i helhet. Idag så Visar jag er mina favorit details inne i lägenheten. Love them

Likes

Comments

Började dagen med att som sagt fika med några vänner, det är så att Jesper ska resa iväg så vi sa hejdå till honom. Konstigt att inte få träffa honom på så länge..
När vi gick omkring på stan så kände jag mer och mer i bihålorna och det blev riktigt jobbigt. I lördags så var jag ju ok? Det blev för mycket så jag åkte hem och slängde mig i sängen. Iprenen började värka och efter ett par timmar i sängen orkade jag laga mat och städa lägenheten. Fy tusan för dessa känsliga bihålor ..

Likes

Comments

Sa ju igår att jag skulle visa vad jag hade köpt på stan. Två t-shirts och en långärmad. Hittade dom på rean. Dom är mest tänka för att ha som skönt på jobbet. Barnen gillar djurmönster och det är snyggt!

Likes

Comments

Alltså herregud.. Det var SÅ stökigt i min lägenhet?! Städade liksom upp saker ifrån Spanien resan som jag slängde överallt. Klädhögar verkligen överallt. Det såg ut som skit och jag har skjutit upp det här för länge. Så glad att jag äntligen tog tag i min fina lägenhet. Blev så stressad av att se alla dessa högar.

Likes

Comments

Godmorgon söndag!
Vaknade och såg att mina kompisar hade bestämt våran träff ganska tidigt så nu är jag påväg hem för en dusch innan. Tur att jag inte tog värsta sovmorgonen !

Likes

Comments

Vaknade upp med min kärlek, övningskörde när jag vaknat till och tog en runda på stan för att köpa smink och hittade lite på rean som jag tänkte visa imorgon. Är i Skärblacka just nu för taco och mello kväll.

Likes

Comments

Har nu senaste kvällarna sett på hobbit filmerna. Första filmen somnade jag under för det var när jag var som sjukast men de andra två såg jag faktist hela, Fastnade för dom!

Likes

Comments

Nu är det helg, jag har varit på stan med min pappa och syster för en fika och kolla lite i affärerna. Jag vill verkligen må bra på måndag så i helgen ska jag bara ta det lugnt. Mysa och ha det bra.

Likes

Comments