Fullständiga namn? Eila Paulina Lisa Björkbacka

Ålder? 21, fyller 22 i augusti

Längd? 172 cm

Har du syskon? Ja, en storebror som heter Alexander och en lillasyster som heter Hannah.

Vart bor du? Jag är född och uppväxt i Gävle, men nu bor jag bara här under sommaren. Resten av året bor jag i Melbourne, Florida.

Pluggar du? Ja, jag går på Florida Institute of Technology och jag läser Business - Global Management & Finance *omg fancy fancy*

Håller du på med en sport? Jag har simmat sedan jag var 8 år och det gör jag än. Idag simmar jag för Florida Tech på universitetsnivå.

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? FBI agent och det vill jag väl fortfarande. Därför jag är besatt av kriminalserier, kriminaldokumentärer och allt i den kategorin.

Piercingar/tatueringar? Ett hål i varje öra, navelpiercing och en tatuering på vänsterarmen.

Vad är du rädd för? Sprutor. Gråter varje gång jag måste ta en spruta och kan inte ens titta om det är i en film/serie.

Serier eller filmer? Wow, serier. Alla dagar i veckan.

Vilken färg dominerar din garderob? Svart. Everyday is emo day.

Favoritresa? Mexiko! På vårt Spring Break åkte jag till Mexico med två av mina närmsta tjejkompisar från simlaget, och det var det bästa jag gjort. Vi åkte dit med bara en varsin ryggsäck proppad med grejer, reste runt till olika ställen, och hade det så sjukt härligt med varandra. Wow...


SÅ, det var lite om mig. Om ni vill veta något mer säg bara till men nu vet ni lite mer om vad jag gör och vem jag är!

Likes

Comments

Efter mycket om och men, så är vi här.

Ja, jag har haft en blogg förut men jag blev obekväm när mina kompisar i USA hittade den, så den dog ut. Men nu har jag till och med en Google Translate-knapp så de är väl lika välkomna som vilken annan människa som helst. Jag tänkte att jag skulle publicera ett inlägg där jag presenterar mig själv så ni får lära känna mig lite mer, så titta in om ett litet tag så är det uppe!

PUSS

(To all my foreign friends who will find this: The Google Translate button is all the way up in the left corner. And yes google translate sucks, but that's life)

Likes

Comments