Header

Mest lästa

Jag börjar bli så jäkla nöjd.
Jag ser äntligen framsteg utseendemässigt med ryggen, helt sjukt att jag lyckats jobba upp den trots alla krämpor.

JAG GÅR PÅ MOLN

Massa planer nu framöver och jag hoppas att kunna genomföra de alla, energin är lite lägre nu i utanför gymmet, men under träningspass är den på topp!

Ska börja öka intaget nu litegrann, ändra om så energinivån höjs och kroppen kan återhämta sig bättre.

Kroppen har fått någon spunk och minskar i vikt hela tiden, var hos läkaren idag när de fick sig en chock av att jag gått ner 11 kg sen jag var där i December förra året.
Vikten är ingenting jag lägger vikt i förutom när jag går ner, jag försöker bara hålla en stadig vikt så jag inte svajar upp och ner men det är absolut ingenting jag går efter. Jag går efter hur jag ser ut och hur jag MÅR framförallt.

Kämpa på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej, på riktigt nu.

Vinklar, ljus & poser kan ju göra underverk men det finns nog inte en enda människa som ständigt går runt och spänner sig och eller poserar. Alla är vi bara människor och vi ska vara människor inte robotar!

Det är helt seriöst 2 sekunder mellan bilderna, klart jag är mer nöjd med den poserande sidan men den är manipulerad, å andra sidan, är jag jävligt nöjd med avslappnad också. För det är min kropp, den är sund, den mår bra och är stark.

Puss

Likes

Comments

Det är dags för tredje justeringen hos min nya naprapat och jag hoppas han kommer med goda nyheter idag. Sist tyckte han att det hade släppt mer i höften men att känner inte jag någon skillnad så får vi fortsätta behandla och isåfall ändra tillvägagångssättet. Så idag, hoppas och ber jag på att någonting ändras för jag känner då ingen förbättring, även om jag är mer rörlig i höften är det ingen förbättring i smärtväg, tyvärr.


Han är sjukt duktig, det råder inga tvivel om det och jag misstror honom inte men mitt tålamod är icke befintligt just nu!

Igår tränade jag även för första gången på 1 vecka, sååå skönt! Jag var helt slut efter, något jag saknat! Så idag efter lunch hos mamsen blir det bröst och axlar. BOMB!

Fick dessutom massa uppåt puffar igår och pushningar om att om jag inte redan tävlar så borde jag göra det. Kroppen är äntligen påväg i rätt riktning, utseendemässigt 🙏

Detta var vad jag skulle postat... Nu... Jag är så himla ledsen, besviken och nedslagen. Ännu en naprapat som inte vet vad den ska ta till för metoder, som inte vet eller kan ge mig någon riskprocent överhuvudtaget utan ger mig valet och kvalet, antingen eller.

Vad är det för fel på min rygg? Är det jag som är problemet? Inbillar jag mig allt eller är det bara ett komplex problem precis som de alla säger? Det blir en tuff dag idag men med ett jävlar anamma ska jag försöka ta mig igenom det.

Likes

Comments

Jag börjar tro att min kropp gått in i svältläge... Det är otroligt svårt att äta ordentligt när man endast jobbar sena kvällar.

På dagen är det inte speciellt svårt att äta men för att kunna hålla en någorlunda rutin på det så måste jag ändå sova ut.

Jobbet är runt 16 till att jag kommer hem runt 23-00 på kvällarna vilket innebär att kroppen inte är jätte haj på att ta in föda. Detta gör att jag endast äter banan och pro pud eller kvarg på kvällarna, det håller inte i slutändan.

Något som jag har svårt för att göra är att äta när jag inte är hungrig, då är allting äckligt och går inte ner, framförallt när man är trött och bara vill gå och lägga sig. Jag känner själv hur mycket min magsäck "krympt" då jag inte alls får i mig lika mycket mat som innan och ja, man behöver mat för att fungera och kunna prestera till 110%.

Jag har därför denna vecka valt att inte träna fullt ut, jag har äntligen efter 22 år lärt mig att lyssna på kroppen. Får kroppen inte tillräckligt mycket näring är det inte en bra idë att träna då kroppen bara kommer äta utav musklerna istället. Kroppen behöver något att ta sin energi ifrån och just nu får min kropp noll energi....

Jag har bestämt mig för att nästa vecka ska bli bättre, jag ska få in nya matrutiner så att jag själv mår bättre och att jag kan prestera till max både vad det gäller träning men också jobb.

I livet börjar allting ordna upp sig nu men i kroppen känns allt som pest eller kolera. Jag är trött, mår dåligt, ont i kroppen huvudvärk, illamående, ja, allt i stort sätt. Jag AVSKYR att ha såna här perioder för det förstör så himla mycket och det tar som F*N på psyket. Jag är LESS och TRÖTT på det, allting är inte alltid regnbågar och enhörningar även om man kan få det att se ut så.


Nu har jag gnällt klart, HÖRS!

Likes

Comments

Min skadade rygg förstör så himla mycket för mig i livet. De som känner mig vet om de begränsningar mina skador skapar för mig, inte bara i träningen men i jobb och privatliv.

Jag är så himla less. Trött. Ledsen. Arg

Finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur det känns och man kan nog inte sätta sig in i det om man själv inte har skador som begränsar.

Jag försöker alltid att göra allt även fast det inte går.

Nu har jag hamnat på en så himla bra arbetsplats, restaurang, där jag står och går hela kvällarna och efter jobbet kommer hem och kräks av smärta. Ska jag inte ens kunna jobba ordentligt bara för att jag har ont?

Min rygg har varit mitt största problem sedan ungefär 10 år tillbaka. Jag har fått grova sömnproblem av detta, tyvärr vilket gör att humöret svajar som in i bomben.

Trots osaliga försök att fixa ryggen har ingenting fungerat.

Nu, ÄNTLIGEN, har jag kommit till en naprapat som faktiskt förstår, som ser problemet från en annan vinkel och kommer med justeringar där JAG känner skillnad. Det är fortfarande inte bättre eller så men under tiden han gör justeringarna känner jag var och hur han gör dom. Så SKÖNT.

Så nu, förhoppningsvis kan han hjälpa mig till, kanske inte en felfri rygg, men en bättre rygg. Vilket kommer göra så mycket för mig, jag har så stora förväntningar på detta nu och jag hoppas verkligen att det går vägen.

Livet är inte alltid på topp och smärtor är något som verkligen får en på fall.

Var sann mot dig själv och förstå när du inte kan vara på topp, omvärlden förstår. Man är inte alltid 110 procentig och det är OKEJ!

Likes

Comments

Varför klarar man inte av åsynen utav celluliter? Vad är det som är så onaturligt att visa upp? Vad skadar det?

Jag är en av de hundratusentals tjejer som ställer sig i den vinkeln där de inte syns men, varför?

Celluliter är väldigt ofta kopplat till ohälsa eller en otränad kropp, vilket inte alls stämmer. Ja, de kan bli mer synliga om du går upp i vikt och likaså mindre synliga om du blir mer vältränad.

Celluliter kan du också få av rökning men å andra sidan är det även genetisk vilket innebär att den där lilla smala människan kan få celluliter också. Orättvist? Ja!

Men eftersom vi nu inte kan styra denna apelsinhud, varför ska vi då gömma den? Det är någonting som tillhör oss!

Ja, det tar otroligt mycket utav mig att lägga upp dessa bilder MEN jag kommer må så mycket bättre utav det när jag väl gjort det. Kroppen är inte perfekt, det är väldigt få som har perfekt len hud utan varken celluliter eller bristningar. Vissa får ingenting, några får det ena eller det andra och andra får jättemycket.

Det är väldigt sällan vi kan styra detta, så varför ens försöka?

Own up to them, they are yours!

Jag har haft mina så länge jag kan minnas och min kropp verkar inte ha några planer på att de ska försvinna, så, det här är jag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

​Någonting som ALLA behöver, oavsett. 

Bara för att jag älskar att träna och att träning är min livsstil betyder inte det att jag inte alltid söker motivation. Oavsett om det är motivation via bilder, kommentarer eller bara söker uppmärksamhet. JAG fungerar så och har alltid gjort. Jag tycker om att visa upp vad jag gör och genom det motivera andra och det är DET som motiverar mig mest. Att jag kan ses som något hjälpande oavsett om det är 1 eller 100 personer, det rör mig inte ryggen men kan jag motivera endast en person har jag gjort någon skillnad i någon annans liv. 


Min motivation just nu ligger i att jag förhoppningsvis till våren kan läsa till PT och börja hjälpa folk på heltid. Vore så himla guldvärt, dock är det väldigt dyrt så tar ett tag att komma dit! 

Men fram till dess får jag fortsätta försöka motivera folk på det lilla sätt jag kan och förhoppningsvis gör samtidigt som jag ska motivera mig själv.


Nu under dessa dagar har jag haft sjukt dålig motivation på grund av ryggen men har ändå tagit mig till gymmet för att hålla igång litegrann och försöka få motivation från det, sen springer jag runt som ett yrt höns på jobbet så blir ju en del där med! 


Nu jobbar jag sjätte dagen imorgon och sen blir det lite festligheter och ledighet på söndag, så SKÖNT! 


Godnatt! 

Likes

Comments

Det kanske som sagt inte är sån skillnad för er, det är det väl egentligen inte för mig heller. Iallafall inte på utsidan, en del ja men den största skillnaden sitter på insidan.


Den vänstra bilden är från September 2016 och den högra bilden Juli 2017. Det skiljer endast något kilo mellan bilderna.

I september mådde jag jämt dåligt, ont i magen, svullen, ont i huvudet osv... Nu å andra sidan vet jag precis vad som orsakar dessa onda ting. Jag vet vad jag mår bra av och jag vet vad jag ska äta och göra för att må bra.

I fjol var träningen ett MÅSTE för mig, om jag inte hade tränat kände jag mig dålig och blev förbannad på mig själv för att jag inte dök upp på gymmet. Nu, har jag lärt mig att lyssna mer på kroppen. Denna vecka har jag haft fler vilodagar än jag haft totalt under hela min träningsperiod tror jag. Jag kan knappt gå p.g.a ryggsmärta vilket innebär att ja, jag kanske inte bör lyfta massa tyngder och ha mig då utan kan då istället ligga i soffan eller ta en promenad bara för att underhålla kroppen lite och inte bli stel.

Men jag har absolut ingen ångest över att inte vara på gymmet, mer en längtan, vilket är någonting positivt.

Träning är någonting jag byggt upp att vara min livsstil istället för att vara något måste och det är jag så otroligt glad över. Vad mer kan man begära än ett hälsosamt liv?


Ciao!

Likes

Comments