Header

Världens bästa grej.
Overnight oats, för oss morgontrötta eller som helt enkelt inte har speciellt mycket tid och då istället struntar i dagens bästa mål, Inte viktigaste men bästa 😍

Superenkelt att göra:
1 DL havregryn (Jag kör glutenfritt)
1 näve hallon
Ca. 1 dl havremjölk

Häll ner allt i ett glas eller liten burk och låt stå i kylen över natten. Släng på lite mer bär och nötter när det ska ätas nästa morgon.

Nu ska jag kolla på film och ladda upp inför ett dubbelt arbetspass imorgon.

Harehopp!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har verkligen varit helt off från allt nu på senaste känns det som. Jag har uppdaterat instagram och sådär och ändå varit med men inte alls haft samma energi tyvärr.

Angående bilden nedanför.

Det är alltså 3.5 månader emellan och den högra är i nutid, jag är sjukt nöjd med mina resultat och strävar självklart högre!

I det samhället vi är i nu är det mycket lättare att få ut sina utvecklingar och allt man uppnått via sociala medier MEN det har även sina nackdelar.... Jag har fått rent utsagt HAT för mina förändringar, folk som uttrycker hur FUL kropp jag har nu, hur jag har SVÄLT mig själv och så vidare...

Jag bryr mig självklart om att jag får såna kommentarer för det är inte okej men jag tar inte åt mig. Jag är för första gången på länge VÄLDIGT nöjd med min kropp, kollar inte och jämför med andra och känner inte att jag mår dåligt av att äta den där kakan.

Jag har INTE svält mig själv, min frukost i sig själv består av närmare 1000kcal vilket är en tredjedel av mitt totala dagsintag.

UTTRYCK ER INTE UTAN FAKTA.

Jag äter bra mat med bra motion och rutiner. That's it.

Jag tränar och äter inte för någon annans skull eller för att någon annan ska tycka jag ser bra ut och diverse annat. Jag tränar för en sund kropp, ett friskt sinne och ett långt & välbalanserat liv.

Tycker du att min kropp ser sämre ut nu än innan? Snälla, håll det för dig själv för negativitet stöter jag bara bort.


HA DET HEJ!


Likes

Comments

Jag har de senaste dagarna fått väldigt mycket kommentarer om att de tycker jag gått ner i vikt och att det knappt finns något kvar av mig medan andra säger att det inte är någon skillnad alls. Jag har väl själv inte tänkt på det på grund av alla dessa hjärnspöken, jag vet att jag har gått ner drygt 10 kg sen jag kom hem från USA för lite mer än 3 månader sen men jag har nog bara inte sett det fören nu när jag jämfört bilder.

Den vänstra bilden är från den 24/6 medan den högra är från 31/8. Nu ser jag verkligen skillnaden, jag har gått runt och trott att jag stått stilla i utvecklingen, att vad jag än gjort har det inte blivit någon skillnad men se så fel man kan ha...

Inte bara har det blivit tightare, jag har fått bättre konturer kring kroppen och börjar se ut som jag vill. Jag kommer fortsätta ta bilder för att försöka lura hjärnspökena.

Idag är jag glad att jag lyckades besegra åtminstone en dag men kampen fortsätter!

På senaste tiden har jag frångått lite från mina vardagsrutiner, fuskat med mat och bara egentligen ätit det jag velat äta. Det funkar för kroppen, ett tag, men mitt psyke mår inte alls bra utav det. Jag är trött, blir snabbt orkeslös och orkar inte prestera på samma höga nivå längre.

Jag kommer därför gå tillbaka till mitt gamla kostschema, med lite modifieringar, för att se hur det känns och denna gång kommer jag gå in i periodisk fasta med tanke på mitt jobb.

Jag älskar att experimentera och se vad jag kan göra nytt med kroppen, se hur den förändras, vad som blir bättre och vad som blir mindre bra. Världens roligaste hobby!

Nu ska jag få i mig lite käk, hämta ett paket från GG och sen dra mig mot gymmet!

Peace!

Likes

Comments

Som de flesta vet äter jag egentligen gröt till frukost varje dag men när jag är ledig brukar jag variera. Så idag gjorde jag dundergoda proteinpannkakor.


Recept för 3 normalstora pannkakor:

1.5 DL Proteinpulver av valfritt märke(just idag använde jag #gaamnutrition
0.5 DL Glutenfritt mjöl (går bra med vanligt)
0.75 DL Havredryck
2 St medelstora ägg

Topping:

1 Msk #barebells hazelnutspread
2 Msk vanilj #kvarg
1 DL frysta hallon
20 gram barebells #proteincrisp

Ät och NJUT! 

Likes

Comments

Tredje dagen sjuk och 4 dagar ifrån gym. Börjar klättra på väggarna här. Har även blivit påtvingad 3 dagar med bara cardio när jag kommer tillbaka pga extremt dålig kosthållning 😂 Jag avskyr Cardio så det lär ju bli kul!

Just nu ligger jag i sängen hos mamsen och tycker synd om mig själv. Legat inne på akuten hela kvällen igår och hela morgonen idag, så totalt kanske 8 timmar. Smärtan under revbenen kan de inte diagnostisera men sen hade jag tydligen fått en allergisk reaktion på min hostmedicin tråkigt nog.

Blir att vara sängliggandes fram till jobb på lördag eftermiddag och förhoppningsvis är jag tillbaka på gymmet på söndag eller måndag 🤞

Dagsformen ser bra ut efter 3 dagar och sjukt mycket socker. Lean men lös och tappat en hel del muskler, helt otroligt vad fort det går.

Likes

Comments

Jag har ett problem. Jag stressar så himla mycket och enda stället jag faktiskt lugnar ner mig på, är på gymmet. Gymmet är min fristad och det är där jag kan tänka klart, planera ordentligt och må bra på.

Just nu ligger jag hemma sjuk men kan fortfarande inte få ro. Min första helt lediga dag på länge och jag ligger bara med spring i benen.

Alla sysslor är gjorda, mat inköpt, städat och tvättat. Finns ingenting att göra och det ska egentligen ge mig ro men det ger mig bara stress. Jag behöver hitta en ny syssla. Vad gör jag? Vad gör ni andra när ni är sysslolösa men ändå orkeslösa?

Likes

Comments

Jag börjar bli så jäkla nöjd.
Jag ser äntligen framsteg utseendemässigt med ryggen, helt sjukt att jag lyckats jobba upp den trots alla krämpor.

JAG GÅR PÅ MOLN

Massa planer nu framöver och jag hoppas att kunna genomföra de alla, energin är lite lägre nu i utanför gymmet, men under träningspass är den på topp!

Ska börja öka intaget nu litegrann, ändra om så energinivån höjs och kroppen kan återhämta sig bättre.

Kroppen har fått någon spunk och minskar i vikt hela tiden, var hos läkaren idag när de fick sig en chock av att jag gått ner 11 kg sen jag var där i December förra året.
Vikten är ingenting jag lägger vikt i förutom när jag går ner, jag försöker bara hålla en stadig vikt så jag inte svajar upp och ner men det är absolut ingenting jag går efter. Jag går efter hur jag ser ut och hur jag MÅR framförallt.

Kämpa på!

Likes

Comments

Okej, på riktigt nu.

Vinklar, ljus & poser kan ju göra underverk men det finns nog inte en enda människa som ständigt går runt och spänner sig och eller poserar. Alla är vi bara människor och vi ska vara människor inte robotar!

Det är helt seriöst 2 sekunder mellan bilderna, klart jag är mer nöjd med den poserande sidan men den är manipulerad, å andra sidan, är jag jävligt nöjd med avslappnad också. För det är min kropp, den är sund, den mår bra och är stark.

Puss

Likes

Comments

Följ mig på instagram@paulinaanger