Header

Hallå hallå alla peeps, här kommer en tb till när gullisen Elina fotade lilla moi :)))<333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Om 2 timmar ska jag till Gotland, tagga! Eftersom jag är ung ledare i kyrkan så får jag åka med på en konfirmandresa, yeey! Nej men jag tror och hoppas det kommer att bli roligt. Jag har varit på Gotland en gång innan och det var verkligen jättemysigt. Just nu så ska jag packa färdigt det sista sedan ska jag äta något så att jag orkar med bussfärden. Vi kommer nämligen inte vara framme förrän cirka kl.01.30. Ni får ha det så bra, kram!

Likes

Comments

Go' förmiddag! Solen skiner och jag mår bra. Här kommer lite foton som togs för en vecka sedan då jag var tillsammans med Elina och Linn i ett industriområde. Denna dag avslutades på ett mysigt sätt då vi fikade på Espresso House. Ha det gött, kram!

Btw, bilderna ovanför har Elina tagit och hon är en grym fotograf så kolla in hennes blogg, den är jättemysig!

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det den första maj så det är inte alls långt kvar till skolavslutning och sommarlov! Nu är omvalsperioden slut och jag valde att ha kvar mitt förstahandsval vilket var Lunds Dans och Musikal gymnasium. Så till hösten blir det dags att flytta hemifrån. Lite nervöst absolut, men jag tror verkligen det kommer att bli lärorikt och jättekul!

Bilden är tagen i London, affären Bloch.

Likes

Comments

Hej! Jag är en glad och mysig tjej på 15 år och det här är mitt första inlägg på min blogg. Tänkte berätta lite kort om mig själv. Så här kommer lite random saker om mig.

Någonting som jag har hållit på med sedan jag var liten och som jag verkligen tycker om är att dansa. Dansa balett. Det är bara så roligt!

Jag har en jättemysig hund som heter Dora och så har jag en kanin som är lite mullig utav sig som heter Mulle.

Mina favoritfilmer just nu är The notebook, Hobbit, alla Disney filmer och massor mer, älskar filmer!

Småsaker jag gillar är den goda och varma smaken av te, mina mysiga sockar, Disney låtar, skumbad, choklad mm.

Förra året konfirmerade jag mig och det var en riktigt rolig resa då jag fick massor av nya vänner och lärde mig mycket, dessutom åkte vi på läger till Gotland. Många fina bilder.

Gymnasium. Jag går i nian och nu är det inte långt kvar innan jag ska välja gymnasium. Jag har funderat länge på vart jag vill gå någonstans då det står emellan Folkungaskolan eller Lunds dansgymnasium. Jag är antagen på båda skolorna. Så jag är confused. Vet ej vad jag ska välja, jag har endast 9 dagar på mig att bestämma! Ska jag flytta ner till Lund eller stanna kvar i Linköping?


Likes

Comments