I hälsoperspektiv har inte detta året börjat på bästa sätt, men äsch. Började innan jul med att jag gick ner i halv dos Citalopram för att påbörja nedtrappning, dessvärre gav det mig utsättningssymtom som visades i form av illamående, tappad matlust, migrän och influensakänsla i hela kroppen. Det har hållit i ett par veckor, men börjar tack och lov att lugna ner sig lite. Har dock fått tillbaka hostan from hell som jag bråkat med till och från, och idag ville halsflussen göra sig påmind om sin existens efter två år fri, så penicillin sätts in idag och sängläge är ordinerat. Jag saknar att träna, jobbet hann jag vara på i tre timmar innan jag fick gå hem och kräkas upp det lilla jag fått i mig under dagarna, och rutinerna som jag är såpass beroende av får skjutas upp på lite till. Känner mig rastlös i kropp och huvud men utmattad på samma gång så kommer spendera denna helgen i soffan med blåbärssoppa och en bra bok.

Nu ska jag till vårdcentralen, som ironiskt nog ligger på en gata som heter Bättringsvägen. Love!

Likes

Comments

Dag sju in på det nya året med nya mål och möjligheter. Jag återkommer när jag kan formulera mig bättre. Until next, inspirationsbilder från WE HEART IT. XX

Likes

Comments

Fredag är äntligen här! Sitter as we speak i Thomas tatueringsstudio och håller min vän Nicke sällskap. När han är klar blir det pizza eller thaimat, megapurr!

Under tiden letar jag inspiration till mitt hem, är helt inne på kombon koppar och marmor just nu. Tasty. Puss sålänge!


Likes

Comments

Yes, som utlovat!

Jag heter Paulina, 24 år gammal, och bor med min katt Molly i en tvåa mitt i Smålands skogar. 
Presentationer kan vara något utav det stelaste som finns, jag fightas med psykisk ohälsa i form av ångest, lyfter vikter och springer i skogen när jag har lust, äter Ben & Jerrys lite för ofta, är färgglad i form av en hög tatueringar, älskar hästar, vill jobba med ungdoms- och missbrukarvård när jag blir större, festivalar helst hela tiden, äger för många jackor & skor, rödhårig, beroende av listor, äter frukost på sängen varje lördag, svär lite för ofta, favoriten i tv-serieform är American Horror Story och jag sover som bäst till ljudet av regn. Ungefär så. 

Nu är det dags att tralla bort till gymmet innan min sambo kommer hem. Min bästa vän Mikaela bor här tillfälligt med sina två hundar, så vi är fem rastlösa själar som delar lya just nu. Det är hur jävla härligt som helst. 

XX

Likes

Comments

Hej på er!
Det var längesedan jag bloggade på en ordentlig blogg och efter lite övertalning bestämde jag mig för att det var dags igen.
Här kommer jag blogga om allt från outfits, musik, träning och min katt till livet som vegetarian med härliga recept. En närmre presentation kommer i ett nytt inlägg, håll utkik!

Ny portal, en ny fräsch blogg och snart ny månad. Nu kör vi igång! Välkomna!

Likes

Comments