God morgon! ☕️ Igår kväll somnade jag lite för sent för mitt eget bästa, ville mest att måndagen skulle bli inställd. Om sådant ens är möjligt... Haha. Hur som, imorse ringde Rosenlund och sade att mitt möte blivit inställt, och jag blev överlycklig... Så jag ZzzZZzZov två timmar till och nu sitter jag här i soffan med frukost nummer två, som blev te och vindruvor och ska nu strax bege mig mot skolan. Planerna är sedan att gå på ett Crosstraining pass i Haninge. Hörs senare! ✌🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är så himla taggad på att jobba✌️✌ Det som motiverar mig nu är främst kläder som ovan, dvs. till backen. Vill såååå gärna åka & säsonga i alperna nästa vinter. Är ganska säker på att det blir av! Så himla dyrt med snow gear bara... Speciellt här i Sverige. Det som står högst upp på önskelistan just nu är dock det på bilden. Om jag var rik hade jag nog haft minst 10olika jackor, byxor, Goggles, vantar & fyra hjälmar i olika färger och 3 snowboards, haha... Drömma får man. Synd att man inte blir rikare av det.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen lite ledighet efter fyra fullspäckade dagar i skolan. Då de i min årskurs ska läsa intensiv kursen "Internationella Relationer" , men jag har då istället valt att läsa engelska 7 istället. Så jag är ledig medan de läser den kursen som är en intensiv vecka. Så nu har jag i princip ledigt i 10dagar... Haha! Så skönt. Planerna är att jobba, träna och tjuvstarta Gymnasiearbetet och lite andra uppgifter. Sitter för stunden och dricker te i soffan och ska strax hoppa i duschen och sedan välja ut en film på iPaden att titta på. Myyyyys.

Likes

Comments

Nu har skolan äntligen dragit igång, och detta blir mitt sista år i gymnasiet. Det känns verkligen så bra att vara tillbaka och jag är jätte nöjd med troppen och nya klassen. Det kommer att bli ett år med stort fokus på plugg, träning, jobb och förhoppningsvis lite resor under loven. Vi har precis påbörjat intensivkursen "Ledarskap & Organisation" i skolan som är riktigt kul och lärorik. En bra kurs att lägga till på Cv:t, med andra ord. Hade egentligen tänkt att dra mig till gymmet, men nu blir det istället en kort promenad med min fina pojkvän i telefonen, idol och sedan lite plugg.

Likes

Comments

I've been dreaming about this since I was little... A big adventure.

There is not enough words to explain how thankful I am. For my hostfamily, my friends but also for all the support that I've got from Sweden. The leaving part is what makes this year abroad unique, you get perspective. Because how lucky am I? To have something that makes leaving this place I've called home for a year, so hard?

I encourage everyone, especially my friends in High School and college to get a passport and travel. There is so much to see, learn and stories to share. The whole world is waiting for you, so just go. Because I know how much this has given me.

A special thanks to:

Katherine Grace Englert -for being the big sister I never got. I know for sure that I will always have you. Because side by side or miles apart, sisters will always be connected by heart. I want you to know how truly special, smart, funny and gorgeous you are. I can't wait to see how far your mermaid tail (not wings) will take you in life. I wish you the best of luck, Katherine Grace. I love you.

Margi Englert & Todd Englert- I don't know where to begin. Without you two, this year wouldn't have been possible. Thank you for making one of my biggest dreams in life come true, by opening your home and heart for me. I couldn't have wished for a better host family. And no you're not my "other" family. After this year, you're just as real and important as my family here in Sweden. I'm so so so grateful to have parents on the other side of the world caring for me. I will be back, love you.

Jack Englert & Ty Englert - Three brothers is Sweden was not enough I guess. I still remember the first day I got to Truckee and one of you almost died. It's going to be a crazy year was my first thought... I wish you two the best of luck. Jack, kill your senior year and if you go to states I will consider going to Vegas... To cheer on you! Ty, have an awesome trip, I hope you guys will reach your goal and break that record. Much love.

I also want to thank Conor Jacobs , Alexandria Jo Mezger and Skyler Smith for being an important part of my family in Truckee. You're the best and I love you!

I will be back in Truckee! 🐾 but for now it's time for some new adventures. Once again, thank you for everything. Peace out.

/ Paulina thaaa swede.

Likes

Comments

Vad ska man säga? Här är min fina-fina-fina pojkvän Skyler. Min mamma har frågat mig lite då och då ifall jag inte är kär. Jag har svarat; det är ingen idé att bli kär nu, två månader innan avresa... But I guess, love has its own way.

Så vem är Skyler.. Undrar ni. Han är född 97 som mig och bor i South Tahoe vilket är ungefär en timma från mig. Han är riktigt duktig på skidor och tävlar i Big Mountain. Han hoppar och trixar från klippor. Ja, han är ganska galen. Han skadade dock sitt knä i februari, men han får åka skidor igen nästa säsong. Han har visat mig många videos och jag bara gapar. Kanske lägger upp några videos här på bloggen senare, så kan vi gapa tillsammans... Haha.

Vi var på Ziggy Marleys concert.

Hans "married to the mountain" tatuering, haha. Efter några om och men fick jag lov att fläta hans bruna fina långa hår...

Likes

Comments

Den elfte juni, tog jag "studenten" här i Truckee, vilket kändes lite som High School Musical. Har dock mitt sista år kvar i Sverige, men det var kul att få vara en del av den amerikanska graduation cermonin. Väldigt annorlunda om man jämför med det svenska firandet, haha.

Jag och min walking partner Sophie Warren.

Min vän Jordan och jag på första bilden och sedan en bild på mig och min fina värdfamilj. Efter cermomin som Skyler också kom till åkte vi till Donner Lake för graduation party med några av mina närmsta vänner i skolan. På kvällen väntade en massa aktiviteter med min årskurs som de kallar "Sober Grad Night". Vi åkte till Sacramento State University och gjorde en massa aktiviteter. Jag blev bland annat hypnotized...

Några bilder från Donner Lake. Tack Margi och Todd för denna dag! Jag är så tacksam. ❤️❤️❤️

Likes

Comments

I torsdags efter skolan åkte jag upp till Roseville med Maia som släppte av mig vid Starbucks där Saga&Noemi hämtade upp mig. Vi åkte snabbt hem och jag ville verkligen ordna med denna skylt för Emma. Så på tre minuter gjorde vi den och blev sedan avsläppta på Whitney High School för att se våran kära vän Emma graduate. Efter det åkte vi och åt sushi och sedan hem för att baka kakor och kolla film.

Nästa morgon vaknade vi ganska sent och Noemi hade gjort french toast vilket var super gott. Solade på förmiddagen och efter det bestämde vi oss för att åka till Folsom Lake en stund och sedan till Gabes graduation party. Sedan åkte jag, Saga, Noemi, Hanan och Hatti till en drive in movie Theatre. Där vi satt på taket av bilen och tittade på neighbors2. Det har länge varit på min bucketlist så det var kul. Om jag ska vara ärlig tittade jag nog bara 10minuter utav filmen, haha.

"It's not a goodbye, it's a see you later" party. I'm going to miss you two like crazy but I know for sure that I will see you in Europe soon. 🇺🇸❤️💙 det var alltså dags för Saga och Noemis goodbye party... Som gjorde mig mer ledsen än glad. Det är så himla nära nu...:( vi hade iaf kul, det var god mat och vi badade i Hanan's pool ett bra tag! Efteråt åkte vi snabbt till Branki's graduation party vilket var så kul, då hon är serbisk och så många var där. Det var musik och vi alla dansade, förmodligen en av de roligaste mottagningarna jag varit på! Sedan åkte vi hem snabbt för att byta om och gick på en fest som var helt ok. Därefter sov vi över hos Hanan!

Idag vaknade vi hos Hanan och hennes föräldrar gjorde i ordning en jätte god frukost. Sedan åkte vi hem en stund, sedan till en liten gift shop och sedan till auburn där vi gick på Hatti's mottagning. Där hämtade Margi upp mig och jag fick köra hem. Väl hemma åkte vi till några kompisars hus och åt middag. Nu ligger jag i min säng och vill bara sova. Jag tvingade mig själv att skriva detta inlägg bara för att jag verkligen vill komma ihåg denna helg.

Jag kan inte förstå att detta var våran sista helg tillsammans som utbytesstudenter i Kalifornien. Jag är så lyckligt lottad att ha er som mina bästa vänner. Bästa ni. Safe travels home, Saga och Noemi. Vi ses snart igen. But for now, It's time for some new adventures. See you in Europe, I love you!

Likes

Comments