Hej!

Idag har det varit en väldigt slapp dag. Jag va hemma idag från skolan pga att jag opererades igår. Jag opererade vid min hals och mer vill jag inte säga för jag känner själv att det är ett väldigt känsligt ämne för mig att snacka om. Jag har också fått feber nu och känner mig inte alls bra
😷

Jag har iallafall väldigt mycket plugg just nu och jag känner att jag ska försöka ta tag i skolan mycket mer. Har 3 prov jag måste göra också och plugga till. Har inte haft internet så har inte haft möjligheten att plugga direkt. Har prov i So,NO och matte som är mina absoluta hat ämnen, hahah. Men det kommer nog gå bra!

Idag har jag mest bara kollat på serier och vilat. Inte så mycket mer än det typ, haha.

Hoppas ni iallafall har haft en as grym dag!
❤️

Kram Elin
💗

Om ni har några frågor så når ni oss här:
mail: paulina_elin@hotmail.com
Kik: Paulina.elin

Min instagram: Lillinpahle

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Okej, detta är min första egna inlägg och vet inte riktigt vad jag ska skriva men det går nog bra hehe.. 

Idag så är det tisdag vilket betyder jobbig dag för mig.. Vi har nästan inga roliga ämnen och är alltid trött. 😓 Men imorgon har jag två prov, ett i musik och ett i SO och det känns som att det kommer att gå bra, har även ett spanska muntligt prov på torsdag. 

Ska snart åka till pappa eftersom att jag har skilda föräldrar och typ plugga och sova. Om ni har några frågor eller något så kan ni kika vår gemensamma:

kik: paulina.elin     Instagram: linaafager

Kram Paulina😚

Likes

Comments

Hej!

Vi är nya här och tänkte berätta lite om oss själva, vad vi gillar att göra och vad vi tänker blogga om.

Vi är 2 tjejer på 13 år som går i 7:an, vi båda gillar mode & Skönhet och vi bor i en liten stad nära Stockholm. Om ni har några frågor om lite vad som helst så kan ni antingen skicka ett mejl på: paulina_elin@hotmail.com eller så kan ni kika: Paulina.elin 

Vi kommer nog inte blogga om vissa specifika ämnen utan vi kommer blogga om lite vad som helst! 💗

Hoppas att ni kommer tycka om våran blogg, och vi skulle önska att ni berättade för några av era vänner så får vi mer läsare! 

Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Kram Paulina & Elin😘


Likes

Comments