Igår var sista dagen på jobbet och idag hade jag upprop för nya skolan. Gymnasiet...! Hur ska detta gå? Ny klass på 30 elever, nya lärare, ny stad och ny period i livet! Mina klasskamrater verkar trevliga och redo att satsa på framtiden och min mentor var jättesnäll vilket uppskattas.
Jag trodde det skulle vara svårare att hitta till skolan men det tog typ 10 min att gå, tog lite hjälp av Google Maps men det får man faktiskt när man ska till ett ställe man aldrig vart på förut...
Såklart så ligger skolan i de två våningarna högst upp i trapphuset och dåligt tålamod som jag har tog jag trapporna istället för hissen.

När de hade ropat upp alla namn på de elever som skulle börja, kände jag mig lite ensam eftersom jag inte kände igen någon av namnen, och de flesta som var där hade någon som de kände som också skulle börja där. När vi var uppe i klassrummet så skulle vi bara presentera oss och bli fotade så att lärarna kan lära sig våra namn, efter ungefär en halvtimme efter att vi blivit uppropade var vi klar för dagen. Jag började gå tillbaka mot den nya pendeltågsstationen på Odenplan och en timme senare var jag hemma.

Imorgon är en ny dag och vi ska vara i skolan i 6 timmar för att bättre lära känna varandra och för att få skåp, dator och SL-kort.
På fredag är det däremot andra bullar. Då börjar lektionerna och satsningen på en karriär inom ekonomi! Önska mig lycka till!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag hemma hos mamma igen efter en kväll ute med några kompisar. Ska öppna mitt paket från lyko nu och sen gå och lägga mig. Måste vända tillbaka dygnet lite nu eftersom jag börjar mitt sommarjobb på måndag... Godnatt fina ni!

Likes

Comments

Fortfarande kattvakt och hemma själv :( Men igår sov en kompis över här så att jag inte var helt ensam iallafall.
Nu regnar och åskar det här också så jag ligger bara i soffan och myser med kissen.
Imorgon kommer pappa och dem hem så då åker jag till mamma igen. Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Nu har familjen på pappas sida åkt till Gotland och jag är hemma själv med katten. Har inget att göra och det är så sjuuukt tråkigt. Lägg till på snapchat och skriv något kul! @ kingen2010

Likes

Comments

Jag har inte varit aktiv av flera anledningar. En av dem är att jag inte haft tid eller ork och har dessutom haft mycket med skolan men den främsta anledningen är att jag känt att jag inte har något att skriva om. Jag kanske inte har det nu heller men vill bli bättre och mer intressant och hoppas på att få den chansen nu när jag ska börja gymnasiet. Jag ska börja på Nti handelsgymnasiet i Stockholm och gå ekonomilinje vilket kan verka tråkigt för vissa men inte för mig! Jag har en dröm att bli en framgångsrik ekonom eller mäklare nån gång i livet och jag tänkte börja resan här!

Innan gymnasiet börjar ska jag sommarjobba på en ridskola i Järna. Hade tur som fick det jobbet av kommunen eftersom jag själv har ridit där när jag var yngre och eftersom jag ska jobba med en kompis också! Jag börjar inte förrän den 31:a så innan dess ska jag göra lite annat småfix.

Ville bara berätta att jag ska försöka uppdatera lite oftare nu!

Likes

Comments

Nu får jag sluta skolan för att jag ska till tandis och få bettskena. När jag kommer hem sitter min hund och väntar på mig. Vi ska vara hemma helt själva i 2 veckor då resten av min familj ska till Thailand! Jag följer inte med på grund av skolan och nationella prov som vi har den här veckan och för att vara hundvakt. Var även i Thailand för några månader sedan med min pappa (separerade föräldrar) så det var mammas tur den här gången. :)

Likes

Comments

Blev precis klar med ett sjukt jobbigt träningspass! Det kan ha varit det jobbigaste jag har gjort på väldigt länge. Kommer ha jordens träningsvärk imorgon men det är det värt! :)

Likes

Comments

Jag heter Paula, är 15 år gammal och bor i Järna. Det här är min första blogg och det ska bli otroligt kul att få visa hur jag lever mitt liv! Bloggen kommer för det mesta handla saker som intresserar mig som träning, skönhet och ridning ibland. Hoppas verkligen att ni tycker om det! Kram ;)

Likes

Comments