Åh har en dålig dag, hela jag är bara varm och uttråkad och arg.

Igår åkte jag och Cajsa till Malmö för att handla lite.. har ju inga pengar men mamma var snäll och skickade lite till mig. Köpte inte direkt något speciellt egentligen var väl mest den där toofaced foundationen som jag så gärna ville ha, passade verkligen perfekt när jag testade den hemma förutom att jag är så brun i resten av kroppen just nu när det är soligt ute och grejer. Köpte även en badbomd och en bubbelbar som jag och Johan kan använda lite sen.

Var så jäkla varmt igår också! Önska det hade varit nästan lika varmt idag så man kunnat sitta ute på balkongen och läsa något... nu blåser det bara och är... jag vet ej kvavt? Usch var längesen jag var såhär nere och irriterad.. förstår inte ens vad det beror på och orkar inte jaga psykologer längre. När jag orkar så ska jag dock försöka kolla upp min huvudvärk som jag verkligen har varje dag nu, känns inte superbra att ha huvudvärk konstant haha.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I onsdags gick min mobil i sönder... eller i sönder och i sönder... den lyckades flyga ur fickan på mig och slog rätt i betonggolvet på balkongen, först tänkte jag "äsch vadå den har ju aldrig gått i sönder innan det är säkert lugnt" men nopp, första gången jag lyckas med något sånt här.

Har varit så skönt att ha Johan här de senaste dagarna, varit supermysigt med massa sällskap och inte bara en tv-apparat som pratar med en. Vi köpte bland annat hamburgare på Crazy jack, har inte hunnit äta där innan och jag vet ej.. var väl inte så bra som jag förväntat mig, lite tråkig meny om man inte tog veckans hamburgare.

Om några dagar ska jag även börja övningsköra igen och jag är såå himla nervös, blir alltid nervös precis innan och tror att jag helt plötsligt ska ha glömt bort hur man kör men allt sitter ju verkligen sten hårt i bakhuvudet.

Likes

Comments

Är alltid lika rädd när jag svarar i telefon, helt sjukt va? Hur kan man vara så rädd för en liten ickelevande sak som gör lite ljud ifrån sig?

Igår lämnade jag iallafall mitt nummer till en lärare på en utbildning jag ville söka till för att få lite information och hjälp, idag ringde han och jag hann knappt tänka innan jag svarade i telefon, det känns ju alltid lugnt efter man svarat och allt var ju hur lugnt som helst?

Hann till och med springa ner till syon här och söka till utbildningen även fast hon var världens jobbigaste att samarbeta med. Jag hoppas verkligen att sökandet till denna utbildningen går fort... vill bara få fart på allt nu.

Känns verkligen som att jag konstant har saker jag måste göra som aldrig blir klara, förstår verkligen inte varför allt ska vara så komplicerat, vill bara fixa allt direkt.

Men måste verkligen sova nu... skriver mer någon annan dag.. ville egentligen få ur mig hur mycket som helst i detta inlägget men måste vara uppe någorlunda tidigt imorgon och har redan varit uppe alldeles för länge.

Likes

Comments

Nu var det längesen, faktiskt hänt rätt mycket sen sist haha.

Jag, Johan, mamma och Stiffe åkte till Spanien i slutet av maj för att träffa min pappa, var egentligen inte superglad i att åka eftersom jag tycker det är lite obehagligt och läskigt att flyga men var väl helt okej faktiskt. Var jättefint och skönt i Spanien dessutom, värmen var helt underbar och alla stenhus var superfina.

Pappa sa att han jättegärna velat få mig att flytta dit med Johan men jag är alldeles för feg för att göra något så spontant... men förstår ni hur skönt det hade varit? Tänk att flytta och bo i Spanien i kanske två år, vad man hade växt som person.

Fryser dessutom konstant, hade varit så otroligt skönt att bo på ett varmt ställe haha.

Iallafall så hände det inte supermycket i Spanien, var där i ungefär en vecka så hann inte med så speciellt mycket. Vi gick vid en strand första dan och in på en marknad med allt möjligt, tycker det är så kul att gå runt på små marknader för de har alltid något fint. Hittade ett litet stånd med superfina klänningar och matchande set... önska verkligen att jag hade köpt något där men blev aldrig av... brukar vara väldigt tveksam vid att spontanköpa grejer eftersom jag nästan aldrig brukar använda grejerna jag köper bara sådär.

Pappa tog även mig och Johan till en liten parfymaffär som gjorde kopior på dyra parfymmärken fast gjorde om dom så att själva parfymen var mycket mer skonsam mot huden, 100ml kostade typ 100kr och fanns så mycket att välja på! Valde calvin klein euforia som luktade supergott!

På sista dan så åkte vi bort till en rosa saltsjö som såg riktigt cool ut på långt håll, tyvärr var vi där så sent att det knappt syntes något alls när vi väl var framme. Man flyter något så otroligt i saltvatten ska ni veta! Pappas kompis badade i sjön och såg verkligen superdumt ut, var dock riktigt äckligt vatten.. eftersom det var så salt så blev huden jätteknasig av det så var rätt skönt att jag inte valde att hoppa i.

Johan fyllde dessutom år när vi var i Spanien! Var faktiskt rätt mysigt, tyckte jag iallafall haha tror Johan tyckte det också.

Likes

Comments

Nu var det längesen igen haha, har verkligen inte hänt mycket alls, har delvis mått dåligt och inte velat göra något överhuvudtaget dock.

I helgen så var det så fint väder att jag och Johan gick ut och grillade, jag kan verkligen inte grilla alls.. har aldrig testat ens men hade mer än gärna lärt mig haha Johan fick iallafall fixa med det där och tyckte allt blev jättebra till sist! Önska det kunde vara så varmt som det var i lördags fler dagar... vädret har varit så otroligt tråkigt och halvdant för länge nu. Spelade även lite minigolf på kvällen, tycker egentligen att minigolf är svintråkigt men hade faktiskt roligt även fast Johan fuskade sönder.

För någon dag sen försökte jag även ta kontakt med en psykolog på sjukhuset här, tror jag lyckades få kontakt med någon men får se om de ringer upp en eller skickar ett meddelande senare i veckan. Kändes verkligen mycket seriösare nu än när jag försökte få hjälp på vårdcentralen... Det jobbigaste är ändå min ångest för att ta eller ringa samtal, för vissa människor är detta hur enkelt som helst medans jag direkt får ont i magen och känner hur hjärtat börja slå mycket hårdare bara av att höra ringsignalen. Grejen är ju inte heller att jag tycker det är jobbigt att prata med okända.. jag går mycket hellre och pratar med personerna på riktigt än att behöva prata med en röst som man inte alls kan läsa av. Om jag nu lyckas komma i kontakt med någon så är mitt första mål att få bort min ångest för att prata i telefon, hade verkligen fått mig att må mycket bättre haha.

Likes

Comments