View tracker
View tracker

Sov verkligen så himla bra i förgår... Var helt galet har nog inte sovit så bra på länge haha!

Hände väl egentligen inte så mycket men Cajsa och jag hade bestämt innan att vi skulle sticka ner till Kristianstad och käka lite sushi, var skitmysigt som vanligt förutom att jag var så otroligt seg på grund av detta tråkiga vädret...

Samma dag kom äntligen en peruk som jag beställt från websterwigs.com och den var så otroligt fint! Det är en syntetisk front lace wig vilket gör att den ska ge ett mer naturligt hårfäste! Hade lite svårt att fixa med den först men det fixar sig säkert med tiden!

Snackade även med en kompis för ett tag sen som tipsade om ett jobb som lät helt okej... behöver ju verkligen pengar just nu och det hade väl varit prima och få något snabbt nu... Får se! Ska nog fråga lite mer om det idag och se vad som händer.

Det värsta jag vet med att söka jobb är själva grejen att de oftast måste ringa en istället för att skicka ett mejl m.m... För vissa är väl detta ingen big deal men jag personligen får en sån ångest av att svara i telefon eller ringa samtal... Vet ej varför egentligen men tycker verkligen att det är skitjobbigt och blir så nervös att jag börjar skaka haha.. Måste försöka vänja bort det men det är lite svårt.


Likes

Comments

View tracker

Haha vet att jag knappt skriver längre, har varit lite nere som vanligt! Jag vet ej men blir så himla lätt nere nu när jag inte gör någonting, försöker hitta jobb men ingen vill anställa en, letar utbildningar men kan inte bestämma mig...

Det får mig liksom bara att känna mig så hopplös när alla andra har mål i livet och jag strosar omkring här hemma utan att veta vad jag gör eller vill.

Äsch skitsamma, försöker iallafall att få lite motivation nu igen när helgen är över. Måste verkligen att hitta ett jobb nu snart för är i ett sånt behov av pengar.. känner mig så hemsk när mamma är så snäll och betalar saker åt en i nuläget.

Usch måste dessutom lägga till att jag fått världens skönaste jacka! Har ingen bild på den i nuläget men i år så ville jag köpa en ordentlig jacka, något varmt eftersom jag fryser så lätt och gud vad skön den är !! Ska försöka fixa in en bild lite senare om jag kommer ihåg det, nu måste jag egentligen sova.. har haft världens sömnproblem så måste verkligen försöka att slappna av och somna nu.


Likes

Comments

Skriver inte så mycket längre, kanske beror på att jag inte sitter fast vid datorn lika mycket och eftersom det är en stationär så är den inte lika lätt att bara sätta igång och sätta sig någonstans med.

Har väl hänt någorlunda mycket tycker jag, har ju varit halloweenhelg men blev väl mest mys hemma för min del, har inte druckit alkohol på jättelänge nu och är inte alls sugen på att börja med det igen.
Halloween är ju i alla fall lätt min favorit högtid!

Träffade Johan i slutet av helgen men var väl inte direkt några höjdardagar för min del eftersom jag helt plötsligt har blivit på något upp och ner humör, blir lätt skitsur och måste i princip ta en liten powernap eller något för att det ska försvinna igen, vet ej varför jag blir sådär..
Vi kollade två avsnitt av Black mirror men vet inte riktigt var jag tycker om serien? Trodde verkligen att den skulle handla om samma sak och sen när vi satte igång avsnitt två så blev båda jätteförvirrade pågrund av storybytet.

Igår körde jag och mamsen ner till Kristianstad, fick med mig en mysig tjocktröja, en mössa och en tröja att gymma med hem. Vi käkade även lite buffé men var rätt så utplockat eftersom vi åt så sent.. tyvärr missade jag dessutom min teorilektion som jag skulle gått på senare på dan.. försökte ta igen det genom att plugga hemma men har så svårt att få in allt i huvudet!
Får kämpa vidare med det dära.. är så mycket lättare att göra saker praktiskt!

Likes

Comments