Är det lönt att säga något om alla hjärtans dag? Gjorde inte så jättemycket, är inte så lätt när man inte har några pengar att skämma bort sin pojkvän och sig själv med... Men såg iallafall till att köpa två rosor i blombutiken här och smög förbi Johans lägenhet för att lämna dom lite smidigt på köksbordet!

Igår stack jag inom skolan som ligger precis bredvid där jag bor och försökte prata med en studievägledare, tycker det gick sådär.. är lite besviken faktiskt. Gick ju in där och kände "Nu jäklar! Nu kommer allt lösa sig, nu kommer jag hitta en skola och komma igång med sökande och studierna" men kom ut nästan lika förvirrad som innan.

Har alltid känt att pengar är det viktigaste... och visst jag känner väl fortfarande så, jag älskar att lägga pengar på saker jag tycker om och som gör mig glad, även saker som gör andra glada och jag kände någonstans att jag sket fullständigt i vad jag jobbade med så länge jag hade de där pengarna som kunde göra mig lycklig.

Kanske inte jättesmart? Efter att jag hoppade av gymnasiet och mådde så sjukt dåligt psykiskt så har jag verkligen försökt att hitta något jag vill göra.. en ny start typ och i nuläge har jag bara känt att jag skiter fullständigt i hur svårt det är att få jobb i det jag vill göra, jag vill testa att göra något som jag verkligen älskar eller kommer orka jobba med i några år framöver!

Men tyvärr hjälpte inte studievägledaren mig ett skit så får nog ta mig vidare på egen hand! Har ju hittat en utbildning i Malmö... Är bara lite rädd att jag kanske måste flytta, det känns liksom jobbigt att behöver flytta iväg från Johan och speciellt att behöva flytta helt själv... Men det kan vara bra för mig! Får se

Likes

Comments

Har faktiskt varit en någorlunda bra vecka, om man bortser från att det varit en mensvecka och att jag har mina konstiga humörsvängningar som jag måste kolla upp.

Har dessutom tidigare haft problem med rätt så kraftiga mensvärkar men har inte märkt av de alls de senaste gångerna jag haft mens? Klart att man haft lite små kramper men känns nästan som om de har gett upp efter att jag börjat hoppa över min mens lite mer för att slippa den.

I helgen så stack jag till Johan och kollade Mello tillsammans, har faktiskt aldrig direkt gillat Mello men har väl blivit lite av en tradition att kolla och är ju bara ännu mysigare tillsammans med något. Resten av familjen skulle till min kusin som fyller 18år och jag som knappt har någon vidare kontakt med min släkt bestämde mig för att stanna hemma istället. Hade stuckit ner till affären och köpt både chips och glass vilket jag inte ens hann med att äta haha!

Är dock så otroligt skönt att bara ta det lugnt denna mensveckan eftersom jag blir halvt handlingsförlamad när jag har mens och istället påbörja nya saker veckan som kommer nu! Måste bland annat dra mig till vårdcentralen, boka in tandläkartid och fixa en tid med en syo så jag kan börja plugga igen för är verkligen så otroligt tråkigt och tär lite på psyket att konstant vara hemma utan varken pengar eller någon vidare kontakt med omvärlden haha, känns som om man är i något jäkla big brother hus bara med ens familj så osocial jag har blivit detta senaste året.

Likes

Comments

Usch vad jag är dåligt på det här ! haha varför tar jag aldrig tag i mig själv?

I onsdags så var jag på en synundersökning som inte gick så speciellt bra eftersom linserna var alldeles för starka och mina ögon så otroligt torra! Fick testa ett par andra istället som fungerar sååå mycket bättre, tack och lov!

Cajsa kom hit dagen efter och gav mig en väldigt försenad julklapp haha! Har tyvärr ingen bild på de men var tre stycken handgjorda highlighters som var skitnajs. Det är lite synd att jag är så blek bara för är väldigt begränsad när det gäller highlighters!

Igår så firade jag och Johan 2år tillsammans, var här och hade planerat att laga lite mat tillsammans och bara mysa lite allmänt. Maten blev väl rätt okej, var skitgott förutom att det behövdes kryddas lite mer! Tycker det är så mysigt att få hela lägenheten för sig själv, vill så gärna flytta hemifrån men kommer verkligen ingenstans med mitt jobbsökande och verkligen inte sugen på att sticka till arbetsförmedlingen... för även om jag nu skulle gå dit så lär jag ju inte få några pengar för vill verkligen inte komma hem igen med samma jobb som jag redan sökt till och sitta och vänta?

Hade velat gå en utbildning i Malmö men det är så mycket som stoppar mig.. hade behövt körkort för att ens kunna komma till skolan m.m och hade ju varit så skönt att bara ha en tillfällig lägenhet där så att jag sluppit åka fram och tillbaka en timme eller hur lång tid det nu tar. Har så svårt att bestämma mig för vad jag vill göra men denna utbildningen som jag hittat nu har jag liksom fastnat för lite..

Likes

Comments

Är så jävla stressad hela tiden, helt galet hur man kan bli såhär stressad! Klarar inte av stress överhuvudtaget, blir stressad och till sist gråter jag som en liten bebis tills jag blir trött och sen fortsätter det så.

Har inte så jättemycket att skriva egentligen för minns knappt vad som hänt sen sist? Har iallafall precis börjat testa linser och vänja mina ögon vid dom vilket funkar lite sådär... får iallafall i dom någorlunda snabbt haha! Gick ut på stan lite idag för att se hur det kändes ute, är ju lite skillnad på att bara gå runt här hemma och gå runt ute en stund.

Skulle dessutom egentligen fixat med Cajsas gymkort idag men eftersom vi aldrig riktigt planerade något igår så sov jag länge idag haha! Ska bli så skönt att ha någon att gymma med dock... vill ju verkligen börja gymma men har inte riktigt kommit igång med det ännu!

För övrigt så har det inte hänt så mycket idag, köpte ett par örhängen på rea som inte var något speciellt, ett par vanliga ringar bara och efter det har jag bara tagit det lugnt här hemma, bäddat lite och fixat i både garderoben och vid sminkbordet! Helt okej dag.

Här får ni två bilder på mig från min snap också så inte inlägget ser allt för tråkigt ut!

Likes

Comments