Vet knappt vad jag ska skriva för är så otroligt trött. Insåg innan idag att jag bara har 2-3 körlektioner kvar innan jag ska köra upp och det gör mig så jävla nervös? Känner mig inte alls redo än.. måste dessutom stressa sönder med teorin nu för att segat lite med den nu på slutet eftersom jag blivit så trött på pluggandet allmänt bara för att jag nyss börjat på utbildningen.

I måndags kom Johan hit eller ja.. på kvällen kom han hit så hann väl egentligen mest prata lite och sen gå och lägga oss. Igår beställde vi hit lite thaimat och kollade film, filmen var väl inte direkt superbra men tyckte allt kändes så himla mysigt, älskar att beställa mat och bara ha en riktigt mysig kväll.

Har haft hemmet själv i några dagar dessutom och det är himla skönt att vara ensam! Har bott så länge tillsammans med min familj att jag blir trött på dom direkt när de kommer hem.. Imorgon har jag dock ingen Johan här... Skittrist, fan va jag hatar att inte ha honom runt en? Men då har jag iallafall jättemycket tid till att plugga, sen blir det kanske filmkväll i helgen också!

Har egentligen inte så mycket mer att skriva just nu, har så himla mycket att tänka på.. ska bli skönt att äntligen få körkortet överstökat så jag slipper stressa upp mig över det, vill verkligen klara det nu direkt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var så trött igår att jag helt glömde bort att skriva, eller kom på att jag skulle göra det men då var klockan så mycket att jag fick gå och lägga mig istället.

Idag skulle jag egentligen gått upp klockan 5.30 men var så trött att jag råkade försova mig.. vaknade precis när mitt tåg hade åkt haha (varför gör man alltid det när man försover sig?) och då var det inte lönt att åka dit alls eftersom jag skulle ha körlektion klockan 14.20 samma dag.

Shit vad körlektionen gick bra dock! Nu har jag bara stadskörning kvar och sen är jag så gott som klar! Är verkligen supertaggad nu, vet att de flesta inte klara första uppkörningen men fy vad jag vill få det färdigt nu!

Första dagen på utbildningen gick super förresten! Var så nervös först men gick faktiskt superbra, kunde knappt koncentrera mig dock men jobbar mycket bättre hemma så var inte direkt förvånad.

Likes

Comments

Fy och usch vad jag är trött varje dag, vaknade klockan tio idag och gick upp och åt lite men var så trött att jag var tvungen att lägga mig och vila igen... och imorgon ska jag vakna runt 5 för att jag måste komma upp och äta med mera innan jag måste iväg till utbildningen. Är verkligen inte alls uppspelt, vill helst bara slippa gå dit haha är så mycket bekvämare att plugga via datorn och sen har jag inte fått någon info alls om vad jag ska göra så känner mig inte alls redo att sticka dit bara sådär...

uschuschusch mår så dåligt över utbildning vill bara stänga av huvudet helt och inte tänka på något alls... är skönt att jag har en körlektion imorgon klockan 14:20 så jag inte behöver vara där hela dan.

Ska även försöka få en remiss från vårdcentralen så jag kan gå till en psykolog som jag hittat här i närheten.. hade varit så skönt att prata av sig med någon som kan komma med lite egna tankar och förslag. Får se hur det går... har liksom ingen erfarenhet av vårdcentralen förutom att det tar en jäkla tid innan det faktiskt händer något.

Usch får se hur det går imorgon... måste hitta lite kläder att ha på mig, göra en läxa och sen lägga mig nu.

Likes

Comments

Hade en riktigt dålig dag igår, hade körlektion men kände redan från början att det inte alls gick bra eftersom jag var alldeles för stressad själv. Allt blev bara stressigt och hackigt och inte alls bra. Behöver bara mängdträning känns det som, jag vet ju hur man kör! Jag måste bara tro på mig själv och få in lite rutin.

---

Har läst en liten del i den nya boken jag köpt, Snacka snyggt som den heter och tycker det är så intressant med att folk kan bete sig på ett sätt för att de är t.ex. introverta. Jag känner själv att jag är väldigt introvert och ser inga problem i det överhuvudtaget, folk kan se på introverta som lite socialt handikappade men tycker att introverta människor har många fördelar som inte extroverta har.

Det finns dessutom två olika introverta och extroverta kategorier! Tänka skriva lite snabbt om varje här under.

Den första är extrovert och tänkande, de är väldigt effektiva och målriktade, vill få klart saker snabbt och tycker inte om att vänta på folk som har svårt för att bestämma sig. De är rakt på sak och har inte några problem att säga vad de tycker och tänker. De läser sällan en instruktionsbok eftersom det går snabbt och enkelt att göra om och göra rätt ifall något skulle bli fel.

Extrovert och kännande, deras främsta mål är uppmärksamhet. De är väldigt sociala och tycker om att ta kontakt och prata med folk, ibland kan de även skratta högt inte bara för att något är kul utan för att det ska höras. De vill vara den personen som folk lägger märket till i ett rum och låter gärna folk veta att de är där. En extrovert kännande person gillar sociala tillställningar och vill göra att folk formulerar sig överdrivet för att den ska finna intresse i det den säger.

Nu börjar vi komma in på de som är introverta, den första kategorin jag tänker skriva om är introverta och kännande. En introvert kännande person trivs bra i bakgrunden. Det är en person som inte vill verka otrevlig och kan sitta i telefon med en telefonförsäljare i en kvart för att sedan säga att den inte är intresserad istället för att avbryta och säga till direkt som en extrovert tänkande. De kan ibland vara konflikträdda och att vara rak på sak kan ibland vara lite obehagligt för en introvert kännande.

Och till sist har vi introvert och tänkande. De introverta tänkande kan ibland uppfattas som kritiska eftersom de gärna vill ta fakta så genomgående som det bara går för att vara klar med sig själv att den verkligen förstått allt. De vill gärna köra en genomgång i detalj och tar gärna om den för att försäkra sig om att ni inte missat något. Fort och fel är inget för dom och de läser gärna igenom instruktionerna för att göra rätt på en gång.


Jag känner mig nog mest som en introvert kännande men kan relatera till extrovert kännande då de är väldigt rakt på sak, jag tycker inte om folk som sitter och håller inne vad de känner för att sedan i frustration kräka ut allt när bägaren är fylld . Kan även relatera lite till introvert tänkande då jag frågar väldigt mycket och helt vill att saker ska bli bra första gången istället för att behöva göra om allt flera gånger.

Likes

Comments

Guud tack och lov att det var lite soligt idag! Håller nästan på att deppa ihop helt, skulle verkligen behöva lite solterapi tror jag? Känns verkligen som att det skulle funka sjukt bra under vintern när allt bara känns helt grått.

Igår fick jag äntligen alla mina kurser till utbildningen så att jag kan börja jobba redan nu, skönt... jobbar mycket hellre lite före så jag slipper stressa senare ifall något inte riktigt blir som planerat.

Stack även till Johan och käkade kycklingspett och kryddblandningen råkade fasta i rullbandet och spred sig överallt när vi handlade. Är precis såna grejer som ger mig jättemycket ångest, liksom det var inte ens mitt fel utan han i kassan som kanske var lite klumpig och skulle lagt kryddan åt sidan men ändå tycker jag att det är så otroligt pinsamt att säga till, bara för att jag är så liten och knappt hörs. Johan fick iallafall tillslut säga till efter att jag jämrat mig i kanske 2 minuter att jag verkligen verkligen inte vågar göra det.

Är så himla skönt att jag slipper gå till skolan imorgon, ska verkligen ta vara på nästa vecka.

Likes

Comments