Hotellet vi bor på!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Nu är jag och min kompis påväg till Stockholm för att fira min födelsedag genom att bo på hotell och gå på spa. Detta är då min underbara vän som betalat för allt!! Vi kommer under helgen också träffa min pojkvän och umgås med honom. Uppdateringar om helgen och min födelsedag kommer imorgon!!!

Likes

Comments

Bara för att det är min 18-års dag så förtjänar det en selfie!!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Äntligen är det min tur att fylla 18 år!!! Hade jättemysigt litet firande igår med 2 av mina vänner och hade ett firande med några fler av mina vänner förra helgen! Jag har varit så himla taggad på att fylla år och äntligen händer det!! Jag önskar mig själv och er andra en toppen  dag!

Likes

Comments

Hej!

Jag och min familj åkte på Europaresa 2014 och sammanlagt var vi i nio länder. Och här är bara några av alla bilder jag tog. Ett land jag varmt rekommenderar är Italien så de har riktigt god mat, bra stränder, fina byggnader, varmt på sommaren och trevliga människor!

Länder vi besökte:
♡Polen
♡Tjeckien
♡Österrike
♡Italien
♡Frankrike
♡Belgien
♡Nederländerna
♡Tyskland
♡Danmark

Likes

Comments

Hej!

Senaste gången jag var I England var det 2012 med min vän och hennes familj. I år blir det språkresa ensam till Brighton i 2 veckor. Först tänkte jag välja London, men då jag redan varit där ville jag upptäcka något nytt! Iallafall England är ett land jag varmt rekommenderar och det finns något för alla där!!!

Likes

Comments

Hej!

Något som jag alltid brunnit för är djur så därför valde jag den perfekta linjen. Här får vi lära oss att ta hand om alla möjliga sorters djur och ändå få högskoleutbildning. En helt perfekt linje för de som vill jobba med djur eller bara för de som känner att de vill vara med djur under gymnasietiden men vill bli läkare senare tex.

Likes

Comments

Hej!

Äntligen har jag tagit tag i mitt liv och sökt praktikplatser på Djursjukhus och kliniker. Jag hoppas bara det inte är försent för jag är ganska sent ute med det då jag ska praktisera v.45. Iallafall de ställen jag sökt till ligger runt Kalmar och Stockholm då det blir lättast för mig. Jag är verkligen så himla taggad då praktiken håller på i en månad... alltså en hel månad på en veterinärklinik är ju drömmen liksom!!! BTW om det är någon som undrar vilken gymnasielinje jag går är det Djursjukvård-Natur och jag satsar på att bli veterinär eller pilot.

PS.
Bilderna på hundarna är på min egna hund Sammi från när han är valp till vuxen ♡ (Har två hundar sammanlagt)

Likes

Comments

Hej!

För några veckor sedan gick jag och min vän till Kalmar Slott för att fota. Detta är en tradition som vi gör varje gång vi ses som blir ca 4 ggr på ett år. Här är några av bilderna på mig som jag blev nöjd med.

Likes

Comments

Hej!

En sak som jag finner jättesvårt är att veta vilka märken som är av bra kvalité och passar mig. Så här är några tips (högst troligen redan kända) som kanske kan hjälpa och inspirera dig!

♡Victoria Secret
♡Helly Hansen
♡Björn Borg
♡Fjällräven
♡Converse
♡Adidas
♡Veins

Detta är såklart inte alla märken som jag tycker är bra och använder, men det är iallafall några att gå på!!

Likes

Comments