Idag tänkte jag svara på lite nya och gamla frågor som jag fått av läsare för ett tag sedan som jag inte hann med att svara på. SÅ let's go.

Vad är din favorit serie? Orange is the new black skulle jag nog säga är min absoluta favorit serier.

Varför bloggar du? Jag bloggar för att jag tycker det är roligt och för att jag känner att det vore kul att dela med mig lite av mitt liv och mitt tänk. Ser även fram emot att lära mig nya saker via bloggen.

Varför Vloggar du inte? Jag vet faktiskt inte, känner att jag skulle vilja göra det men har inga ideer på vad jag skulle kunna Vlogga om.

Är du och din pojkvän fortfarande tillsammans? Ja och nu är vi även sambos! 😍

Hur skulle du beskriva dig som person? Jag är en person som alltid står upp för mina åsikter. Speciellt angående kvinnosynen som finns i dagen samhälle. Jag är väldigt positiv, social och älskar att lära känna nya människor.

Varför röker du? Jag skulle nog vilja ställa den frågan till mig själv också som jag även redan gjort ett antal gånger. Jag röker för att ja, det bara är så och nu är jag fast i pinnarna.

Hur ser ditt liv ut om några år? Det kan jag inte riktigt säga men skulle hoppas på mycket positiva saker.

Kan inte du dela med dig av mer djupa saker här på bloggen? Jo absolut skulle jag kunna det, har en del saker som är viktiga för min del att ta upp som även kan hjälpa andra individer.

Varför hoppa du av skolan? Jag kan faktiskt ta det i ett annat inlägg, men kortfattat så var det för att jag gav allt men orkade inte mer.

Vad heter dina nakenkatter? Dom är så gräsliga. Jag skulle nog inte kalla två väldigt vackra djur för gräsliga. Jag ser dom som två riktigt vackra skapelser. Så underbara!! Dom heter Afrodite(Afro) och Meduza(Duzan)

Favorit hobby? Måla, teckna, rita, läsa, skriva poesi och skapa konst.

Hur lärde du dig måla? Jag lärde upp mig själv. Jag skulle säga att alla människor kan måla, alla har sin individuella stil inom konst. Konst för mig är allt och lite till.


Det var några av dom frågorna som jag fick kunde svara på idag. Ser gärna fram emot mer frågor som jag kan svara på. Svarar på allt och lite till. Finns inga dumma frågor. Kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag en idé att åka sista minuten och spraytanna mig. Och så blev det!
Lite godis och mys nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

För ni som inte vet så har jag två sphynx katter(naken katter) som betyder allt för mig. Om ni läser min blogg så kommer dom nog synas en hel del.

Likes

Comments

Detta är en så underbar ritning av mig som är gjord av @winterfoxes på instagram. Hon är grymt duktig!

Likes

Comments

Hej!
Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Är så taggad att börja igen nu! Hoppas allt varit bra med er och att ni ser fram emot mina nya inlägg!

Likes

Comments

Konst för mig betyder mycket. Det är ett sätt att visa något i bild istället för text. Alla har sin egen syn på en bild. Älskar hur konst kan få en människa att känna saker. Gick en liten promenad runt i Risbergska för att kolla mig omkring och hittade denna. Stannade till och stog där, sedan tog jag det här fotot. Vad visar denna för er? Kram

Likes

Comments