Header

Hejsan! Så jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite om what's goin on just nu, har börjat hjälpa till i ett stall Måndag till Fredag så det tar upp ganska mycket av min tid just nu! Men det är så sjukt roligt och lärorikt. Älskar att ha någonting att gå ut och göra varje dag! Igår var jag och mamma ute och tog lite nya blogg bilder! Är inte helt nöjd då jag är något av en perfektionist, men jag känner ändå att dom förtjänar att hamna här och på min Instagram. Veckan framöver ser ganska lugn ut med mestadels jobb, på onsdag ska jag iallfall in till stan med en tjejkompis och ta en fika! Ska bli sjukt mysigt att få relaxa lite mitt i veckan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon! Känner att jag typ har sovit 1,2 timmar eller så i natt. Det var så jäkla varmt och jag slumrade kanske bara till i någon timme (förhoppningsvis) då och då. Så tillslut runt klockan 04:00 bestämde jag mig för att ta mig upp, gå ut och fota lite. Kände att jag typ frisknade till lite i huvudet av att gå ut och tröttheten rann liksom av mig. Ska nu sätta mig ner och ta det lugnt bara, behöver nog inhandla en fläkt för jäklar vad varmt det är varje gång jag ska gå och lägga mig.

Likes

Comments

Hejsan! Så idag tog jag en tur med Pelle ut i skogen, kanske inte världens mysigaste väder idag. Bara regnigt och molnigt. Men det var jäkligt mysigt ändå, mamma passade på att ta lite bilder på mig och Pelle så dom kommer även med här. Efter det så fixade jag lite i stallet och tog in Berra, var så sjukt trött när jag kom in igen kände nästan bara för att slänga mig i säng och sova. Så med mina sista krafter hade jag tänkt att blogga lite, uppdatera instagram och kanske även fixa till en snygg bloggheader?

Likes

Comments

Hejsan! Så idag var jag och en kompis inne i stan och kollade runt lite och käkade thai mat. Är så trött nu men tänkte att jag skulle sitta och kolla film/serie med mamma snart innan jag går och lägger mig!

Likes

Comments

Hejsan! Så idag hängde jag med min mormor och moster in till Hööks. Skulle kolla på en ridjacka eller väst och ett schabrak och det slutade med att jag även åkte hem med en ny skjorta. På hemvägen svängde vi också inom Mc Donalds Drive Throug och köpte lunch (nyttigt ja). Är skitnöjd med allt vad jag inhandlat (bild kommer) och dessutom när mamma kom hem hade hon hämtat ut min nya skyddsväst som jag beställt! Det är då ingen vanlig ''Rid skyddsväst'' utan denna är då till för trav, och nej jag har inte tänkt börja köra utan jag tänker rida i den för att den är så liten och mycket rörligare än en vanlig skyddsväst. Förhoppningsvis kommer det även göra så att jag inte kommer att få så ''säckig'' sits som jag får med vanliga skyddsvästar! Men nu tänkte jag ta mig ut i solen och gräsbeta Berra.

Här är allt jag köpte väst, skjorta och även ett nytt schabrak till Pelle.

Likes

Comments