Första arbetsdagen är avklarad, känner mig oroligt nöjd och glad.

Helgen var helt underbar ute i skärgården tillsammans med mina stjärnskott till vänner. En dagsutflykt ut till Käringön resulterade i en brakmiddag, himmel och pannkaka så gott!

Likes

Comments

Regnet smattrar mot rutan och jag har stora planteringsdagen hemma, med levande ljus och harmonisk musik. Dagens avkoppling. Flyttar runt möbler, lägger till textilier och försöker inbilla mig att mitt hem blir mer hemtrevligt när jag flyttar runt på saker och väljer platser med omsorg.

Håll varandra nära mina vänner, livet är skört!

Likes

Comments

Semestern börjar ta slut och fjärilarna inför mitt nya jobb har kommit på besök, nervös och förväntansfull på samma gång!

Annars består dagen av sol och bad, som ska avslutas med vin och räkor med mina töser!

Likes

Comments

För någon dag sedan när solen värmde vår hy och lämnade kvar en ljummen och fin kväll, mer av detta vädergudarna!Likes

Comments

Med laddade batterier och en känsla av att vi har massor kvar att göra i sommar känns det ändå ganska skönt att åka hem.

Kameran är full med härliga kort som jag bara väntar på att få ladda in i datorn, heeeja! Annars så - Längtar jag ihjäl mig efter lillhund, himmel och pannkaka vad man kan bli förtjust i ett djur!

Likes

Comments

På schemat står just nu ett besök i den lokala matbutiken och fruktmarknaden, det gäller att vara snabb när solen går i moln.

Heja heja...

Likes

Comments