Header

Ni vet när man har klämt in att diska och dammsuga mellan blöjbyten och kolla-så-att-inte-bebis-gör-nått-bus, allt är jättefint och man är supernöjd? Sen ska man laga mat och mata bebis. Sen helt plötsligt ser det inte ut som att man precis innan har diskat. Det ser ut som en bomb har slagit ner. Och när man äntligen kan klämma in att diska, mellan kolla-så-att-bebis-inte-gör-nått-bus och sanera bebis, så har bebis hunnit rivit ner alla kläder och skor i hallen så det inte längre ser ut som man har dammsugit nyss heller. Så då får man dammsuga igen och sen är det middag och allt går om och om och om igen. Ungefär det består mina dagar av. Den som säger att småbarnsliv bara är kul kan inte ha ett någorlunda fint hem också, isåfall snälla lär mig hur du gör.

mvh trött och sliten mamma 😅

Likes

Comments

Nora skötte sig exemplariskt idag vid gymmet. Sov tills mamma var klar.

Vi har precis ätit lunch nu. Nora har nyst precis i en tugga ca 30 gånger och varje gång har det sprutat ut mat ur munnen på henne och så har hon asgarvat. Busig bebis? Japp 😂 Så fort jag kollar på henne så börjar hon asgarva, min lilla skrutt.

Nora är redo för tvätt 👌

Likes

Comments

God morgon! Jag tänkte prova gå med vagnen till ett gym här bredvid och försöka passa på att gömma medan Nora sover sin förmiddagstupplur. Hur tror ni det kommer gå? Jag hoppas det funkar! Det är svårt att träna när man har en bebis 24h om dygnet. Om man inte vill träna på må bättre med barnpassning, men då ska man ju ha råd med det med. Det har jag inte riktigt med min mammapeng! Den blir man inte rik på😅

Sen har vi inga mer planer idag. Så tråkigt när alla jobbar! Jag blir så rastlös, haha. Men vi hittar nog på nått.

Likes

Comments

Men alltså, kolla vad gulligt? Smålockigt i nacken och så fluffigt. 😍

God morgon förresten. Idag ska vi på lunch hos min faster sen börjar jag jobba kl 16. Nu ska vi äta frukost här hemma.

Likes

Comments

Nora och jag tog en promenad till stan idag för att köpa en present till min lillebror som fyller 16 idag. Vi ska till mamma och pappa och fika ikväll. Nu äter vi lunch, sen får vi se vad vi hittar på. Mycket kallare ute idag dock, tråkigt. Men sol i alla fall.

Nu ska jag fortsätta mata Nora.

Likes

Comments

Hejhopp! Igår var jag, Jakob och Nora och åt på cheers. Nora skötte sig exemplariskt och charmade våra bordsgäster genom att vinka hejvilt, prutta med munnen och klappa händerna så dom inte kunde fokusera på att äta, stackarn, haha.

Idag kommer Carro hit, fint väder idag igen. Jag blir som en helt annan person när det är sol och fint väder. Vill vara ute och hitta på grejer hela dagen. Får se vad vi hittar på idag. Nora ska hänga med hennes pappa och farmor ikväll, mysigt. Då ska jag passa på att träna.

Nu har vi morgonmys i soffan.

Likes

Comments

Jippo, äntligen! Lite varmare ute så man kan vara ute utan att det känns som någon sticker nålar i kroppen.

Vi tog en promenad till Willys och hängde lite i personalrummet (nej, jag är inte sällskapssjuk av att vara mammaledig, vad menar du?) och nu går vi tillbaka hem för lunch. Tänkte leta på en gunga så får Nora gunga lite efter lunchen.

Likes

Comments

God morgon, här har det jobbat sen 7. Och gissa vem som tyckte att inatt var en jättebra natt för lek? Jo, min lilla älskade bebis. Tillslut så orkade jag inte vara upprätt mer, så jag tog henne till min 90säng (vi sover hos mamma och pappa när jag jobbar helg för jag börjar så tidigt) och så fick hon greja och dona där (typ kolla så mitt hår och mina öron fortfarande satt fast osv) tills hon tillslut somnade...  på mig.. aaah småbarsliv. Vilket påhitt.

Nu är min rast slut.

Likes

Comments

Vi tog en promenad hem till mina föräldrar och jäklars vad kallt det är ute! Middag blir det här ikväll.

Bästa som finns när Nora helst plötsligt vill sitta i knä och sitta still, längre än 1 minut. Älskade unge! ❤

Likes

Comments

God morgon från sängen. Nora och jag har lite morgonmys i min säng. Hon sover ju i sin spjälsäng på nätterna men när hon vaknar på morgonen vid 6 brukar jag bära över henne för då somnar hon alltid nån timme till. Vilket hennes mamma inte har nånting emot.

Idag har vi inga som helst planer. Ta en promenad hem till  gammelmormor och gammelmorfar kanske.

Imorgon ska jag jobba och helgen med. Då blir det bus hos mormor och morfar för lillskrutten.

Nu frukost!

Likes

Comments