När blev min dotter så stor så hon fattar att telefon ska man lägga vid örat när man pratar, att man klappar hunden fint, att man kan klättra upp för soffan själv, att man ska ta skeden till munnen och sen i skålen igen... alltså det hände typ nyss? Det kändes som igår hon inte kunde ens gå, idag kutar hon överallt. Det händer så himla mycket i hennes liv. Idag sprang hon inne på köpis så jag hade fullt upp med att springa omkring och jaga henne så det blev bara en midsommarklänning till henne jag hann med att köpa.

Nu kom morfar hit!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon, eller nä, god eftermiddag är det ju faktiskt, morgon var det klockan 6 imorse. Vi tog en promenad till lekparken imorse innan David åkte till jobbet. Sen tog Nora en sovstund och jag passade på att dra på mig målarbyxorna och måla klart ena husväggen.

Sen tog vi en promenad till Ica och det tog ungefär 1 timme. Är typ bara 500m till Ica, men jag tog ingen vagn till Nora utan hon fick gå. Tycker det är så mysigt när hon går bredvid och håller i handen. Och så tycker jag det är så bökigt att släpa med vagnen hela tiden. Jag har tänkt så många gånger jag går förbi en tiggare som sitter utanför en affär att Nora ska få lägga i nån peng eller ge något till hen men jag glömmer alltid att antingen ta ut pengar eller köpa nått. Så dåligt av mig. Vill att Nora ska växa upp och lära sig att vara omtänksam och ödmjuk och detta tycker jag är ett sätt att vara det på. Synd bara att hennes mamma tydligen inte riktigt är så omtänksam eller så är det min glömska och vidrighet som slår till när det är 100 andra saker man har för sig i affären, passa så Nora inte går iväg, puttar omkull nån glasburk på hyllan, leta reda på det man ska handla, betala samtidigt som Nora vill riva ut alla påsar. Men nästa gång ska jag inte glömma!

Nora har blivit så stor nu så hon klättrar upp och ner för soffan helt själv, gaaah det går så fort!! Stoppa tiden. Det här är en underbar ålder, dock längtar jag lite tills man kan kommunicera med henne med ord. Jag på riktigt saknar henne när hon somnar för natten, samtidigt som jag tycker det är så skönt att få bara vara utan att ha uppsikt över Nora, ge uppmärksamhet och det är aldrig vila med henne, så det är skönt när man får lägga sig i soffan och bara andas. Eller fixa saker man inte kan när Nora är vaken.

Aja, nu ska vi kanske gå iväg till en lekpark eller nånting.

Likes

Comments

Vi har varit på storasysters första skolavslutning och kyrkan var jättekul enligt Nora. Missade inte en enda klappning och sprang fram och tillbaka i gången hur många gånger som helst.

Så har vi rensat ogräs med moster och käkat jord. Inte så gott 😂

Imorse åt vi yoghurt med hela pyjamasen och ansiktet. Gullunge! Mitt hjärta spricker av kärlek för dig.

När vi glömde jackan tidigare idag och det började regna. 😂👍🏼

Likes

Comments

Frukost sen sov vi en kort kort tupplur och nu äter vi lunch efter en långpromenad runt golfen.

Igår jobbade jag så Nora och Ebba lekte loss på leklandet. Sen åt vi middag hos Noras farfar och Cina.

Ebba och Nora ute och går en kvällspromenad efter lek i lekparken.

Likes

Comments

Idag har Nora och jag varit iväg på studentfirande för Emma! Såg ut att bli dåligt väder men det sprack till och med upp lite och blev sol vissa stunder. Åkte vattenskoter gjorde vi också i kostym och finkläder, haha.

Nu grillar vi och ska äta på inglasade altan. Gissar på att det inte kommer bli så mycket sömn inatt då det är tält överallt omkring huset, många studentflak åker nog igenom här inatt. Dessutom sov Nora från Sandviken och hem så hon är nog inte så sugen på att somna i tid ikväll. Imorgon är det dags för mig att jobba helg.

Likes

Comments

Har gått en långpromenad på förmiddagen, 9 golfhål. Sen gick vi till Konsum triangeln och hämtade ut min nya telefon, en iPhone 7 plus ✌🏼

Nu sitter vi på inglasade altan och har det bra, ska snart äta lunch.

Ikväll blir det taco-kväll med Linnea och Carro!

Likes

Comments

Godmorgon! Vi sitter och äter frukost nu. Ska snart gå ut på promenad sen klockan 13 börjar jag jobba till 19. Så Nora får hänga med mormor och morfar.

Det är ju såååå skönt att sommarvärmen är här! Hoppas verkligen det blir en fin sommar och inte så mycket regn!

Likes

Comments

Om du funderar på att skaffa barn. Så här förbereder du dig:

1. Ta reda på hur nätterna kommer att bli. Mellan fem och tio på kvällen går du runt i vardagsrummet med en blöt påse som väger mellan fyra och sex kilo. Klockan tio lägger du ner påsen, ställer klockan på halv tolv på natten. Då stiger du upp och går runt i vardagsrummet med påsen till klockan ett. Ställ klockan på tre. Eftersom du inte kan somna om du går upp klockan två och tar nåt att dricka. Gå och lägg dig 02.45. Gå upp när väckarklockan ringer klockan tre. Gå omkring och sjung i mörkret fram till klockan fyra på morgonen. Ställ klockan på 05.00. Laga frukost. Håll på med detta i fem år. Och se glad ut.

2. Gröp ur en melon och gör ett litet hål i sidan på den, ungefär en golfbolls storlek. Häng sedan melonen i ett snöre, fäst den i taket och låt den svänga från sida till sida. Ta en sked uppblötta frukostflingor och försök sen mata den svängande melonen samtidigt som du låter som ett flygplan. Fortsätt tills hälften av flingorna är slut. Tippa ner resten i knät. Nu är du redo att mata en ettåring. Som förberedelse för lite större barn smetar du kaviar i soffan och sylt på gardinerna. Göm en fiskpinne bakom stereon och låt den ligga där ett par månader.

3. Att klä på småbarn är inte så lätt som det kan verka. Börja med att köpa en bläckfisk och en nätkasse. Försök lägga ner bläckfisken i nätkassen så ingen av armarna sticker ut. Tillåten tid för detta: Hela morgonen.

4. Glöm sportbilen och köp en Volvo. Och tro inte att du kan ställa den fläckfri och glänsande på garageuppfarten. Familjebilar ser inte ut så. Köp en chokladglass och lägg den i handskfacket. Låt den ligga. Tryck smågodis i bandspelaren. Smula sönder ett storpack chokladkex i baksätet. Dra en kratta längs bilens båda sidor. Sådär. Perfekt.

5. Träna på att gå ut. Vänta utanför toaletten i en halvtimme. Gå ut genom ytterdörren. Gå in igen. Gå ut. Gå in igen. Gå ut och ta några steg på trädgårdsgången. Gå tillbaka. Gå nerför gången i gen. Gå mycket, mycket långsamt på gatan i fem minuter. Stanna och inspektera noga varje cigarettfimp, tuggummi och smutsigt papper och död insekt längs vägen. Gå samma väg tillbaka. Skrik att du inte tänker vänta längre, ända tills grannarna kommer ut och stirrar på dig. Nu är du redo att gå ut med ett litet barn.

6. Åk till stormarknaden med något som äger största möjliga likhet med ett förskolebarn- varför inte en fullvuxen get? Om du tänker skaffa fler än ett barn tar du med dig flera getter. Ordna veckoinköp utan att förlora getterna ur sikte. Betala för allt som getterna äter eller förstör.

7. Upprepa allt du säger minst fem gånger.

8. Efter du har städat ett rum så stöka till allt igen och fortsätt därefter till att städa nästa rum, när du är färdig med det så stökar du ner där igen och städar det första rummet igen. Sen stökar du ner det igen och går till det andra rummet och städar där. Sen håller du på så i all evighet.

9. Innan du slutligen bestämmer dig för att skaffa barn. Sök upp ett par som redan är föräldrar och kritisera deras uppfostringsmetoder och brist på tålamod. Ge dem goda råd om hur barnens sovvanor, potträning, bordsskick och beteende i stort kan förändras. Passa på att njuta

(stulen av någon random på fb)

Likes

Comments

Gokväll! Dagen har spenderats på fjärran idag. Nora verkligen älskar att bada och rutschkanan åktes massvis av gånger. Klättra på allt är också superkul, speciellt trappor. Min lilla klätterfia.

Nu nattar jag Nora och ska snart natta mig själv med, är jättetrött 😄 upp och jobba 7 imorgon✌🏼

Likes

Comments

Ååååh, vilken härlig dag! 25 grader och superskönt ute! Nyss inkommen från en promenad med Jackie, Nora och Julia.

Nu ska Julia och jag träna på baksidan innan det blir mat.

Likes

Comments