Header
View tracker

Idag har jag och ebba varit och åkt skridskor, första gången för ebba och fick henne inte därifrån. Nu sitter jag hemma framför brasan och stickar, älskar hösten. Men jag längtar efter snön och julen.


Likes

Comments

Igår gick vi igenom alla inställningar en gång till och fick uppgift att till nästa gång fota bilar som åker/människor som går. Saker som rör sig alltså. Det är lite svårt tycker jag, lyckas alltid få allt suddigt bara men övning ger väl resultat hoppas jag.

Nu ska jag åka och jobba.Likes

Comments

Idag har jag varit ledig, så har passat på att njuta av fina höstvädret. Gick över till plantagen och fynda lite blommor och två hallonbuskar.... som kommer vara döda inom 2 dagar troligtvis, men det var ju 50% så ingen större skada skedd. Imorgon är det andra fotokursen, ser fram emot den.Nu, pizza!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en fotokurs. Det var hur kul som helst och väldigt lärorikt. Komiskt var ju att mamma anmält sig på en kurs på samma ställe exakt samma dag och tid, engelsk konversationskurs. Så samåkte med henne. Samt utsatte henne för lite test på vägen till bilen efteråt.

Nu ska jag och David ha kvällsmys med glass!

Likes

Comments

Inte så flitig bloggare, men ska försöka göra bättre ifrån mig. Kom hem från Spanien i går, har varit där med Davids familj. Bodde i Villa Mimosa, väldigt fin villa. Sol och klarblå himmel varje dag. Men nu är det tillbaka till verkligheten och har gjort min första arbetsdag idag. Sen planterade jag vårlökar och gjorde det lite höstfint här i radhuset.

Likes

Comments

Rödavinbärssylt! Så.Himla.Gott. Mormor har alltid gjort det och ätit tillsammans med a-fil och husmansknäcke i. Prova!

Idag har jag inte så mycket planer. Vi får se vad som händer.
Likes

Comments

Igår drog mamsen med mig ut i milspåret. Är imponerad över mig, att jag faktiskt sprang hela milen (med vattenpaus efter hälften) och spurta in i mål. Men helvete vad jobbiga sista 100 meterna var. Idag får mina ben ta smällen.

Likes

Comments

Nu ni, har jag en ledig helg. Det har nog inte hänt på hela sommarn. Ska på kräftskiva imorgon, sen har jag ingenting planerat. Ska nog försöka pallra mig ut på en springtur om det inte regnar. Nu har vu fredagsmys till fångarna på fortet.Likes

Comments

Börjar 13.00 idag så vi unnar oss lite frukostmys här hemma. Nördar även med alla olika inställningar på kameran och lusläser alla fotobloggar jag kommer över. Det är så roligt, nu vill jag ha snö och jul så jag får prova fota snöflingor och mysiga ljus.
Likes

Comments