1. Ledig dag idag .Hade inget inplanerat föränn i kväll kl 17.00.Innan dess så var det bara att ta det lugnt och kurera min förkylning som försöker smyga sig på mig ....men jag ger mig inte utan en fight.

Tog dock en lång promenad med vår fina Diezel och vi satte oss under ett träd i skuggan , för det har faktiskt varit fint väder idag .Där satt hon och jag och jag passade på att borsta henne ,då hon sätter vinterpäls nu så fäller hon enormt mkt.

Idag fyller en av mina bästa vänner år .En vän man kan lita på i alla väder och jag e så glad och tacksam att hon finns i mitt liv...pözzohaaj

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dåså nu gör jag detta , jag provar att blogga .Jag har i många år skrivit ner tankar på papper.Det kan handla om många olika tankar allt från glädje till ilska och sorg.

Så nu testar jag detta .i mitt liv händer det mycket just nu .Jag har fått det finaste man kan få i sitt liv ...livets efterrätt ett litet barnbarn. Det är vår näst äldsta grabb Fredrik och hans fru Erika som gett oss Colin .

Man kan inte se sig mätt på dessa små liv..och kärleken till han e obeskrivlig . Nu har jag den stora lyckan att få två barnbarn under detta år ...om äldsta sonen Robin och hans sambo Lillemojan inte går över tiden vill säga ....de e ju beräknade till den 27 December....ingen är lyckligare än denna farmor....

Jag skrev att det händer mycket i mitt liv just nu och vilken dag som flyttar jag till en helt nybyggd lägenhet ....och jag ser fram i mot att packa upp inresa och komma till ro i mitt nya liv som singel efter 26 år ....ja nu börjar min resa och ni får gärna hänga med ....pözzohaaj.


Likes

Comments