Den här tiden kan nästan beskrivas i en vinkning hej då, på så många olika plan. Det är allt från att säga hej då till gymmet och härliga personalen där, till att jag igår jobbade min sista dag på mitt sommarjobb jag trivts otroligt bra med. Det var sorgligt att lämna alla arbetskamrater och mina chefer efter dessa månader, jag har älskat att jobba där. Men ju längre denna vecka går, desto mer säger jag också hej då till. En del är jobbigare än andra, helt klart. Att peppigt säga hej då till gymmet och ladda inför det nya är en sak, men att imorgon säga hej då till min bästa vän som jag umgåtts så ofta med, min farmor och fram i helgen båda mina föräldrar. Det känns inte alls odelat roligt på något sätt. Missförstå mig inte, jag är hur taggad som helst på detta, det kommer bli fantastiskt. Men det finns tråkiga saker i varje förändring också, en sida som man får acceptera. Men jag ska framåt, jag behöver den här flytten för att få det liv jag planerar för mig själv och den kommer göra så mycket för mig. Då får det helt enkelt bli några på återseendevinkingar och kramar inför det som väntar. Jag är på väg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var vi i flyttveckan! Känns galet men ändå bra, jag är självklart nervös, men mest peppad. Än har jag inte packat någonting alls (aj aj aj) men det ska (och måste ju) hinnas med i denna. Förutom det jobbar jag mina sista pass på jobbet, ska träffa så många som jag bara hinner och försöka att ta in dem här gigantiska omställningen. Och räkna matte, såklart!

Förra veckan var en toppenvecka med härlig utgång, tjejmiddag, träffar med kompisar och tid med familjen. Klarade även av mitt mattemål, lärde känna nya personer och att totalt förtränga att jag måste packa. Nu kör vi igen!

Måndag
Ska jobba 13-22, men innan det har träning avklarats och ett packrace måste göras. Efter jobbet blir det mattefokus med min kompis!

Tisdag
Läkarbesök på morgonen och sedan ännu mer packning med mamma. Jobbar sedan sista passet på jobbet fram till 21 och efter det antagligen mer packning.

Onsdag
Packning på dagen, samt träning. På kvällen blir det allsång på goda rum och att träffa Sandra.

Torsdag
Lunch med gudmor och en vända på stan med Felicia. Efter det ska jag nog säga hej då till Sandra på kvällen, inte alls taggad.

Fredag
Flyttdag! Mamma och pappa är lediga så vi bilar upp med alla mina grejer och jag blir bålstabo.

Lördag & söndag
Mamma stannar kvar till lördagen och det blir fixande i mitt nya hem. Mycket ska även göras utöver det, handla, fixa SL kort etcetera. Dessutom ska jag möta upp en ny bekantskap under någon av dagarna, ett nytt nätverk måste ju byggas upp!

Veckans mål

• Hinna klart med packningen
• Räkna klart all matte
• Blogga så mycket som det går
• Njuta av livet
• Inte glömma någonting

Likes

Comments

Hej och hallå! Så här såg det ut i måndags när jag och Sandra satt ute på Stora Örebro och provade oss genom några av deras mojitos under mojito monday. Grönt äpple, Hallon lakrits, mango och ananas provade vi, där grönt äpple för mig var klar favorit! Lite för kallt egentligen för uteservering i klänning (är det inte augusti?) men en trevlig kväll ändå, passar på att spendera kvalitetstid med min bästa vän innan flytten.

Just nu sitter jag på jobbet och har rast. Jobbar fram till klockan 9 och sedan är det två dagars ledighet som väntar. Ska bli skönt att ha lite helgledigt. Shopping, utgång och tjejmiddag väntar bland annat och promenader, var länge sedan nu. Men först lite mer glass åt folket!

Likes

Comments

När jag var på 50 års kalas förra helgen så passade jag på att inviga några av mina nya köp jag gjort i det senaste till min garderob. Skjortan, bältet och skorna är fyndade second hand, mitt stora tips till dig. På loppisar och second hand butiker dignar det att snygga businessplagg perfekt för power dressing till en billig penning!

Just nu är jag riktigt taggad på att bygga upp den garderob som jag själv trivs i, och självklart kommer det komma här på bloggen. Men för idag så får det räcka med Goglass t-shirt och svarta byxor på jobbet, Businesskläderna kommer komma när jag börjar mitt nya liv i stockholm, var så säker!

Likes

Comments

Ännu en veckostart och om två veckor så står jag på inskrivning till skolan. Galet, precis som jag skriver varje vecka. Denna vecka har jag faktiskt en del planerat, för att bli klar och träffa människor innan flytt, som jag också tjatar om varje gång. Sedan måste jag sätta mig bättre in i matten också!

Måndag
Ledig från jobbet idag och har precis klarat av ett pass på gymmet. Lite mellis och sedan ska jag till pappa för lunch ihop. Efter det tror jag det blir inhandling av lite ramar innan jag ska hem till Sandra och vi ska ut och dricka mojitos!

Tisdag
Vaknar upp hos Sandra och åker sedan hem för gym och förberedelser innan jobb 13-21.

Onsdag
Läkarmöte på morgonen och sedan ska jag äta lunch med Johanna innan jobbet.

Torsdag
Jobb 13-21 inplanerat. Inget annat än!

Fredag
Ledig och kanske ska jag gå en tur på stan. På kvällen blir det sista utgången i Örebro innan flytt med Sandra.

Lördag
Ledig även lördag och ska ha flyttmiddag med några tjejkompisar

Söndag
Jobbdag 13-21

Mål

• Räkna till mattetal 75 på övningsuppgifterna
• Börja packa någonting
• Träffa upp kompisar
• Blogga bättre
• Handla inför flytt

Likes

Comments

Läsning
I det senaste har jag läst Daniel Redgerts nya bok Vem fan är han?! Om Daniels väg från livet i lilla Västerås till att på bara några år vara PR geni i Stockholm precis enligt sina drömmar och mål. Riktigt inspirerande, läs den!

Stund
Minglet på Handels i fredags såklart. Hade det jättetrevligt när jag mötte och pratade med mina framtida kursare. Så spännande, känner på mig att det här kommer bli så jäkla bra faktiskt!

insikt

Att det inte alls är länge kvar nu. Mindre än två veckor till flyttdatum!

Lyssning

Nu i det senaste har jag enbart lyssnat på ljudböcker och försökt att ta det lugnt, njuta av det sista av ledigheten. Så då måste jag bara rekommendera Stalker och kaninjägaren av Lars Kepler. Jättebra och svinläskiga, precis som deras tidigare böcker. Passa på att läsa hela Joona Linna- serien av Kepler nu innan all ledighet tar slut, väl värt det!

Likes

Comments

God morgon! Jag sitter på bussen på väg till Stockholm så här denna fredagsmorgon. Idag är det välkomstmingel på Handels för alla nya studenter, väldigt spännande. Passar på att ta mig upp till Stockholm och känna in allt nu, denna sista gång som gäst. För idag är det två veckor till flytt, galet!

Tyvärr har bloggen fått stryka på foten i och med mycket att göra, men jag återkommer. Jag lovar!

Likes

Comments