Outfits

Grå polo BikBok / Byxor Zara

Såhär ser dagens enkla skoloutfit ut skippade bh idag då jag har börjat få fasligt ont i vänster axel men egentligen tycker jag att bh är brutalt överskattat. Ska göra mig iordning nu inför att åka till min lilla Beccy Boo.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livet

Idag fyller denna lilla potatisbulle 19 år, ska på fika hemma hos henne ikväll för att fira. Tänk att vi varit bästa vänner i 13 år, hon brukar alltid tjata om det där talesättet "om en vänskap varar mer än 7 år så kommer den vara resten av livet". Pfft hela livet utan att hon delar med sig av sin mat, men vad gör man inte för dem man älskar. Puss älskade bästa vän. <3

Likes

Comments

Livet

Inte för att jag övningskör så jätte seriöst men lite har jag ju kört men är lika livrädd varje gång då prislappen är skyhög. Sitter och skriker när jag kör över 10km/h haha. Är dock helt slutkörd efter en skoldag och UF mässan igår så nu ska jag varva ned med lite vaniljglass med oboy på!

Likes

Comments

​Efter gårdagens avsnitt av Paradise Hotel har jag inte kunnat släppa det. Självklart får man inte se allt som händer i huset och mycket är vinklat men när en grupp människor står och skriker glåpord och skällsord mot en ensam individ och sedan säger "nej jag vill inte att hon ska vara ensam när hon är ledsen". Hur tänker man då? Samma person som är "medlidsam" har stått och skrikit fula ord mot personen som gråter, de orsakade skadan. Sedan sitter de och skrattar och är arga vid pandoras ask, 3 brudar och en grabb, över att en person tagit ett beslut som går emot gruppen. Så fungerar det inte, jag blir ju inte arg för att delar av Sveriges befolkning röstar på de rödgröna partierna, jag vill inte skicka ut dom för det. Precis som denna grupp sitter och säger, det är viktigt med en öppen dialog och alla tar olika beslut då kan ni inte vara arga över att en person som inte ens fått vara delaktig i den här öppna dialogen som hon beskriver det tar ett annat beslut. Jag förstår inte hur TV4 kan visa ett program där det förekommer såpass mycket mobbning när de vet att unga människor tittar på det, de sitter dessutom senare och har antimobbning kampanjer, dubbelmoralen i det hela alltså. Dom har noll tolerans mot våld och använder du våld riskerar du att åka ut ur programmet, samma bör det vara med mobbning om denna kanal ska framställa sig som en kämpe för anti mobbnings kämpe. Jag ska bojkotta detta program framöver och helt ärligt tänk ett varv till innan ni fortsätter kolla på programmet. Är lite måndags och tisdags underhållning värt att vissa personer varje säsong ska mobbas?

Likes

Comments

Livet

Sitter och jobbar med hyresavtal såhär på morgonkvisten och kan ju meddela att det är så tråkigt att jag storknar. Jag och Kajsa har suttit och pratat och arbetat oss igenom ca 7 instuderingsfrågor. Idag blir en vanlig halvdag i skolan, fix inför UF mässan imorgon och sen jobba ikväll. Så det kommer inte direkt finnas något roligt att skriva om angående min dag men får knåpa ihop ett inlägg om något annat åt er.

Likes

Comments

Livet

Malmö i bakgrunden.

Dagen har varit fullspäckad kan jag lova, jag och Simon befinner oss just nu i Skåne hos hans familj. Vi har hunnit med att träffa hela hans familj, en runda på Lager157 och en promenad med alla hundarna. Eftersom vi bara är här ett sånt litet tag så försöker vi utnyttja tiden till max, förhoppningsvis kommer jag ner här snart igen!

Likes

Comments

Läsning

Måste bara tipsa om den här boken, så mysig och underbar läsning! Sett pocketshop göra reklam för denna och köpte den äntligen på Åhlens när den va på rea. Ångrar absolut inte det köpet. Den handlar om en amerikansk/burmesisk flicka som åker till Burma för att leta efter sin försvunna pappa och få höra sanningen.

Likes

Comments

Hur gammal är du? 19 underbara men satsiga år.

Vad gör du i livet? Går sista terminen på gymnasiet (ekonomi/juridik), jobbar på McDonalds, bloggar och läser på mina många resor! Fullspäckat i mitt liv kan jag säga.

Läskigaste som hänt dig? När jag kom hem en kväll utan matkassar och glömt att jag skulle jobba den kvällen så fick gå tillbaka till mataffären (jobbet va det försent att gå till) och då gick jag till min kompis pga glömt vart jag själv bodde.

Vad äter du i sommar? Pasta som jag gör 340 dagar om året typ, pasta och pizza är det bästa som finns! Kanske jordgubbar och vattenmelon också!

Dricker? Bonaqua citron lime, vatten, äppeljuice eller cola jag har skippat alkoholen sen ett halvår tillbaka!

Favorit låt? Good lovin' med Benjamin Ingrosso och Vill ha dig med Freestyle.

Vad ser du fram emot mest just nu? Studenten, LA, skaffa hund och att gifta mig. Haha har sagt om 1,5 år smäller det så Simon går runt och är lite små rädd men hallå det va ju han som friade. ;)

Vad behöver du nu? Peta på pappas haka, att Simon kommer hem och äta.

Vad har du för drömmar? Världsherravälde såklart, nä men bli polis kanske, flytta och resa till alla ställen jag velat besöka.

Filmer eller serier? BÖCKER! Men annars tycker jag om både serier och filmer.

Likes

Comments

Det här är den absolut bästa hunden jag vet, älskar honom. Han tillhör mammas kompis och varje gång jag träffar denna ögonsten vill jag ta honom i famnen och springa. I hjärtat är han alltså min, haha hej Paula 4 år. Han är anledningen till att jag vill ha en tax för åh så fina de är. Nu börjar tjatandet på Simon haha.

Likes

Comments

Läsning

Blev en till runda på Akademibokhandelns slutspurts rea, denna gång en annan butik. Fick med mig några böcker hem som verkar riktigt grymma. Har på tre dagar köpt 22 böcker, något står ju inte rätt till med mig men nu har jag sysselsättning för par månader framöver. Men jag och Simon räknade ut att jag betalat 30 kronor per bok i snitt (de brukar ju kosta mellan 90-250 kr/st?!?!?!). De två John Green böckerna köpte jag åt min kära lillebror men ska nog läsa dem även jag för nu ska jag ta itu med mitt största nöje i livet nämligen att läsa! Gå förbi akademibokhandeln hörni för det är en riktiga stark rea i år!

Likes

Comments

Nya inlägg