View tracker

Igår när jag och S skulle laga middag slant jag med kniven när jag skulle hacka paprika och kniven slutade upp i mitt lillfinger, jag skar av halva fingret. Sprang upp till grannen för hjälp då som la om det temporärt och jag svimmade i hennes hall en annan granne fick sedan skjutsa mig till akuten där jag blev bemött av världens bästa läkare. Jag grät hysteriskt efter mamma, men läkaren bedövade hela handen och sydde ihop fingret igen. Han bedövade så bra att jag inte ens märkte att han sydde, låg där i panik och va jätteinne haft ett sår sedan jag skrubbade upp hela smalbenet när jag va 8 år gammal. Usch så hemskt det va trodde ju först att hela fingret va av med tanke på allt blod. Men ett tack går ut till mina grannar och alla sköterskor och läkaren som hjälpte mig igår, 1,5 timme efter att jag fått kniven i fingret så va allt fixat. Men nu kommer jag inte kunna jobba som vanligt på ett par dagar och fingret lär vara helt läkt om ett par veckor.

Likes

Comments

Livet

Sitter i sängen med allra bästa Becca och väntar på att S tåg ska vara framme. Ska in och möta honom på centralen, tur att det inte tar så lång tid! Hade tänkt försöka duscha innan jag ska möta honom, hur kan man sakna en människa så mycket? Jaja i vilket fall så sitter Becca och jag och planerar något storslaget, ni kommer få veta mer om det senare but you will love it!

Likes

Comments

Livet

Håller på att förbereda lite inför festligheterna på fredag, åh vad det ska bli kul. Det kan komma en liten vlogg från det hela kan jag meddela er. Imorgon kommer S hit också så jag bara längtar en massa för om 26 timmar får jag pussa honom igen! Resten av veckan kommer även bli riktigt bra då jag på torsdag har halvdag, ledig fredag och hela helgen och en halvdag på måndag också. Varför kan inte varje vecka se ut såhär? Imorgon blir det dock skolan från 10:25-!5:50 och sedan jobb fram till halv 8. Blä behöver semester nu tack.

Likes

Comments

Igår jobbade jag stenhårt med mitt UF företag Urban Dazzle, vi gör handgjorda chokers. Här ovan kan ni se en av dom som vi gjorde idag. Åh vad roligt det va att pyssla ihop dom, helt klart det roligaste vi kommer göra under den kursen! Idag väntar ännu en dag i skolan och sedan jobb under kvällen och imorgon kommer min S upp hit. Detta kommer bli en bra vecka.

Likes

Comments

View tracker

Bilden togs strax innan jag begav mig till jobbet igår och halkade strax utanför min port. Det är is på gatan men ingen jävel har brytt sig om att sanda gatorna här i området där jag bor, de har inte ens plogat ordentligt. Tog mig till jobbet men fick gå hem tidigare pga att jag stukat foten rätt så illa så min syster fick lov att skjutsa mig hem. Usch och fy detta förstörde hela min helg.

Likes

Comments

Livet

Igår va första dagen som jag frös på hela veckan, hela vägen hem från jobbet önskade jag att jag satt framför brasan hemma hos S nere i Skåne. Men snart kommer han upp och då ska vi titta på lägenheter. Vad jag längtar en massa till 2017, kommer gå upp ett steg på jobbet efter årskiftet och S flyttar upp hit till mig och vi kanske lyckas hitta en lägenhet.

Likes

Comments

Livet

Ett långdistansförhållande mellan Bjärred och Stockholm, en 08a och en skåning. Hur funkar det egentligen, och hur träffades vi? Allt började i somras då en bekant till mig i Skåne fylle ringde mig, S tog då telefonen och sa åt mig att lägga till honom på snapchat vilket jag gjorde direkt. Så i lite mer än en månad snapade vi innan S på sin väg till Uppsala stannade till hos mig och sedan gjorde han det på vägen hem från Uppsala också. Vi träffas ungefär varannan helg och facetimar varje kväll och även på dagarna om vi har tid och tillfälle. Vi kommunicerar väldigt mycket i vårt förhållande för att kunna vara nära och delaktiga i varandras liv. Det tog inte alls lång tid innan vi blev ett par för det kändes så rätt. 3e september blev vi PS.

Likes

Comments

Livet

Igår hade jag lite tid mellan skola och jobb så bestämde mig för att åka till min syster för att leka med hennes dotter. Eftersom det har fallit rekord mycket snö i Stockholm så tog jag ut lilla Elsa på sin första pulkatur. Eftersom att hon är släkt med mig och min syster så gillade hon ju bara när jag sprang så hon fick åka fort, jobbigt men jag gör allt för mitt lilla hjärta och snart fyller hon 1 år. Får sluta blinka, man missar så mycket då!

Likes

Comments

Livet

(gatukonst i Malmö)

Igår gick jag och S på bio och Pinchos, igen. Varierande aktiviteter va? Vi såg The Accountant igår och den va riktigt bra. Idag ska vi ta en sväng på Mio och Åhlens och sen blir det en sen lunch på, inget mindre än, Pinchos. Det blir ju tradigt med dessa aktiviteter men imorgon åker jag hem till Stockholm igen och då väntar skola och en massa jobb, suck.

Likes

Comments