Eftersom jag är ledig idag bestämde jag mig för att dra ut på en powerwalk nu på förmiddagen. 20 grader och sol tackar man inte nej till, gick ca 3 km vilket va så skönt. Bra musik i lurarna och att slippa tänket på allt som måste göras men nu ska jag fortsätta min träning och köra lite mag och rump övningar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår va jag hos frisören och klippte mig, det blev bara topparna men det blir ju ändå sån skillnad. Det känns mycket fräschare och det ser även tjockare ut! Gillar dessutom min längd, tycker den är så bekväm, det är tillräckligt långt för att sätta upp men det är kort nog för att det inte ska kännas jobbigt. Min frisör är verkligen bäst!

Likes

Comments

​Idag efter skolan åkte jag in till stan för att möta upp mamma och köpa en födelsedags present till Julia som fyller år nu i helgen, hon ska ha fest imorgon så den tänkte jag försöka gå på men inte stanna så länge då jag jobbar på söndag. Mitt jobb förstör ju nästan hela mitt sociala liv vilket inte är så kul! Men nu tänkte jag göra en åsiktsmask och börja fixa inför morgondagens festligheter, ska till frissan på förmiddagen också!

Likes

Comments

Livet

​Nu har maj månad börjat och jag fasar för det som komma skall. Nästa vecka börjar Eurovision och jag jobbar ju på McDonalds i Globen och det väntar jobba varje dag. Hur ska jag ta mig levande ur denna månad? Jag är inte ens ledig hela den kommande långhelgen men nu slutar jag klaga och börjar tänka mer på hur lönekontot kommer att se ut!

Likes

Comments

Allmänt

Idag har varit en kort dag för mig, hade bara 2,5 timmes skola och sen åkte jag för att göra fransar. Valde att göra lite längre fransar den här gången och jag blev så nöjd! Det enda jobbiga är att fransarna slår i glaset på mina glasögon. Sitter just nu vid matbordet hemma hos S och småpratar med hans familj, tycker det är så trevligt. Så skönt när det känns som hemma hos sin partner och deras familj känns som ens egen.

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag varit på stan med mamma och sprang in på Elgiganten och köpte en dator. Inte vilken dator som helst heller utan en helt ny macbook pro! Så nu sitter jag fullt upptagen och installerar den så vi får se hur det går!

Likes

Comments

Skönhet

I julklapp fick jag Glamglows thirstymud mask av min kära mor och sen dess har jag använt den ungefär 2 gånger i veckan. Den är så otroligt bra måste jag säga, hyn känns verkligen återfuktad! Jag brukar pensla på ett tunt lager efter att jag tagit bort sminket och behåller den på under natten. Det enda negativa jag kan tänka mig med masken är priset, 495 kronor på kicks men med tanke på hur bra och faktiskt dryg den är så är det inget jag skulle tveka på att betala, den är helt klart värd de pengarna med tanke på hur bra min hy mår! Det har varit min räddare under denna kalla och torra vinter.

Likes

Comments

Allmänt

Nu visar klockan strax efter 23:00 och om mindre än en timme blir jag 6574 dagar, alltså 18 år. Jag såg alltså ljuset för snart 18 år sedan, hur sjukt är inte det egentligen? Jag greppar inte riktigt att jag snart är myndig och då kommer kunna göra vad jag vill inom lagens ramar. Jag kan resa vart jag vill, jag kan flytta hemifrån, jag kommer få deklarera själv och betala räkningar. JAG KOMMER VARA VUXEN! Hur har det här hänt? Hur har jag kunnat bli vuxen, barnet inuti mig står där helt förundrad i sina gula sandaler och är hel "wow jag är en av de stora barnen". Imorgon kommer jag vara yngst när jag går ut på krogen, jag kommer vara färskingen och det känns så absurt. Jag har 45 minuter kvar som barn och det är lite läskigt. Det är en hel massa nya dörrar som öppnas för mig och jag har ju hittills stått under mammas beskydd mot allt i världen och hon har visat mig vägen men nu kommer inte mamma kunna rädda mig i alla stunder. Jag kommer vara vuxen, jag har ett jobb och är halvvägs genom gymnasiet. Jag är nästan på stationen flytta hemifrån och sen är det bröllop och barn som kommer. Inget mer leka i sandlådan utan det blir hej ansvar till jag blir 88 år och glömt vad jag själv heter. Jag är snart vuxen, wow...

Likes

Comments

Allmänt

Här om dagen så va jag och gjorde mina fransar för första gången och jag är såååå nöjd! Det va så värt det kan jag säga, tog 2 timmar och tror att jag slumrade till faktiskt. Så om ni funderar på att göra det så gör det!

Likes

Comments