Usch vad jag är trött nu, har flera inlämningar denna vecka och idag har jag två juridik prov och ett på måndag. Är helt slut, kan jag inte bara få sommarlov snart? Nu ska jag fortsätta plugga en massa så proven går super lätt idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​För vissa nalkas sommarlovet och för min del slutar skolan den 14e juni och då tar jag studenten! Jag kommer att jobba mitt sista pass på McDonalds i Globen den 22a maj och sedan står jag utan arbete fram till 1a augusti då jag börjar jobba på Specsavers. Det ska bli så roligt att få testa på något nytt, kommer enbart jobba 75% men tror det kan passa väldigt bra då jag de senaste två åren haft en sysselsättning på 150%. Men framför allt ska det bli roligt med annan typ av kunder.

En resa eller två stundar kanske också i sommar, en till Calabasas i slutet av juni och kanske en eller två till Tyskland i juli. Just nu har jag mitt liv planerat för resten av året och förmodligen 2018, skillnaden då är väll kanske att vi hunnit köpa vår egna lägenhet, spara ska vi absolut göra i höst!

Likes

Comments

Något jag älskar att äta är ceasarsallad! Det är alltid ett säkert kort ute på restaurang när man inte vet vad man vill ha, jag tar aldrig dressing på då jag tycker att dressing faktiskt är rätt så äckligt (för att inte prata om allt socker som oftast finns i). Varför förstöra en god sallad? ;) Jag och Simon måste börja äta mer frukt och grönt men det tycker jag att vi redan börjat göra. Men nu har jag och Simon påbörjat en resa mot en hälsosammare livsstil där vi rör på oss mycket mer och inte äter lika mycket halv fabrikat och färdig mat.

Likes

Comments

Igår den 13e maj fyllde Simon 20 år, han väcktes med tårta och sång av min familj för att vi sedan skulle bege oss mot Central stationen. Han hade ingen aning om vart vi skulle men jag hade såklart planerat en resa ner till hans familj. Vid 3 tiden möttes vi i Lund av hans syster och kusin för att sedan hoppa loss på Jump, svettigt men kul! På kvällen anordnades det en överrasknings åt vår nyblivna vuxen (han är ingen tonåring längre!). Idag begav vi oss hem efter en frukost med hans pappa. En lyckad helg där hans leende varit tack nog.

Likes

Comments

Caesarsalladen från igår på Fridays, mums!

Jag är ju inte på topp idag kan jag meddela er. Jag är inte bakfull för fem öre då jag inte drack någon alkohol igår men 6 timmars sömn, jobb både igår och idag sätter sina spår. Obildade en ny tjej idag dessutom, ska fortsätta på måndag också. Yeey jätte kul, eller inte. Men nu kurrar magen och denna brud måste laga mat ska kolla ensam hemma ikväll då jag är ensam hemma! Eller så går man ut kanske? Hmmm.

Likes

Comments

Idag nalkas mösspåtagning här i Stockholm, blir någon ceremoni i aulan sedan jobb och sen utgång med några från jobbet! Ska fixa det sista nu sen ska jag bege mig mot skolan weho!

Likes

Comments

Jag och Simon delar ett rum på ca 12 kvm med inbyggd garderob i väggen men vi har ju en dubbelsäng så det är rätt lite plats att förvara våra saker på. Bokhyllorna tas ju upp utav min böcker så vi installerade två kuber på väggen så vi får plats med korgar under dom. på bilden ser ni vår "här ligger allt skit"-korg och en kub med alla våra solisar, mina två klockor och glasögon. Ovan på har vi en glasask för nycklar och hörlurar ett ananasfat för smycken man vill ta av sig direkt när man kommer hem, våra dagliga parfymer och lite ljus. En inblick i hur vi lever och bor.

Likes

Comments

Senaste dagarna då jag tittat ut genom fönstret har det snöat och då har dessa blommor varit min räddning. Nästa gång det är dags att införskaffa nya blommor så blir det gula eller orangea tulpaner. Sökte till universitetet igår, jurist och optiker programmet men kanske borde valt en florist kurs privat då jag verkar ha fått riktig dille på blommor.

Likes

Comments

Igår gick vi allihop på Vasamuseet, roligt men ute va det riktigt kallt! Idag kanske det blir en sväng i Gamla Stan och sedan en fika med gamla vänner på kvällen. Simon åkte nämligen imorse och hans mamma och syster åker ikväll så jag är praktiskt taget ensam.

Likes

Comments

Har ju haft dille på blommor ett tag nu och har nästan alltid en bukett som pryder min fönsterbräda, denna gång fick det bli liljor. En av mina favoritblommor ihop med orkidéer, rosor och pioner men jag har en förkärlek för gula blommor (finns det något snyggare än gula blommor?).

Likes

Comments

Nya inlägg