Livet

I måndags fyllde min lilla mormor hela 90 år, tänk att vara 10 år ifrån att bli 100. Så i lördags kom en större del av släkten, många av hennes syskon kom. Här har ni ett par bilder på de tårtor vi köpt och oj så goda de va! Mina favoriter va den gröna och den vita, den gröna hade n liten hint av lime och den vita hade rabarber kräm i sig. För er som inte vet älskar jag rabarber, odlade sånna på baksidan där vi bodde förut kunde gå bak och bryta av en stjälk och bara äta den rakt av!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

IGÅR TOG JAG STUDENTEN! Från Kärrtorps gymnasium där jag gick ut ekonomi juridik med bättre betyg än förväntat. Men helt ärligt min student va inte så jättebra, vissa som läste expressen igår kanske har hängt med lite? Polisen fick avbryta utspringet (efter att jag sprungit ut) då folk kastade bengaler och slogs, en kille fick glasflaskor slagna i huvudet. Det spårade ur totalt och det va fullt med poliser och vissa fick vänta i 2 timmar extra innan dom fick springa ut. Vad har man för vänner som förstör utspriget för den som tar studenten och deras familjer? Jag hade aldrig pratat med personen igen kan jag lova, riktigt respektlöst gjort. Jag stog där och grät för att jag kände att det här inte va kul, jag ångrade att jag tog studenten för det va så hemskt. Usch för de personer som förstörde utspringet men flakturen och mottagningen blev iallafall bra, fick massor av fina presenter!

Likes

Comments

Inspiration

Bilder från Google.

Ja skrev ju igår att jag och Simon vill måla sovrummet grått och det är ju något sånt som på bilderna ovan vi har tänkt oss. Vi vill mysa till rummet rätt ordentligt men vi vet inte hur. Vi gjorde ett försök men det blev hemskt! Måste mysa upp det rätt ordentligt för jag trivs verkligen inte längre.

Likes

Comments

Inspiration

Contains affiliate links

1. Här 2. Här 3. Här

Jag är verkligen jätte sugen på att bygga upp en hel garderob av ballerinor, har för närvarande bara två par. Ettan har jag varit och provat och de satt som en smäck på fötterna må jag säga men alltså de från Ted Baker hur söta är inte dom?

Likes

Comments

​Igår va en rätt så spontan kväll, Becca skulle på Felicias studentmottagning så jag följde med och våldgästade den. Haha nej men Felicias familj är underbar, fick med mig extra mat hem då jag är ensam hemma till på söndag. Efter det sminkade vi oss sen satte vi oss på medborgarplatsen för ett glas. Becca och jag drog vidare till Burger King och åt innan vi åkte hem till mig för att kolla film och sova. En man bakom oss i kön på Burger King börjar på engelska fråga ifall jag är rysk för jag ser tydligen jätte rysk ut och det skulle jag ta som en komplimang? Om folk bara kunde sluta gissa vart jag är ifrån skulle det vara skönt, inte jätte kul att konstant få höra att jag ser rysk och polsk ut varje gång jag går ut.

Likes

Comments

Livet

Idag är planen att åka in till stan och klippa mig, det är på tiden. Håret känns hemskt och måste verkligen åtgärdas. Sedan när jag är klar på salongen ska jag möta upp Becca. Förresten funderar jag och Simon på att måla om rummet i en grå kulört, vad tror ni?

Likes

Comments

Skönhet

För ett tag sedan sprang jag in på apoteket för att köpa ricinolja, använde det flitigt för ett par år sedan men övergick till olivolja för ännu mer fukt och sen till kokosolja för doften och trenden? Jag har tunt skandinaviskt hår men väldigt lockigt som lätt blir torrt, lockigt hår ser dessutom mycket torrare ut då hårstrået inte ligger rakt och ljuset inte kan reflektera lika bra.

Vet ni vilken holy grail ricinolja är? Efter enbart två användningar lockade sig håret mycket bättre då det fått massor av fukt, märkte stor skillnad från kokosolja. Jag blandar för tillfället ricinolja och kokosolja och har ricinoljan främst vid hårbotten och kokosolja i längderna, vill inte använda schampoo i längderna på håret och kokosolja försvinner med enbart balsam för mig. Låter oljorna sitta i minst 60 minuter fotas sover jag med dom över natten. Provade även att ha ricinolja i ansiktet och gud så mysigt det va! Va inte rädda för oljor hörni, experimentera er fram till den som passar er bäst, börja med kokosolja då den är lättast att få ur och får ni inte det resultat ni vill ha så leta vidare.

Likes

Comments

Livet, Mat

Vad passar bättre på nationaldagen än att smaka på Stockholm! Två bilder ifrån min och Simons kväll, efter att han slutat på jobbet tog vi en sväng på matfestivalen i Kungsträdgården. Må ju säga att Bubbies är så grymt goda, min favorit är grönt te men Simon tog salt karamell och oj så god den va (inget slår dock grönt te enligt mig). Så har vi alltså firat vår nationaldag, jag städade en del på förmiddagen och min älskling jobbade.

Likes

Comments

Nya inlägg