Inredning

Jag och Simon delar ett rum på ca 12 kvm med inbyggd garderob i väggen men vi har ju en dubbelsäng så det är rätt lite plats att förvara våra saker på. Bokhyllorna tas ju upp utav min böcker så vi installerade två kuber på väggen så vi får plats med korgar under dom. på bilden ser ni vår "här ligger allt skit"-korg och en kub med alla våra solisar, mina två klockor och glasögon. Ovan på har vi en glasask för nycklar och hörlurar ett ananasfat för smycken man vill ta av sig direkt när man kommer hem, våra dagliga parfymer och lite ljus. En inblick i hur vi lever och bor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Livet

Senaste dagarna då jag tittat ut genom fönstret har det snöat och då har dessa blommor varit min räddning. Nästa gång det är dags att införskaffa nya blommor så blir det gula eller orangea tulpaner. Sökte till universitetet igår, jurist och optiker programmet men kanske borde valt en florist kurs privat då jag verkar ha fått riktig dille på blommor.

Likes

Comments

Livet

Igår gick vi allihop på Vasamuseet, roligt men ute va det riktigt kallt! Idag kanske det blir en sväng i Gamla Stan och sedan en fika med gamla vänner på kvällen. Simon åkte nämligen imorse och hans mamma och syster åker ikväll så jag är praktiskt taget ensam.

Likes

Comments

Inredning

Har ju haft dille på blommor ett tag nu och har nästan alltid en bukett som pryder min fönsterbräda, denna gång fick det bli liljor. En av mina favoritblommor ihop med orkidéer, rosor och pioner men jag har en förkärlek för gula blommor (finns det något snyggare än gula blommor?).

Likes

Comments

Mat

Simons mamma och lillasyster kom fram till Stockholm inatt så dagen började med en frukost på Greasy Spoon som jag velat testa hur länge som helst. Har enbart hört gott om dem och herregud vad gott det va! Dit lär jag och Simon gå fler gånger vill gå dit i helgen redan. Jag och Simon tog pannkakor men smakade hans lillasysters bacon muffin och då ångrade jag nästan val av rätt.

Likes

Comments

Jag är för tillfället jätte trött, jätte stressad och ledsen återkommer när allt är på topp igen.

Likes

Comments

Shopping

Här är jumpsuiten som jag fyndade i fredags, dressad och snygg men saknar ett bälte därav fick jag den för 25 kr inne på HM. Får leta efter ett bälte som passar till gärna något med lite guld detaljer som livar upp det hela en aning.

Likes

Comments

Livet

Vill verkligen ha en polaroid kamera!!!!

Stupa gjorde jag igår, inte ner i sängen utan rakt ner i backen. Drack ingen alkohol igår utan det blev bara cola för min del då jag skulle hjälpa till att städa undan efter festen och medan jag bär ut en högtalare till bilen snubblar jag över parkeringen och skrubbar ena knät och slår hål på det andra. Tur att jag har Simon som alltid tröstar och springer så fort an kan såfort jag skriker aj. Skrek aj totalt tre gånger igår innan han satt framför med armarna runt mig. Men nu väntar en 4h tågresa upp till Stockholm hur ska detta gå? Jo Simon får bära mig. ;)

Likes

Comments

Livet

50 års fest ikväll för Simons mamma med 80-tals tema, körde en lite Madonna inspirerad outfit. Kjolen har legat och tagit plats i garderoben sen jag va 11 år gammal har använt den 4 gånger nu! Men nu ska jag festa järnet!!!!

Likes

Comments

Shopping

Dessa jeans fyndade jag inne på HM på Emporia igår för enbart 75 kr, hittade även en jumpsuit som jag fick för 25 kr men den visar jag i ett annat inlägg. Har letat efter just sånna här jeans hur länge som helst och hade hittat ett par för 2000 kr som jag tänkte klicka hem, tur att jag inte gjorde det! Super sköna jeans som sitter som en smäck.

Likes

Comments

Nya inlägg