Header

Beställde hem en kappa från NA-KDs hemsida från märket Rut & Circle, en riktig risk för mig som aldrig beställt hem något ytterplagg från nätet. Tycker jackor är så svåra att hitta och hitta rätt storlek. Men denna är jag kär i. Bilderna togs slumpmässigt i Västerås under en toapaus från mitt övningskörande, med pappa bakom kameran.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halihalå! Det här med att hålla en blogg uppdaterad med jämna mellanrum är så vansinnigt svårt. De senaste tre/två veckorna har jag haft fullt upp med att övningsköra, jobba och söka jobb. Just nu jobbar jag på Dressmann och Hollister. Dressmann började jag på först men jag valde att sluta där när Hollister hörde av sig. Sedan har jag även fotat för ett företag som säljer massageljus och hudvård. Efter denna vecka hoppas jag att jag äntligen kommer in i någon slags rytm, där jag kan balansera alla samtidigt. Ha det!

Likes

Comments

Dagarna rusar förbi.

Likes

Comments

Ett "set" jag gjorde på polyvore. Här hittar ni det!

Hej! Har varit ledig från jobbet ett tag nu. Har dock inte känt någon större lust att göra mycket, känner mest för att krypa ner i sängen och bara sova. När jag inte sovit, har jag träffat kompisar, övningskört, pluggat teori, haft gäster, shoppat(...), kollat på dokumentärer och lämnat CV. Igår hjälpte jag till att tona Filippas hår och vi snackade om förändring. Vill så gärna bara klippa mig annorlunda, ersätta hela garderoben etc. MEN, så känner jag varje vecka. Tröttnar så snabbt på att ha samma hårstil att jag ofta säger till min frisör Helén att bara klippa som hon tycker ser bäst ut. En gång gav jag t.o.m henne fria händer hahah. Just nu tänker jag på att klippa kortare och klippa sidoluggen mer. Sedan har jag fixerat mig så mycket på fransk mode. Inte för att jag har varit där eller så(men vill så GÄRNA), utan för att det är så fint och enkelt.

Likes

Comments