Header

Igår var en najs kväll! Idag ska jag bara slöa och ta det lugnt. Ska typ kolla igenom min studentmössa beställning och kanske lägga till något. Just nu har jag endast mitt namn i guld, en guld strimma över namnet och silversten på en guldplatta(valde rubinmössan). Ska man kanske lägga till årtalet någonstans??? Aja vi får se! Kollar just nu på "Making a Murderer" på Netflix, känns som en serie som jag kommer sitta bänkad framför, extremt intressant fall. Vi ses! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla mina vänner. Jag vet jag vet, har varit ganska borta från bloggen. Hahah har fått era sms. Men nu måste jag ju ta mig i kragen och göra detta till en rutin! Vill ju kunna fortsätta mitt bloggande. Vad har hänt på senaste tiden? Jag har slutat på mitt jobb, jag har träffat kompisar, jag har PLUGGAT, jag har myst och jag har sovit. Idag ska jag ut med Isabelle och Johanna. Äntligen kan man njuta av en stresslös helg! Puss vi ses

Likes

Comments

Besökte utställningen "Eighteen Stations" av Patti Smith på Kulturhuset med klassen. Intressant men hade fattat bilderna mer om jag hade varit ett stort fan eller hade läst hennes bok "M Train".

Likes

Comments

Hej bloggis! I know I know, jag har inte bloggat på ett tag nu. Haft fullt upp och inte kunnat slappna av på riktigt. I helgen shoppade jag presenter, fikade med Ellen och Olivia, gick jag på Elins fest och träffade Lizzie.

Lizzie är flygvärdinna för Qatar airways och stora syster till min kompis från Sydafrika som bodde hos mig i åttan när min skola hade ett samarbete med en skola i Sydafrika! Vi träffades för första gången för två år sedan när hon flög med jobbet till Stockholm, och i söndags var det dags igen. Jag tog med henne till restaurangen Panefresco i Åhléns, och vi satt på balkongen och åt och drack rosé. Sedan visade jag henne Gamla Stan och vi svängde förbi Starbucks och åt varsin New York Cheesecake. Så härligt!

Imorgon fyller min storasyster år, och vi ska fira henne hela kvällen. På torsdag ska jag först gå till tandläkaren och sen på kvällen gå på informationsmöte med kyrkan. Sen jobbar jag hela helgen, men det är min sista helg hos EH!

Gonatt, är utmattad. Puss!

Likes

Comments

När jag var liten ville jag inget mer än att dra från Sverige, tyckte att livet i Sverige var så tråkigt jämfört med alla andra spännande länder man såg på TV. Drömde mig bort och var verkligen så säker på att jag skulle flytta från Sverige någon gång och inte återvända. Idag tycker jag helt annorlunda. Om jag flyttar utomlands så kommer Sverige alltid vara slutstation, det är här jag vill bo. Men jag drömmer fortfarande om att upptäcka nya ställen i världen, och det är planen. Vi får se vad framtiden kommer med. 

Likes

Comments

IG: @p.xa