Header

Photoshoot från en liten fotostudio i Barcelona, 2016.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

J   A   N   U   A   R   I 

En månad spenderad med vänner, fest, fika, fotostudio och museumbesök. Kommer ihåg att jag provade Bagel street cafe för första gången med Sofia och hur god mat Isabelle bjöd på sitt födelsedagsfirande. Januari måste nog vara den minst händelserika månaden dock, känns som att skolan börjar segt och man försöker komma igång med saker. Biljetter till Zakynthos bokas denna månad.

F   E   B   R   U   A   R   I

Februari. Jag fyller 18 år och livet är på topp. Firar min födelsedag med silver som tema. Bokar biljetter till Beyoncé med Isabelle, ytterligare en countdown. Spenderar alla hjärtans dag med tjejerna med biomys. Amelia bjuder på middag och bio. En massa mys den här månaden helt enkelt.

M   A   R   S

I mars fyller både Catalina och Sofia år. Jag blir även kattvakt och husvakt när min brorsas fru föder min brorson Adam. Adam blir ett tillägg i familjen och jag föll pladask. Även denna månad spenderas på en massa fik och restauranger.

A   P   R   I   L

Månaden börjar med att fira Carolina på ett fint tapasställe. Våren är på väg in. Jag och Isabelle går utklädda som Gatsby bruttor till Sofias skiva. Sen kommer Rebeccas födelsedag. Jag fotar även för Uppsala Universitet.

M   A   J

Mitt projekt med neonfärger är med på skolans utställning, jag är så nöjd. Jag går på Joe & the Juice klubbevent med tjejerna. Äter prime burger. Börjar på Espresso House. Sitter på TGIFs uteservering med Ellen, Elsa och Olivia och ett mello-event är bredvid restaurangen.

J   U   N   I

Juni kommer snabbt. Jag ser min älskling Sofia ta studenten. Sen åker jag på konfirmationsläger och jobbar i köket i 2 veckor med Julia, Filippa och Rebecca. Så många minnen. Vi spenderar dag in och dag ut med att streckkolla Criminal Minds och skaffar agentnamn som Filippa ger oss.

J   U   L   I

Juli är månaden jag jobbar mest på Espresso House. Jag försöker värva med att träffa kompisar på tiden som är över. Äter på Phils Burger med Rebecca. Firar både Johanna och Olivias födelsedagar. Jag och Isabelle går äntligen på Queen Bs konsert.

A   U   G   U   S   T   I

Kan vara den mest händelserika månaden under 2016. Åkte till Zakynthos, Grekland, med Olivia, Elsa, Filippa och Isabelle. Vi hade så otroligt kul där. Från skeva klubbar, till båtturer. Sen två dagar efter vi kom hem fick jag blindtarmsinflammation, TUR att jag hann hem. Blev sjukskriven 1 vecka från jobbet och sen började skolan igen.

S   E   P   T   E   M   B   E   R

Skolan börjar igen och nu börjar trean. Tjejerna från klassen och jag firar in skolan med TGIF. I september blir man även bjuden på kräftskiva. Träffar Sofia och äter gott.

O   K   T   O   B   E   R

I oktober visade jag runt en kompis från Sydafrika och vi åt tillsammans på en takrestaurang med utsikt över Stockholm. Jag och Amelia råkade komma förbi en fancy Thaihouse Wok och mysade oss. Höstlov kom. Halloween kom snabbt och man gick som grekisk gudinna.

N   O   V   E   M   B   E   R

En galen månad. Bodde, praktiserade och pluggade i Barcelona i 3 veckor. Vi åt, drack, skrattade, shoppade, gick på äventyrer etc. Så stolt över mig själv. Kommer ihåg alla tinto de verano och drinkar för 3 euro, saknar.

D   E   C   E   M   B   E   R

Hemkomst från Barcelona och en massa plugg. Gymnasiearbetet lämnas in. Ellen firar sin födelsedag med de starkaste mojitosen jag testat. Jul kommer och Adam firar sin första jul. Nyår spenderas tillsammans med Sofia. 2016 har nått sitt slut.

Likes

Comments

VILKEN RESA! Sitter nu som vanlig på rummet och skriver. Kom på att jag endast har skrivit två inlägg här?! När jag i 9an tänkte på praktiken utomlands kändes det så avlägset och bortom räckhåll, men nu när jag befinner mig här känns det surrealistiskt. Även fast jag nu känner mig rätt så färdig med detta ställe, så känner jag samtidigt att det finns så mycket jag inte gjort klart än. En vecka kvar nu, blandade känslor om det. En sak är säker, en massa minnen kommer att följa med hem; både dåliga och bra, som i de flesta äventyr man är med om. Puss, vi hörs!

Likes

Comments

Hola! Sitter i sängen i rummet som jag och Madde delar i stadsdelen Sarrià, som ligger i utkanten av Barcelona, och bloggar. Igår gick jag och Madde till ett köpcentrum nära oss och åt varsin hamburgare på ett litet hak, sen gick vi till en italiensk restaurang med värdfamiljen. Vi skulle gå ut igår kväll men när vi kom hem från restaurangen kände vi ej oss så bra och bestämde oss istället för att chilla och mysa på rummet. I dag ska vi turista oss och se vart det tar oss. Puss, vi hörs!

Likes

Comments

Veckan har gått snabbt! Imorgon är det fredag och första utgångsdagen för Barcelona. Jag är sjukt taggad för att se hur det är här. Men först ska jag jobba, gå i skolan och äta med värdfamiljen, som varje dag. Idag var vi ute och åt på en restaurang som vi var på i måndags, varav jag åt en sallad för min mages skull, GUD vad mycket bröd de äter här. Mysigt men stressigt för vi har en tid vi måste vara hemma, som är 23:00, och man äter middag här runt 21-21:30. Var på stranden igår, så HIMLA FINT! Extra fint då det var snökaos i Sverige och 18 grader här, hehe. Nu är det dags att sova, vi hörs! Puss

  • Resor

Likes

Comments

IG:@p.xa