Min vardag

Hej på er, och glad internationella kvinnodagen (om man nu kan säga så)!

Har inte firat den på något speciellt sätt men jag har läst många fina texter och inlägg som andra har tagit sig tid att skriva. Är glad att det finns en dag som denna då vi alla kan vara stolta över att vi är tjejer och att vi äger! Vi ska våga vara oss själva, ha egna åsikter och sluta skämmas över hur vi ser ut. Idag är jag stolt över att vara mig och vem jag är och det ska ni också vara. ♡

Ska inte skriva ett helt inlägg om det nu men jag ville bara säga det eftersom att det är viktigt. Eftersom jag har haft 0 idéer om vad jag ska skriva om på sistone så tänkte jag istället dela med mig av några bilder som jag tog under lovet. På en kan ni se min nya tröja som jag köpte på Zara, jättesnygg tycker jag, men jag funderar fortfarande på vad jag ska ha under, om det räcker med bralette eller om jag ska ha någon längre slags topp, ingen aning.

Puss


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min vardag

Tjo på er!!

Är så sjukt trött idag, gäspar varannan minut och mitt huvud bara dunkar. Men man får ju medge att det är värt det med tanke på den väldigt lyckade kvällen igår. Jag och Chanel var på en fest hos en tjej i vår skola som fyllde år hade anordnat en supertrevlig födelsedagsfest. Tanken var att komma runt 21-tiden, men det blev lite senare än vi trodde och vi kom dit ca 21.40 och då var redan alla där. Vid 22tiden drog allt i gång rejält, massa trevliga människor kom dit, alla dansade, stämningen var härlig och alla var glada!

Jag och Chanel hade inga särskilda förväntningar när vi kom dit, så vi blev väldigt överraskade att kvällen blev så bra som den blev. Allt var väldigt sansat och inget spårade ut, utan alla höll sig på en måttlig nivå och det var bara mysigt. Runt 23 började vissa dra, men jag och Chanel skulle få skjuts hem av pappa vid 1 så vi hade en stund kvar. När vi väl blev hämtade så var det så skönt att bara hoppa in i en bil och sedan gå rakt in i sitt rum. Chanel hade köpt choklad och läsk till mig och henne som vi åt när vi kom hem vilket verkligen behövdes efter en lång kväll.


  • Min vardag

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er! <3

Gud så länge sedan, skrev senast för nästan 2 veckor sedan och ja, jag har en ursäkt. Bloggade inte om de sista dagarna i Frankrike eftersom jag helt plötsligt hade massor att göra på kvällarna. I alla fall så blev det en väldigt bra resa, så mycket bättre än att gå i skolan en vecka till! Men nu när jag kom hem så har jag inte heller hunnit blogga eftersom jag missat en massa nya project som jag har behövt skriva jättemycket på under hela den här veckan. Idag har jag lämnat in allt och har inget kvar att göra, så skönt!

Sportlovet börjar närma sig nu och jag har ingen aning om vad jag ska göra, antingen följer jag med Elvira till hennes landställe eller så åker jag till mormor eller bara stannar hemma, no idea. Min pappa fyller år på söndag så kommer antagligen vara hemma i några dagar i början på lovet. Ska hur som helst blogga så mycket som möjligt och göra mitt bästa för att uppdatera minst en gång om dagen.

Puss


  • Min vardag

Likes

Comments

Min vardag, Resor

Hej på er!

Nu börjar min fösta hela dag som utbytesstudent dra sig till ett slut och jag ska strax sova eftersom jag ska upp kl 06.00 imorgon. Hittills känns allt toppen faktiskt och det finns inga större besvär som jag måste oroa mig för. Dock är det ganska stelt om man försöker säga något som det slutar med att ingen förstår så att man behöver leta upp mobilen och gå in på Google Translate (vilket jag i princip lever på under resan). Men i dag i alla fall så vaknade jag vid 9 och åt frukost, jättegott, med massa baguetter, croissanter, nutella, sylt osv (ni vet, allt det där franska)! Senare åkte min värd, hennes mamma och jag till en utomhusmarknad för att plocka upp lite mat och grönsaker. Efter det gick jag hem och duschade eftersom jag ville vara fräsch till kvällen då killen som bodde hos min familjs familj skulle komma å middag. Middagen var väldigt mysig och ganska soft, vi satt bara i soffan och åt massa god pizza och andra goda saker. Innan det var vi och bowlade inne i byn Chambery tillsammans med en annan tjej från min skola och hennes familj, det var både stelt, skämmigt och kul, alla garvade åt varandra och jag sög!

Jag återkommer i morgon med en ny uppdatering om resan.

Puss


Likes

Comments

Min vardag, Resor

Ahhh, äntligen är jag hos min familj i Frankrike så därför tänkte jag berätta lite om hur resan hit gick till.

Jag började med att gå upp kl 06.00 för att göra mig i ordning, sedan runt ca 07.15 så mötte jag upp tre personer i min klass som behövde skjuts till Arlanda. Kl 08.00 samlades alla i skolan som skulle till Frankrike för att checka in våra väskor. I förra inlägget skrev jag att jag inte kunde checka in mitt bagage men fick tydligen det, gratis dessutom.

När vi hade checkat in gick jag och några andra till Starbucks och väntade på att få boarda planet till Geneve. På planet var det ganska chill, försökte sova med det gick inte så bra! När vi landade i Schweiz var det fortfarande två timmar kvar tills vår buss skulle gå till byn Goncelin som vi bor i därför åt jag en Ceasar-macka och en till islatte från Starbucks. Kl 15.30 kom bussen och körde oss till Crolles vilket är den närmsta byn till Goncelin, igen gjorde jag ett försök till att somna men det gick ej så bra. Och när jag skulle kolla till mina saker så hade jag glömt min mascara, mitt Anastasia-contourkit höll på att spricka och mitt käraste, käraste solpuder hade spruckit ;'( När familjerna hämtade upp oss i Crolles så var det hur stelt som helst, hahaha, alla bara stod som stela istappar och garvade sönder tills då de ropade upp ens namn och man väl fick presentera sig själva.

Nu sitter jag på mitt rum med en väldigt fin utsikt över byn och bergen i min säng och kollar på Netflix. Åt kyckling och kött till middag tillsammans med potatiskrotetter och aioli som var väldigt gott. Gav dem även mina presenter som de uppskattade, de berättade också att de har ICA inne i "storstan", Grenoble!

Puss

Likes

Comments