Daglig innlegg, Personlig, Blogg

Påsken er den tiden man skal tilbringe med familien og venner. Det har hvert fall jeg gjort i påskeferien. Jeg har feiret påsken med familien min hvert år, så i år valgte jeg å tilbringe påsken på Voss. Det er faktisk like greit å være her på ferie i forhold til å kunne stå på ski og være ute i det frie.
I går fikk jeg være med på min første langrennski tur, og jeg synes det var utrolig kjekt! Jeg lærer veldig fort og det gikk ikke lang tid før jeg følte meg profesjonell, noe jeg sikker var langt i fra, haha.

Jeg tror det kanskje blir en tur på meg i dag også, for jeg synes det var kjempekjekt, selv om jeg har ganske vondt i magemusklene mine etter i går.
Man må jo nesten bruke den siste dagen her på noe fornuftig som man ikke får gjort i byen.

Nå er ferien snart over så dere får nyte den siste tiden!

Hva har du gjort i ferien/påsken?


#easter #ferie #skitur

Likes

Comments

Dagens antrekk, Mote, Daglig innlegg

Hei og god morgen til enkelte! Jeg har allerede rukket å shoppe mens andre nettopp har stått opp! Men det er jo ferie, og det er lov!

Jeg føler meg så flink, nå når jeg har både ryddet rommet mitt, fått spist frokost og vært på shopping og klokken ikke er mer enn to, effektivt hæ? Jeg har for tiden så mye energi i meg, og gleder meg over små ting i livet, men sånn skal det være!

Dette antrekket hadde jeg egentlig aldri trodd jeg kom til å gå med, men jeg digget farge sammensettingen, selv om jeg aldri har vært spesielt glad i brun eller semsket skinn for den saks skyld. Festival look er faktisk rå kult, og semsket skinn er typisk festival.

 Nå kommer den gamle trenden tilbake og både skjørt, jakker og bukser i semsket skinn er å finne i butikker. Samtidig som de fleste av oss gjerne har noe sånt fra før, som ligger langt ned i skapet og venter på å bli brukt. Nå er det nemlig på tide å grave det opp igjen! 

​Har du noe planer i påsken? 

Nyt ferien!

#suede #outfit #fauxfur

Likes

Comments

Daglig innlegg, Inspirasjon, Personlig

​Da har jeg endelig fått hårfargen jeg bestilte på Ebay i posten, og gjett om jeg ikke løp på badet og farget det med engang jeg åpnet pakken? Haha. Jeg kunne ikke vente lengre med å få håret grått, i forhold til at jeg ikke liker meg sekv med blondt hår og det var det jeg halvveis hadde. Tanken var først at jeg skulle gå til frisøren med dette, men det hadde kostet meg nesten flere tusen og derfor bestemte jeg meg for å gjøre det selv, hjemme. Folk tenker sikkert at jeg er helt gal som tørr å gjøre det hjemme, jeg som er det lengste fra frisør man kan få det. Jeg er en type person som ikke er redd for utfordringer og ikke minst konsekvenser. Plan B var alltid til stedet i hodet mitt, om det gikk helt gale skulle jeg heller gå til frisøren og gjøre noe med det. 

Med denne fargen så man resultatet med engang, jeg er storfornøyd med at jeg valgte å gjøre det selv og det kostet meg 50 ganger mindre enn det hadde gjort hos frisøren! Selv om det hadde helt sikkert sett bedre ut om jeg hadde gjort det på en frisørsalong. Jeg er heldigvis lite kresen, og er storfornøyd med resultatet jeg har fått. 


​Hadde du turt å farge håret slik hjemme? 

Hva syns du om grått hår? 


#greyhair #hårpleie #inspirasjon

Likes

Comments

Dagens antrekk, Mote, Daglig innlegg

Det er ikke bare negativt å være lav. Det finnes faktisk mange positive sider med å ikke være så altfor høy. En av disse positive tingene, og min favoritt er vel å kunne kjøpe klær andre ikke kan. Jeg digger det når noen spør meg hvor jeg har kjøpt klærne mine, og de er kjøpt på en barne butikk, der de gjerne ikke kan handle klærne sine. Det er så mange som undervurderer barneavdelinger, og ikke tenker over at det kan finnes noen skatter der.

Jeg selv har mange kule ting fra barneavdelingene på både H&M, Lindex og Wow. Folk tenker som oftest at barn= rosa, barbie klær. Men jeg snakket litt med hun på Wow i dag og de har faktisk mange av samme type klær som Bik Bok også har, bare de er litt billigere og litt mindreBarn kler seg litt annerledes nå til dags enn før i tiden, nemlig.

Det er dessverre ofte jeg opplever at selv den minste størrelsen på ungdom/ voksen klesbutikker er altfor stor til meg, noe som er utrolig slitsomt, i hvert fall når jeg finner noe utrolig fint som ender opp med å se helt annerledes ut på meg.

Denne skjorten kjøpte jeg på WoW i dag og er veldig fornøyd med kjøpet, i forhold til at jeg nesten bare har finskjorter fra før, jeg trengte noe enkelt og greit. Denne var slik jeg hadde sett for meg, og det som er positivt med barneklær er at de er litt kortere enn mer inntil sittende på meg enn vanlige voksen klær.


Har du noen klær fra barnebutikker? Synes du det er flaut å kjøpe barneklær?


#skjorte #newin #mote

Likes

Comments

Dagens antrekk, Daglig innlegg, Mote

I dag er det søndag, og for min del er det den eneste fridagen denne uken. Denne uken har vært en utrolig tung uke, så en fridag er noe jeg så frem til. Dagen i dag har vi tilbrakt til å slappe helt av hjemme, gå på tur og lage deilig mat. Antrekket for i dag ble et chill grå-svart antrekk med skinnbukse og converse som passet perfekt til det grå været som var ute i dag. Jeg syns topper med splitt på sidene er så utrolig enkle, samtidig som de passer til alt og gjør antrekket litt mer spennende. Denne jeg kjøpte i går er jo en perfekt lengde og farge på til stilen min. Siden jeg er litt lavere enn gjennomsnittet er den litt lengre på meg enn den egentlig skal være som alle klær.

Nå er det ikke lenge til jeg skal farge håret grått, er så lei den blonde fargen jeg har på tuppene nå. Folk sier den er fin og at jeg kler den, men det var jo ikke det jeg ville ha og derfor klarer jeg ikke å bli vandt til den før den blir som jeg vil ha den. Jeg får nok hårfargen i posten en dag neste uke og da skal jeg farge håret hjemme og se hvordan det blir.

Nå skal vi ut på en kveldstur før helgen er over. Nyt kvelden før en ny uke er i gang!

​Hvordan har søndagen din vært?


#outfit #grey #sundayfunday

Likes

Comments

Dagens antrekk, Daglig innlegg, Mote

Jeg er blitt helt frelst av denne jakken, jeg har lenge sett på denne og da den kom på salg måtte jeg nesten kjøpe den! Den er så varm og god, og passer så bra til stilen min.

Skinnbukse er nummer to på favorittlisten min, denne kjøpte jeg nylig, siden den andre jeg hadde raknet i sømmen bak, midt på rumpen, flaut. Det sier seg selv om hvor mye jeg har gått med den. Antrekket blir automatisk så mye bedre med skinnbukse! Eneste negative med skinnbukse er at det blir så utrolig varmt om man går med dem i et varmt rom/sted. På denne årstiden er det egentlig perfekt, nå når det er kaldt ute for da blir denne varmere enn en vanlig dongeribukse.

Disse to passer så bra sammen at dette antrekket blir brukt altfor ofte. Folk tenker sikkert at jeg ikke eier andre klær, haha!

Er du like glad i fuskepels som meg?
Er skinnbukse noe for deg?


#fauxfur #leather #outfit

Likes

Comments

Inspirasjon, Daglig innlegg, Mote

Enkelte kan synes jeg har altfor mange par sko, men jeg er en type person som trenger sko til alle antrekkene mine. Sko har man aldri nok av, i hvert fall ikke jeg. Jeg blir veldig lett forelsket i sko, samtidig som jeg er veldig kresen, så når jeg først finner noen jeg liker, må jeg bare ha dem.

Disse skoene kjøpte jeg på den korte Polen turen jeg var på sist helg. Hverdagssko er det eneste jeg manglet i skohyllen min, så disse var midt i blinken for meg og den tomme plassen i hyllen. Disse er så utrolig behagelige å gå med i tillegg til at de er skiekkelig fine. Nå når jeg går så mye, til og fra skolen og jobb er det greit med noen flate sko så disse er blitt en ny favoritt allerede!


​Har du noen sko du bare elsker å gå med?


#shoes #favoritter #platforms

Likes

Comments

Antrekk, Mote, Tips

Det er faktisk utrolig kult å gå med gutteklær, så lenge man bruker dem på en annen måte enn det gutter skal. Jeg syns at det å bruke kjæresten/broren sin skjorte eller en lang t-skjorte, for å lage seg et nytt plagg og gjenbruke noen klær han ikke lenger går med er kjempe gøy. Det finnes jo så mange DIY prosjekter på nettet som man kan bruke som inspirasjon.

Den genseren jeg har på meg har jeg nylig kjøpt, for den hadde nok vært litt for stor til min kjæreste. Denne kjøpte jeg på salg på H&M, og den er faktisk i størrelse large, den kunne vært litt mindre men det var den eneste av denne typen de hadde på salg. Jeg elsker det å kunne gå og finne sånne skatter som andre jenter ikke tenker går an å bruke selv. Her er jeg litt heldig, for da får jeg alle de kule plaggene som andre ikke får, hehe. 

Ha en fortsatt fin fredag og ikke minst helg, for dem som har det! 


#sweater #boyfriend #fashion

Likes

Comments

Blogg, Daglig innlegg, Personlig

Hei alle fine! Håper alle har hatt en like fin helg som meg. Jeg har hatt en lang helg helt til tirsdagen, siden jeg hadde tatt meg en liten tur til Polen med mamma. De som er faste lesere vet at jeg skulle farge håret mitt grått den gangen jeg dro dit, som jeg gjorde på mandagen, men det ble ikke noe særlig grått og jeg ble utrolig misfornøyd med den fargen jeg har fått. Mange sier håret mitt ser veldig bra ut, men det var jo ikke sånn jeg ville ha det, så jeg klarer ikke å like det slik det er. Jeg ville ha det mørkegrått med lyse striper, men nå har jeg brunt hår med blondt ombre og noen få gråe striper, her og der.

Jeg har ellers hatt en kjempe hyggelig helg med masse shopping og gamle venner som jeg ikke har sett på lenge. Pengene bare forsvant fra lommeboken med tanke på at det er så billig der og da kjøper man enda mer enn forventet.

Det var litt stas at han ene kompisen min som er ganske kjent blant ungdommer i Polen hadde tatt seg tid til å komme på besøk mens jeg var der, og vi hadde det kjempe gøy hele helgen. Nå ser jeg veldig frem til å dra på besøk igjen, og når flyturen er så billig som den er, blir det nok ikke lenge til! 

​Hva har du gjort i helgen? Har du noen gang vært i Polen? 


#helg #justgottaloveit #polen 

Likes

Comments