Header
View tracker

Alkoholfri Sunset Drink

Nästan halva glaset Sprite
Häll i resten av glaset Apelsin juice
En snabb hällning av Grenadine i slutet

Klart! Gå efter känslan :)

(Hade ingen apelsin så tog klementin)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll!

Idag fick jag hem något som jag har väntat på sedan i måndags. Är såå glad att den kom idag, och är ännu gladare att den passar mig och är bättre än vad jag förväntade mig. Mysdressen är sjukt mysigt och kan inget annat än att älska den!!

Köpte den på MadLady, tycker dem har extremt snygga kläder där!
Har även köpt min kamouflage mysdress där som jag också älskar.

Puss och kram!
/patti


Likes

Comments

View tracker

Hur kan man vara så trött?

Ångest, ångest, ångest. Tankar snurrar, hjärtat slår snabbare.
Är så trött, vill sova bort all stress, all ångest, all plugg, all utmattning.
Varför kan jag inte nå det mål jag har försökt jobba upp till under nästan hela mitt liv?

Jag vet att man ska kämpa mer, inte sluta ha hopp. Men jag känner mig sjuk.
När jag stiger upp på morgonen, under dagen och när jag ska gå och lägga mig.
En tung sten sitter i bröstet som inte vill gå bort.

Det är ingen bra dag idag för mig. Vill bara gömma mig under täcket ett tag.


Likes

Comments

  • 19 readers

Likes

Comments


Hejhej!

Idag har jag varit hemma från skolan, mådde inte alls bra och gör fortfarande inte det. Men ska till skolan imorgon ändå. När jag var hemma så försökte jag plugga, men det gick inte. Har så mycket ångest över mig själv för det.

Så jag försökte fixa mina naglar, det blev bättre än hur det gått innan, men det blev såklart inte så som jag exakt vill. Får bara fortsätta om och om igen till att jag tillslut kan göra naglar fullständigt.

Puss och kram!
/patti


Likes

Comments

Hej!

Idag så blev det inget i skolan, det blev tydligen framflyttat. Så sov till klockan 11. Efter jag fixat mig så åkte jag in till Kristianstad med Eddie och shoppade kläder. Att shoppa är något av det värsta och bästa som finns. Det bästa är att man får lite nya kläder och det värsta är att plånboken blir tom. Jag är inte alls bra på att spara pengar!

Nu har vi precis kommit hem till Eddie och ska plugga, men först så skulle jag lägga upp ett inlägg. Lägger upp här under på vad jag köpte! Hade tyvärr ingen alls bra bakgrund, så ni får se Eddie's stökiga rum där bakom ink. min ruffsiga tofs hehe.

Puss och kram!
/patti

Likes

Comments

Hej!

Idag efter skolan så träffade jag Ellinor. Vi åt pizza och pratade lite sen gick vi hem till henne. Nu är jag påväg till bussen och senare ikväll ska jag träffa Emil. Innan dess ska jag plugga, duscha och kanske göra ett försök på naglarna igen.

Imorgon har de flesta studiedag men vi (i vår franska grupp) ska till skolan ändå och sälja frukostbullar typ. Sjukt drygt men vad gör man inte för att åka till det romantiskaste landet i Europa :')

Är väldigt trött så känns som att jag kommer decka när jag kommer hem, men får väl hoppas på att jag inte gör det haha.

Har ni en bra måndag?
Puss och kram!
/patti

  • 52 readers

Likes

Comments

Hej igen!

Kom och tänka på en sak bara för att jag skrev att jag önskade mig en bråvalla biljett där nere.
För dem som inte vet, är Mac Miller den personen som jag helst av alla artister hade velat se live. Denna sommaren som varit, ¨år 2016 på bråvalla, stod det att han skulle dit så jag beställde en biljett bara för att se honom. Så då åkte jag upp till Norrköping och sen fick jag reda på vägen till bråvalla att han hade ställt in sin spelning vilket gjorde mig asledsen. (Hade det ändå trevligt men drygt att personen jag köpte biljetten för att se inte kunde komma).

Men år 2017 på bråvalla så blev han uppskriven att komma till bråvalla som första släppta banden, vilket känns mer säkert på att han faktiskt kommer till bråvalla denna sommaren. Det är verkligen något jättespeciellt för mig, eftersom att jag älskar väldigt stor del av hans musik och har gjort det enda sedan sjuan. Så har lyssnat på honom i fyra år och jag är fortfarande helt förälskad i honom. Så detta året ska jag åka till bråvalla, med eller utan någon.

Huvudpoängen med texten är att det hade varit sjukt mycket skönare att ha någon bekant med sig att åka med, så om du som läser detta gillar festivaler och hade kunnat lägga ut pengar för att ha 4 otroligt bra dagar i Norrköping med mig (och kanske fler), får du jättegärna skriva till mig. Spelar ingen roll om vi inte känner varandra så bra, skaffar mer än gärna fler vänner som har samma intresse som jag :D

Så hör gärna av dig om du är intresserad!
Puss och kram!
/patti


Likes

Comments

Godkväll!

Jag har varit med min familj hela dagen idag, ätit tårta, byggt pepparkakshus, pratat, firat Vicki och Martin. Det har varit en trevlig söndag och inte en sådan dryg som man tycker är skitseg. Tycker om att umgås med familjen!

Snart är det min födelsedag, om exakt en vecka. Tänkte skriva en liten önskelista på vad jag inte riktigt måste ha men hade uppskattat att få. :D

1. Bråvalla biljett
2. Presentkort på sminkaffärer
3. Smycken, helst örhängen och ringar
4. Plattång/locktång
5. Klänningar/Snygga kläder
6. Naturliga fina färglinser
7. Produkter till hud, hår och ansikte
8. Vinylspelare (För att dem är så fräcka)
9. Mysigt överkast, fina örngott och påslakan
10. Nya väskor till gymnastik och vardag

Det var en liten inblick på vad jag önskar mig, hihi.
Puss och kram!
/patti


Likes

Comments

Hejsan!

Idag vaknade jag klockan halv två och kom på att vi skulle fira Vicki och Martin idag klockan två. Så fick stressa massor! Men nu har jag ätit så jag har stressat av lite och är sjukt mätt. :')

Det blev ett kort inlägg men uppdaterar mer senare.
Puss och kram!
/patti


  • 75 readers

Likes

Comments