PRE-BABY

Jag beställde spjälsäng till Liten igår.. Ba sådär, ganska impulsivt. Men har kikat runt lite och känner att den här har det jag är ute efter, så varför inte passa på när Jollyroom har sin rea, visst? Jag fick den för 1299;- istället för 1999;- vilket känns bra. 
​Nu ska man bara hitta bäddset (och en miljon saker till) som faller en i smaken.

Bilder som kommer upp när jag googlar JLY Spjälsäng Dropside Dream Lux (direktlänk)

Likes

Comments

DAILY

Såhär spenderades min tisdagskväll..

Igår på förmiddagen var jag på kontoret för att delta i en workshop, åkte sedan hem då vi hade besiktning av lägenheterna, våran blev godkänd. Och den vi ska flytta till fick lite anmärkningar, vilket innebär att nuvarande hyresgäst får betala lite så fixar hyresvärden det. Inte jobbigare än så.
Sen är det mycket som godkändes men som vi kommer vilja ändra iallafall, så kommer att bli en hel del fix & trix innan vi känner oss nöjda.
Vi vet fortfarande inte när flytten kommer bli av, vilket känns sådär.
Både vi och han vi ska byta med ville flytta den 1/11, men eftersom allt dragits ut på tiden och den första november är runt hörnet får vi se hur det blir med det. Inväntar kallelse till kontraktsskrivning nu iallafall, så får vi se vad som händer, kanske flyttar om 10 dagar (hej inre-stress-panik-ångest-attack)

Nu ska jag jobba vidare, adiåz!

Likes

Comments

PRE-BABY

Okej alltså jag trodde på riktigt att jag skulle börja skriva heeeela tiden så fort jag gått ut med att jag har Liten i magen, men tydligen inte huuh.
Trodde att jag skulle skriva varje dag i min 5-års-dagbok också,  som när jag kände första sparken eller när jag berättade för vem osv, men näe så blev de ju inte heller...
Men faktiskt, även fast jag är dödstrött mest hela tiden och har haft ganska ont till och från så pluggar jag en kurs vid sidan av jobb, Juridisk översiktskurs 15 hp, så en stor applåd till mig själv känner jag! 

Över till annat, jag lovade Alexander att inte köpa så mycket till Liten innan vi fick veta om det var en pojke eller flicka.. Någon dag (läs: sekund) efter att mitt köpförbud gick ut beställde jag dessa:

Dom minsta är alltså lika långa som mitt lill-finger, så overkligt att mitt barn ska ha sina fötter i dom..

Likes

Comments

PRE-BABY
Jag längtar ihjäl mig efter att få träffa den lille buse som ligger och gosar där inne. Livets liv. 

Likes

Comments

Jag har tagit en "liten" paus härifrån, men jättesnart kommer jag tillbaka och då ska det uppdateras mer än någonsin, lovar. Det har hänt så himla mycket i livet senaste tiden. Jag mår betydligt mycket bättre än vad jag gjorde i vintras/våras och har jobbat på sedan juli. Det var tänkt att jag skulle genomgå två operationer nu i höst men pga vissa omständigheter så har dessa blivit uppskjutna, inget mig emot. Jag mår bra och känner mig lycklig, på riktigt.
Vi skrev tidigare i veckan på papper för ett lägenhetsbyte också, men mer om det så småningom..

Likes

Comments

DAILY

Igår efter jobbet åkte jag till Kista för att träffa min LA-love, Mosou! Vi käkade & snackade massa skit.. Sen gick vi på presentjakt för min mormor, Alexanders kusin och både hans och min mamma fyller år närmsta dagarna.. Vanessas (hans kusin) och min mormors presenter blev klara, så nu är det bara våra mammor kvar...

Idag jobbar jag hemifrån, var på kontoret igår men fanns ingen anledning att åka in idag kände jag.

Likes

Comments

DAILY

Känns som att det är vilken söndagskväll som helst, jättekonstigt att det är måndag?
Alex är iväg och handlar med sin mamma på Willys, han ringde nyss och bad mig slänga allt vi har i frysen för att han plockat på sig så mycket att det inte kommer få plats annars, haha.. Jag älskar att fylla på i kyl/frys och skafferi, eftersom vi inte har körkort/bil passar vi alltid på att verkligen storhandla när vi får chansen. På tal om det, det är såå dags för oss att ta tag i det nu, vem orkar ens vara 26 och körkortslös? Helt seriöst.
Men jag tror minsann att vi båda kommer ha tagit körkortet innan 2016 är slut, bäst för oss faktiskt.

Likes

Comments

I fredags åkte jag hem till mamma, låg och solade och käkade lunch, längesen.  
Och i ​lördags gick jag och Julia hem till Therese, vi skulle varit några till egentligen, men tjejer är ju som dom är...
Men jag hade iallafall en megamysig kväll, åt massa gott & snackade i flera timmar.
​​Igår var jag och Alex hemma hela dagen, såg att det var fint väder men var som fastlåst i soffan, vi låg och plöjde igenom en serie vi fastnat för, avsnitt efter avsnitt.. Hittade ett hus jag vill flytta till också, visning idag så får se om vi går.

Nu ska jag strax röra på mig, har en läkartid 9. Är ledig idag och imorgon, sen jobb två dagar..


Likes

Comments

ADLINK, FOR HIM, NEW IN

Alltså helt ärligt, hur larvigt är de inte om jag köper likadana skor till både mig och Alex? Men tanken är ju inte att vi ska matcha faktiskt, utan mer ba att dom är fina på både killar å tjejer, så varför inte passa på när dom är på rea, visst? Orättvist om ba en av oss ska få dom, så känner iallafall jag. Faktiskt.

Så, så får det bli. Två par till honom och två par till mig..

Thea skorna kostar bara 479;- på Zalando (60% rabatt) så hur ska man kunna låta bli?

Likes

Comments